Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facet mi to robi

Polecane posty

Gość gość

nie daje mi o sobie zapomnieć nie chciał mojego uczucia,ani przyjaźni ani sexu a nie spuszcza mnie ze "smyczy "

Gość gość
ja mam tak samo, nawet mu powiedziałam, że muszę ochłodzić nasze kontakty, bo mi to życie utrudnia, a on dalej swoje i pyta dlaczego jestem taka dla niego i czemu już go nie lubię :O

Gość gość
poprostu jest bardzo zazdrosny o ciebie

Gość gość
miał cię na zawołanie,robilas to,czego inna nie chciała za duzo od niego żądałaś ,a on nie chce psuć sobie starych relacji

Gość gość
to chore nie chce kobiety, ale jest o nią zazdrosny :O

Gość gość ta pierwsza
no właśnie ,nie widzę tu logiki nie mamy kontaktu juz dosc dlugo skoro mi nie zależało to czego oczekuje zmienił podejscie do moejej osoby czy co?

Gość gość
"nie chciał mojego uczucia" "skoro mi nie zależało to czego oczekuje" trochę nie logiczne :O pisz jaśniej!

Gość gość
pewnie miło być "mu nie zależało"

Gość gość
to nie on Cię nie puszcza, to Ty sama sobie to robisz - zacznij w końcu myśleć to może wyjdziesz z toksycznej dla ciebie relacji

Gość gość ta pierwsza
*mu-nie zależało ...oczywiscie ,ze jak czuje obroże to myśle,nakręcam się o co come on jakby mi nie zależało,to bym olała go nawet nie wchodząc w znajomość

Gość gość
ale mi nie chodzi o to co było jak wchodzilas w te znajomosc, zalezalo ci to zrozumiale, natomiast teraz koleś się tobą zabawia, zagada raz na jakiś czas żebyś nie zapomniała i trzyma Cię sobie w rezerwie a robi to bu mu na to pozwalasz, tak Ty, nie zwalaj na niego winy bo on tylko korzysta z Twojej głupoty, gdybyś byla mądra, urwałabyś kontakt i wtedy to co on robi nie miałoby żadnego znaczenia, dlatego ze postanowiłaś nie miec kontaktu z manipulatorem, życze szybkiego obudzenia się, bo rozwiazanie tej sytuacji zalezy od ciebie a nie od niego

Gość gość
BO TO JEST PIES OGRODNIKA :p

Gość gość ta pierwsza
to nie tego typu historia zupełnie nie ta droga,ale jeśli by o to chodziło to oczywiście masz rację ...napisał mi ,że powiedziałam kochaj mnie-i ukryłam wszystko -tylko że niby na co miałam czekać? skoro skreślił mnie sekundzie mam chodzić z sercem na dłoni i czekać na co...?

Gość gość
ale jakie ma znaczenie jaka to jest historia? nic do ciebie nie dociera? piszesz o obecnej sytuacji tłumacząc się głupio, że on cie trzyma na smyczy, a prawda jest taka, ze dokładnie jak ktoś wyżej napisał, Ty mu na to pozwalasz, rozumiesz? chcesz sie wykaraskac z raniacej cie sytuacji czy analizować po raz setny słowa osoby, która cie NIE CHCE?

Gość gość ta pierwsza
bo jestem nadal w nim zakochana i widać potwornie głupia co za pogmatwana story :O

Gość gość ta pierwsza
wiem,wiem i dalej będę się szarpała nie rozumiem po prostu facetów skoro mnie nie chce,dlaczego gra na moich emocjach jestem strzępem człowieka juz

Gość gość
po raz n-ty: gra na twoich emocjach, bo mu na to pozwalasz!!! to w tobie jest problem, on po prostu widzi, ze łatwo tobą manipulowac i ma z tego frajdę, pretensje mozesz miec do siebie, jakbys miała choc troche rozumu, to bys sie odcieła

Gość gość
nie słuchaj tych bab wyżej bo z goffna wnioski wyciągają mądralińskie a uczucia znają tylko z teorii :) Jak go kochasz to z nim o tym porozmawiaj i postaw mu sprawę jasno, że nie pozwolisz się w ten sposób traktować itd. itp. Pokaż pazurki a nie się użalasz nad sobą.

