Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

kurs do egzaminu LCCI

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
dzi臋ki TFLS m贸j angielski bardzo szybko si臋 rozwin膮艂 i przez kilka miesi臋cy jestem ju偶 w stanie do艣膰 p艂ynnie rozmawia膰, co uwa偶am za wielki sukces

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Bzdura! Kursy NIC NIE DAJ膭. a dlaczego? Bo kurs uczy Cie j臋zyka przez 2 lata i na tym koniec nauki. Potem siedzisz sobie w domku i s艂uchasz angielskiego ALE RZADKO ROZMAWIASZ Z KIM艢 bo ju偶 nie chodzisz na kurs. I umiej臋tno艣膰 rozmawiania zaczyna zanika膰. A kto chce rozmawia膰 z kim艣 kto duka? Na d艂u偶sz膮 met臋 nikt nie chce gada膰 z dukaczem. Tak wi臋c kurs to tylko namiastka j臋zyka. J臋zyk musi by膰 膰wiczony CODZIENNIE z drug膮 osob膮 w rozmowie a do rozm贸w ci臋偶ko kogo艣 znale藕膰. Osobi艣cie korzysta艂em ze stronek do spikowania z obcokrajowcami i to te偶 NIC NIE DAJE,bo ci obcokrajowcy gadaj膮 w k贸艂ko to samo (jak masz na imie,ile masz lat,gdzie mieszkasz) i to s膮 mega podstawy - tak nie da sie nauczysz lepiej j臋zyka. Trzeba wyjecha膰 do Anglii lub USA i wbija膰 sie w 艣rodowisko native speakers a nie obcokrajowc贸w,bo wielu obcokrajowc贸w u偶ywa angielski na poziomie A1 i od nich niczego sie nie nauczysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂am 艣wietnego lektora na kursie lcci a chodzilam do tfls, pan Micha艂 jest najlepszy, polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warto i艣膰 na LCCI do TFLS, bo szko艂a specjalizuje si臋 w tego typu kursach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ucz臋szczam do TFLS na zaj臋cia grupowe z j臋zyka angielskiego i serdecznie polecam! Lekcje prowadzi do艣wiadczona lektorka, kt贸ra wie jak zmotywowa膰 do nauki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam TFLS. Szybko prze艂ama艂am barier臋 i po kilku miesi膮cach mog臋 porozumiewa膰 si臋 bez problemu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam TFLS. Bardzo dobrzy lektorzy, kt贸rym zale偶y na tym, 偶eby uczniowie osi膮gn臋li j臋zykowy sukces, mi艂a i kompetentna obs艂uga biura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 polecam TFLS , bardzo dobra szko艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chodz臋 do szko艂y TFLS na LCCI, wszystko bardzo profesjonalnie zorganizowane i 艣wietnie prowadzony kurs, jestem zadowolona z tej szko艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam TFLS. Zaj臋cia tutaj s膮 przyjemno艣ci膮, lektorzy s膮 bardzo pozytywni. Super szko艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam TFLS. Moja lektorka by艂a bardzo profesjonalna i zaanga偶owana w prac臋 z nasz膮 grup膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda

Ja mog艂abym poleci膰 TFLS. Ceny bardzo przyst臋pne, a lektorzy wymagaj膮cy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
Dnia 24.10.2018 o 12:27, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

chodz臋 do szko艂y TFLS na LCCI, wszystko bardzo profesjonalnie zorganizowane i 艣wietnie prowadzony kurs, jestem zadowolona z tej szko艂y

r贸wnie偶 polecam TFLS

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona

Potwierdzam poprzedni wpis. Dobrze przygotowuj膮 do egzamin贸w w szkole TFLS.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

ja tez my艣l臋 偶e TFLS ma dobre kursy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

w TFLS mo偶na dobrze si臋 przygotowa膰 do LCCI, szko艂a bardzo dobrze sprawdza si臋 w egzaminach certyfikowanych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia

Chodz臋 na angielski do TFLS i jestem bardzo zadowolona. Lekcje na najwy偶szym poziomie. Super atmosfera, zero stresu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cool

Jak najbardziej polecam TFLS - jedna z niewielu szk贸艂 godnych uwagi. Ceny niewysokie, jako艣膰 przekazywanej wiedzy bardzo dobra, a lektorzy mili i uprzejmi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malgo

Polecam nauk臋 w TFLS. Zaj臋cia s膮 r贸偶norodne, kreatywnie przygotowane i tempo jest naprawd臋 intensywne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wi艣nia

Polecam nauk臋 w szkole TFLS. 艢wietna plac贸wka, bardzo mi艂a obs艂uga i przede wszystkim ciekawie prowadzone zaj臋cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vince

Polecam szko艂臋 TFLS. Szko艂a ma do艣wiadczonych lektor贸w, bogat膮 ofert臋 i zaj臋cia w ma艂ych g艂upkach. Lektor ma do艣wiadczenie, fajnie t艂umaczy, po ka偶dej lekcji czuj臋, 偶e umiem wi臋cej.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa11

Ja bardzo polecam szko艂臋 TFLS. Kursy s膮 w ca艂kiem niez艂ej cenie. Zaj臋cia s膮 bardzo przyjemnie prowadzone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emila

Polecam TFLS. Szko艂a na wysokim poziomie nauczania. Zaj臋cia s膮 prowadzone bardzo przyjemnie i ciekawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eryk

Jestem bardzo zadowolony z kursu w TFLS. Konkretna nauka, dopasowanie zaj臋膰 do moich potrzeb, fajny lektor.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneta

Polecam TFLS. Zaj臋cia prowadzone s膮 w spos贸b ciekawy, na zaj臋ciach skupiamy si臋 na m贸wieniu, grupa jest ma艂a dzi臋ki czemu znamy si臋 nawzajem i tworzymy grup臋 dobrych znajomych. Atmosfera na zaj臋ciach jest naprawd臋 fajna a lektor kompetentny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Ja bardzo polecam TFLS w Warszawie. Zale偶a艂o mi aby przygotowa膰 si臋 do certyfikatu, potrzebne mi to by艂o do pracy. Zda艂am egzamin bez wi臋kszego problemu. Dobra szko艂a!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hubi

Polecam TFLS. Lektorzy bardzo kompetentni i naprawd臋 maj膮 znakomite podej艣cie do ucznia. Nauka przebiega w bardzo mi艂ej atmosferze bez stresu a z zaj臋膰 mo偶na bardzo du偶o wynie艣膰.

Udost臋pnij ten post