Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strasznie sie boje III wojny swiatowej nie moge spac

Polecane posty

Gość gość
nie boję się ,niechby szlag trafił to co teraz się dzieje te wsyzstkie zmiany na gorsze ! tą totalną upadłość człowieka ! to życie niewolnicze syf ogólny panujący na swiecie ! nienawidzę obecnych czasów ! gnój i padlina ! to jedyne określenie tego co obecnie się dzieje

Gość hay usa
jeju nawet jak by była i ruskie by weszli na polske to polska dawno by była rosjanin polska by się nie skapneła a po zatym usa nam pomoże (:

Gość gość
Żadnej wojny nie będzie, co najwyżej na ognisku będziemy gotować ;p

Gość gość
Ruskie mongoły wejdą do Polski i znowu będą mordować, kraść, szabrować i gwałcić. Mongoły już tak mają.

Gość gość
Zgadzam się że w Polsce żadnej wojny nie będzie (o ile Platforma Obywatelska pozostanie przy władzy). Bo jeżeli październikowe wybory parlamentarne wygra PiS, to można spodziewać się wszystkiego.

Gość gość
Platforma Obywatelska dyma cię prosto w d...e cebulaku biedaku

Gość gość
maskikomorowskiego.wordpress.com

Gość Polska nas zniszczy
A jednak trzeba się bać.. Polską rządzi Ameryka.. Amerykańskie wojska już przyjechały.. Cieszcie się wolnością bo nasi politycy nam nie pomogą, wręcz przeciwnie.. szkoda że Polska choć tak ładna i z wielkimi możliwościami pewnie za niedługo się skończy.. Choć wierzę że Polska jest wybrana przez Boga, zostanę tu i mam nadzieję że z rodziną uda nam się przeżyć.

Gość gość12vvvv
więc jednak jest czego się bać? moje dziecko w tym roku ma iść na studia, a ja panikuje, że nie dożyje nawet dyplomu...

Gość gośćfgdgdf
odkopuję temat, bo mam te lęki. Boję sie że w Polsce dojdzie do obalenia rządu i wojny domowej... boję sie że obalą polski, demokratycznie wybrany rząd i boję sie najazdu muzułmanów ... jak włączam TV i internet to aż strach czytać

Gość gość
Też się boję... temat jak najbardziej aktualny. Teraz trochę ucichło i myślę, że póki co nie mamy się czego bać... Dla tych co interesują się tematem polecam wejść na Ch*jnia.pl "Obyś żył w ciekawszych czasach..." Dosyć prymitywna stronka, ale ta wypowiedź jest napisana jak najbardziej sensownie. Ale nie ma co się oszukiwać, III wojna światowa na pewno kiedyś wybuchnie, czy to za 10, 100, a może 1000 lat... Bo nastąpi nakumulowanie tej całej nienawiści co w ludziach siedzi. Kojarzycie "to człowiek człowiekowi zgotował ten los"? Pamiętajcie, że w obecnych czasach to NIENAWIŚĆ jest dla nas najgroźniejsza...

Gość gość
W Warszawie jest już coraz więcej muzułmanów, ilość obcokrajowców o śniadych twarzach rośnie z dnia na dzień. Wiadomo, że finansowani są przez Arabię Saudyjską, Turcję i USA, wiadomo, że jest plan użycia broni biologicznej. Najpierw epidemie potem na wyludnioną Europę rzucą się muzułmanie i będą mordować. Wtedy Niemcy użyją broni chemicznej, zaś Francja atomowej. W użyciu będą inne bronie na przykład klimatyczna, niszczące powodzie i tsunami, potężne trzęsienia ziemi. Aż w końcu wszyscy zaczną stosować wszelkie bronie. Nastąpi koniec świata, tego który znamy... Czy jesteście gotowi?

