Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wLiterakiNo1

O Kochane Kafeterianki.....

Polecane posty

Gość wLiterakiNo1
bardzo proszę o nie zaśmiecanie mojego tematu Drogie Panie

Gość gość
A my prosimy ciebie o niezaśmiecanie forum:O

Gość gość
Mojego, przecież już napisalas :) dzień dobry 🖐️ ja znow na starych śmieciach. Chyba jestem gorsza, bo ja nie w pracy, a na macierzynskim się lenie, bycze, krowie, spie i jem. I nie rodzilam dwadzieścia godzin, co za ujma!

Gość gość
Spoko 🖐️ :D

Gość gość
przestań ciągle zakładac te durne tematy o sobie, forum rzyga toba i twoim bękartem pasożycie

Gość gość
Straszna ujma,dobrze ze dotarlo to do ciebie.

Gość gość
Wyjasnij mi - w czym kobiecie ujmuje cesarskie ciecie? Oszczedza meki, ogranicza mozliwosci owiniecia pepowina, niedotlenienia, prawdopodobienstwo uzycia proznociagu, jedynie tej flory z pochwy nie dostanie. Gra warta swieczki? :)

Gość gość
cierpisz na ból doopy :-o znajdz sobie jakieś zajęcie a nie wypisujesz taką ilość postów że cie administracja na kafe musi blokować

Gość gość
Zablokowali mnie za wyzywanie takich głupich ci/p jak ty, dlatego jestem teraz bardziej powściągliwa :)

Literki, polega to na tym, ze te co rodzily naturalnie nic innego w zyciu nie zrobily dlatego podtrzymuja teorie, ze sa lepsze. niczym innym pochwalic sie nie moga. i nawet jezeli roznicy miedzy jednym sposobem a drugim duzej nie widza i tak sie nie przyznaja, bo wtedy w czym moglyby byc lepsze????? ja rodzilam naturalnie i jakos nie uwazam zeby bylo to zdecydowanie lepsze od cc.

Gość gość
Ta literka to musi byc naprawde mega zalosna,zadnych zajec tylko pisanie bzdur na kafe,jak miala cc to tez zapewne podczas operacji pisala ,dlatego nie urodzila sn bo bylby to czas stracony bez kafeterii.

Gość gość
Naomagic1983 ty szmato

Gość gość
autorko slaby post... to samo moglabym napisac tobie...ja karmilam mm od razu, cesarka planowana 20 min, potem sloiczki ze sklepu bo nie chcialo mi sie gotowac wiec prosze cie nie rob z siebie takiej wyzwolonej heheh

Gość gość
jedni lubia uprawiac sport, inni czytac ksiazki, opiekowac sie bezdomnymi kotami, haftowac, cerowac, malowac, lepic z gliny - jednym slowem, robic cos konstruktywnego, pozytecznego. inni lupia wlazic na forum i w najbardziej z mozliwych zenujacych sposobow robic "zadyme" w kazdym glupim temacie. to juz jest tak smutne i zenujace, ze po prostu mi cie zal literki. Ps - idz na topic "4 kupki", mysle ze zrobisz tam kariere.

Gość gość
Literki ty szmato

Gość gość
No, niestety na kafe wpadłam już po porodzie, przykro mi z tego powodu, bo zmarnowalam dwadziescia parę lat życia na nic... studia, faceci, wycieczki, hobby, ale kafe na mnie czekalo :)

no tak Literki, i nie zalapalas sie na temat "czerwiec 2013 - odliczamy" i "czy jestem w ciazy". nie wiem jak z tym zyjesz....

Gość gość
To nie ja cię wyzywam anonimowo, więc oszczędź sobie 'zemsty' :)4 kupki mam już za sobą, bo mamy idealne.

Gość gość
naprawdę są na świecie takie KRETYNKI, które nie szczepią dzieci???:O OMG

Gość gość
Po porodzie?!-mozesz sobie pomarzyc.

Gość gość
smiem twierdzic że dla literek kafeteryjne forum to wyznacznik życia i nie szczepi :-o

Gość gość
jak ktos ma sklonnosci do hobby, to nie ma sklonnosci do internetu albo tv. nie uwierze nawet w to, ze podlewasz kwiatki albo ze masz pasje w postaci robienia kanapek. k****, zapisz sie na jakis fitness, kobieto, jak tak mozna, marnowac swoje zycie, swoj wolny czas? ku czemu zmierza twoja egzystencja. rozumiem, spedzic 2-3 godz na forum albo przed tv, ale nonk***astop? bloga jakiegos zaloz jak juz musisz, ale zeby to mialo SENS

Gość gość
Led zlizuje psie g***a z trawnika po swoich kumplach z przychodni.

Gość gość
Dobra,dobra...ja napisalabym o tobie ze jestes mega idealna,bo urodzilas sn w 2godz i widac ze malo nie zrobisz kupy w majtki z podekscytowania.a to zjedzenie chipsow az 2razy w ciazy-nie widziala dupa slonca....sama stworzylas denny temat pokazujacy ze tozsamiasz sie z grupa spoleczna ktora zupelnie irracjonalnie w takim razie krytykujesz,bo robisz to samo

Gość gość
napisala, ze dwa razy jadla czipsy zeby bylo ot, tak w sam raz. bo jakby napisala, ze zarla co tydzien to by bylo, ze jest beznadziejna, a skoro "tylko dwa razy" to pewnie oczekiwala, ze zaraz poglaszcza po głowce, poklepia, ze przeciez to nic zlego, kazdy ma slabosci. skoro jestes taka z******ta, ze tylko 2 razy zapalilas i zjadalas 2 chipsy, to jestes taka sama "idelana mamuska", jak reszta kafeterianek w twoim durnym wyobrazeniu

2014-03-03 12:33:03 [zgłoś do usunięcia] wLiterakiNo1 no tak Literki, i nie zalapalas sie na temat "czerwiec 2013 - odliczamy" i "czy jestem w ciazy". nie wiem jak z tym zyjesz.... 2014-03-03 12:33:14 [zgłoś do usunięcia] Literki To nie ja cię wyzywam anonimowo, więc oszczędź sobie 'zemsty' usmiech.gif 4 kupki mam już za sobą, bo mamy idealne. Literki, to bylo w ramach zsolidaryzowania sie z Toba :)

Gość gość
Bloga mi brakuje jeszcze! :) To już za dużo...Na macierzyńskim nie mam możliwości, na razie, jechać do stajni, czy wyjechać w góry zimą. Nie uważam, że pisanie na kafeterii nawet 82365028365 postów dziennie to coś złego :)Myślę, że każda mama z głową na karku szczepi dzieci, ale już nie rozpętujmy tutaj tego burdelu 🖐️ Wróćmy do nie-mam po cesarskim cięciu, to mnie bawi. Co przemawia za tym, że cesarka to złe rozwiązanie? Bo ja minusy naturalnego podam, cesarki też, ale szalki będą wisieć bardzo nierówno :)