Gość gość ta pierwsza
nie chcę z niego robić potwora bo to dobry człowiek ja w nim budzę chyba ciemną stronę...mocy ...prawda jest taka ze zawsze byłam dla niego za stara,i pewnie stąd problemy

Gość gość ta pierwsza
szpony to ja juz pokazałam i to na maxa juz wie na co mnie stać,a własciwie jest niewiele spraw na jakie mnie nie stać :P wie,ze nie pozwolę na nędzne traktowanie i skakanie mi do oczu a nadal ..trwa przy mnie ....wiem,ze są takie uczucia ze trudno to opisac szanuję go bardzo,wbrew temu co tam sobie myślał ale głupkowatych zakochowan nie mogłam tolerowac i tyle.

Gość gość
a ja dla swojego jestem za młoda, bo on woli stare baby a jest w moim wieku :O

Gość gość
tym bardziej, jak piszesz ostra z ciebie babka, nie powinno dojść u was do takich niewiadomych ;) kopniak w doope i do pionu gnoja, niech wie, że istniejesz :P

Gość gość ta pierwsza
być moze sie mnie boi po prostu możliwe... jestesmy za podobni wbrew pozorom do siebie,zeby się nie rozmieć ale zrozumienia brak :O ,,,,,DLAczzego Twój facet woli stare skoro obok ma młoda laskę? porozmawiaj z nim o tym,to dziwne

Gość gość
ech żebym ja to wiedziała :O myślę, że ma jakieś zobaczenie spowodowane jakimś urazem z dzieciństwa, że szuka mamusi a nie kobiety w swoim wieku :O Chyba że znacie jakieś inne wytłumaczenie na takie zachowanie ;)

Gość gość
moze wlaśnie te twoje szpony nic nie znaczą,nie jestes ważna już nie szanujesz się kobieto,jesteś zakochana,a on ma żonę,którą tez kocha a jak masz męża,to skup się na nim a jak nie masz,znajdz innego,ten ci jeszcze nie raz dokopie-to wytrawny manipulant kobieto,juz go wydoiłaś,więc zmądrzał

Gość gość ta pierwsza
weź nie żartuj sobie,sytuacja tam jest dramatyczna,i ogólnie to wielka niewiadoma a Rosja to mocarstwo i tyle,,, Krym najpierw był tatarski, potem carski, następnie sowiecki, dziś znajduje się pod berłem Ukrainy. Z czysto prawnego punktu widzenia Krym powinien jednak należeć dziś do... Turcji. Taki, czysto teoretyczny, scenariusz jest konsekwencją podpisania w 1783 r. układu między Turcją a Rosją, która wtedy przejęła Krym. Zakładał on, że Krym ma być albo niepodzielny (rosyjski), albo wrócić do Turcji. Pod układem, który nie został zniesiony, widnieje podpis carycy Katarzyny Wielkiej. Uznała ona roszczenia Turków do Krymu. Teoretycznie zatem w 1991 r. Krym powinien stać się częścią Turcji, a nie Ukrainy.

Gość gość ta pierwsza
nie ma zony. i mnie nie oceniaj,nie znając,bo to bez sensu nie wydoiłam go,bo niby jak ?totalne bzdury normalnie.

Gość gość
cie tutaj matutki teścik Weź karteczkę i długopis: ♥ 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty?… 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci.7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś:Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y .Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K – masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R – Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z – lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze .4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – MarzecRok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień – czerwiecTwój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesieńBędziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze .Październik – grudzieńTwoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś:Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem.Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinami. Odpowiedz na ten temat »