Gość gość
W Warszawie rośnie forpoczta żółtków, jest ich pełno, a wiadomo, że prowadzą przestępczość gospodarczą na dużą skalę, jednocześnie przygotowują się, do czasu, jak chińska armia ruszy na podbój Rosji, a potem wyludnionej Europy. Muzułmanie plany mają podobne, wyniszczyć w wojnie hybrydowej Europę, która przyjmuje "uchodźców" im podesłanych, którzy potajemnie dozbrojeni będą szerzyć terror na rdzennej ludności. Potem milionowe armie arabskie ruszą dokończyć dzieła. USA będące na skraju bankructwa, pilnie potrzebują wojny. W tej chwili prowokują Koree Północną to rozpoczęcia wojny, bo sami nigdy jej nie wypowiedzą, tak jak Turcja nie wypowiedziała jej wobec Syrii, tylko prowadzi ją potajemnie, tak USA chcą rozpocząć wojnę pod jakimś pretekstem, czy się uda? Czy potężne bronie i potężne skażenie obejmie Polskę? Czy będziemy bali się oddychać jak mówi jasnowidz Jackowski? Czy wojna wybuchnie w grudniu tego roku, jak mówi jasnowidz Moskalik? Czas mija, a polski rząd biernie czeka...

Gość gość
USA z Turcją próbują sprowokować Rosję, ale ta się nie daje, ale jak długo? Bronie potajemnego ataku klimatycznego na przykład poprzez trzęsienia ziemi, mają już Chiny, Rosja, USA i od USA w prezencie Izrael, kto użyje tej broni teraz? Kiedy świat się zatrzęsie? Kiedy nastąpi Apokalipsa, o której mówi Biblia? Czy jesteście gotowi?

Gość gość
położe się na kobicie i niech trzęsie...a chuj tam oj tam...

Gość gość
No proszę :) zaledwie odmroziłam stary temat a ludzie już piszą :) Widzę, że orientujesz się mniej więcej jak to wszystko wygląda. Podyskutuj sobie z autorem na tym forum co adres podałam wyżej. Może dojdziecie do jakichś ciekawych faktów.

Gość gość
tez sie boje, ze za kilka lat wybuchnie III wojna swiatowa. wczoraj czytalam, rozne przepowiednie na ten temat i wszystkie mowia to samo.Chiny dogadaja sie z Turcja i zaatakuja Rosje, bo bede chcialy przejsc przez Rosje, aby wymordowac biala ludnosc Europy.Rosja bedzie sie bronic i Niemcy zaatakuja Rosje.wtedy USA tez sie wtraci do wojny i bedzie juz wojna o zasiegu swiatowym.uzyte bomby atomowe, wywolaja fale tsunami , ktora zatopi kraje Europy Zachodniej, wybuch wulkanow i trzesienia ziemi zatopia Wlochy. Polska ma ocalec, tsunami wg.ojca Klimuszko ma zalac tylko miasta nadbaltyckie.Chiny niby maja uzyc gazu trujacego i z tego powodu ludnosc z Dolnego Slaska bedzie uciekac w glab Polski.Podobno najwiecej Polakow zginie w Niemczech bo te bomby spowoduja tez przesuniecie biegunow ziemi i ruchy w morzach i oceanach, fala morska zaleje cale Niemcy. Baba Wanga przepowiadala, ze 3 wojna swiatowa rozpocznie sie po upadku Syrii,a Mahomet mowil to samo.wg niego 3 wojna swiatowa rozpocznie sie po upadku Damaszku.podobno rok temu obecny Papiez, powiedzial, ze bedzie Papiezem jeszcze tylko 3 lata.czy wierzycie w przepowiednie dotyczace 3 wojny swiatowej?

Gość MAGILLA
Nie za kilkanascie a juz trwa ludzie europy juz nie ma teraz przyjdzie 2 fala emigrantow i kuniec dlatego naciskaja kraje grupy wyszechrackiej dajac absurdalna kare nawet za nieprzyjecie 1 nielegalnego emigranta oslabic europe i stoczyc wojne z chinami do lutego na litwie lotwie estonii rumunni polsce ma stacjonowac 5 tysiecy zolnierzy amerykanskich 250 czolgow abrams 4tysiace pojazdow opancerzonych w 2017 zacznie sie tak na dobre ci ktorzy nie widza co sie dzieje we francji niemczech belgii UK np w belgi zamordowany zostal ochroniarz elektrowni atomowej belgia wykupuje jod od producentow jakie kilka lat nie widac tych zamachow pobic g***tow itp dzichad juz trwa oslabic europe i stoczyc wojne z chinami bo ameryka jest zadluzona na pokolenia nie moze czekac az te rakiety sie zestarzeja mowil nawet o tym Korwin Mikke oraz Max Kolonko war games :) wojna juz trwa

Wojna już trwa, Europa walczy z islamistami we własnych krajach. Zauważcie że niby te naloty na Isis Malo co dają: na miejsce jednego dżihada rodzi się dziesięciu następnych. Ale nie nazwałbym tej wojny światową. Jeśli Putin napadnie na Ukrainę (chociaż gość jest inteligentny i wątpię żeby sobie strzelił samobója) to będzie to wojna Rosji z tym spamem na mapie Europy zwanym Ukraina. POLSKI LWÓW!!!!

Gość gość
Jak wybuchnie III wojna prawdopodobnie czeka nas ekspresowa śmierć. Jakieś pocieszenie jest

Gość gość
Hmmm ||| wojna światowa? Jak by miała taka powstać to nie z dnia na dzień i wątpię by była to wojna o tereny. Putin nie ma raka mózgu i nie jest głupi by chęcią powiększenia Rosji doprowadzić do wybuchu wojny na skale światową. Jedyne czego można się obawiać to zamachy ze strony isis a te władze zamiast porozumieć się z nimi walczą. Tak czy inaczej nie ma się czego bać bo Putin nie ma powodu z nami walczyć i cały świat nadal pamięta historie II wojny.

Gość gość
Doradcom Donalda Trumpa marzy sie podbój Iranu, ale to może spowodować spiralę zdarzeń, która doprowadzi to III WŚ. Czyżby niedługo rozpocznie się Armageddon?

Gość gość
Kaczynski Macierweicz oni na bank wywołaja jakis konflikt,i z idiotyzmu pisuarskiego bedzie niezła afera!

Gość gość
Kaczynski Macierweicz oni na bank wywołaja jakis konflikt,i z idiotyzmu pisuarskiego bedzie niezła afera!

Gość gość
P*licie.Ja mam kryzys gospodarczy i ekonomiczny na chacie.To jest moja mała wojna.

Gość gość
W Polsce przybywa tego gnoju muzułmańskiego, liczba tego bydła wciąż rośnie. Należy to powstrzymać, gdyż będziemy mieli taki syf jak w Belgii, Szwecji, Niemczech czy Francji!!!

Gość gość
Nie musisz się bać na internecie jest wiele bajek o III wojnie światowej. Już miała się zacząć na początku nowego roku choć i tak było wiadomo że to fake. Albo przeżyłem tyle końców świata hehe. Nie wierz w to co piszą na internecie już raz pisali w internecie, że Pakistan zaatakuje Izrael bronią nuklearną. Izrael już był w gotowości, a tu się okazało, że to fake. To nawet było mówione w telewizji. Więc nie musisz się niczego obawiać ;). Tym bardziej, że Polska to taki kraj który, by mógł rządzić światem, ale mu się nie chce. Oczywiście wiele osób nie uwierzy, akurat w to co napisałem, ale wiem swoje, my walczymy do ostatniej kropli krwi. Albo np. Bitwa pod Hodowem (1694r.) 400 Naszych na 40 tyś. Tatarów i wygraliśmy. Nic się nie stanie nie musisz się obawiać, a Rosja i Stany Zjednoczone, jak są duże to myślą, że decydują o losach całego świata :/. Myślę, że pomogłem ;)

Gość madry czlowiek
zadnej wojny nie bedzie ludzie nie badzcie glupi ani rosja ani usa nie sa glupi i wiedza ze kazdy z nich ma bron jadrowa i nikt z nich wojny nie chce bo wie ze dla ich kraju jak i calego swiata byla by to wielka strata swiat i ludzie by na tym ucierpieli usa by ucierpialo rosja by ucierpiala i wiele innych państw tez by ucierpialo wiec ani trump ani putin nie dopusci do takiego konfliktu oni sie tylko strasza bo maja mocne armie.