Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i placze

Jestem w ciazy, a on po prostu uciekl. Nie wiem co teraz zrobic

Polecane posty

Gość gość
dziewczyno przestan sie mazac ja tez sama wychowywalam dziecko potem poznalam faceta i jestemy juz 7 lat razem... glowa do gory a jak martwi cie kolor za przeproszeniem dziecka to było trzeba mysleg głowa a nie dołem - przepraszam ale wqrzaja mnie takie laski albo jestes odpowiedzialna albo nie szkola to nie problem ja tez sie uczyłam bo miałam 17 lat jak urodziłam i szkole skonczyłam .Wiec głowa do gory (.)(.) do przodu i bedzie dobrze

Gość gość
normalne jest dla mnie, że jak kobieta idzie z kimś do łóżka to liczy się z tym, że może zajść w ciążę. ciemnoskóry kochanek był ok a teraz zdziwiona, bo się obudziła, że wygląd się dziedziczy... jak Cię broniłam na początku to teraz najchętniej doradziłabym Ci nie aborcję a eutanazję, albo co najmniej kastrację. przynajmniej patologia by się nie rozmnażała

Gość gość
ja mam kolorowe dzieci i poprostu trudno mi słuchać takich argumentów że ze wzgędu na to że dziecko może być lekko ciemniejsze to jesteś gotowa usunąc, to dlaczego związałąś się z kolorowm facetem przecież wiadomo jakie sądzieci ztakich związków,a jak byście zostali i może pobrali się też byś się wstydziłą z nim i dzićmi chodzić po ulicach

Gość siedze i placze
ale na pewno ktos ci pomogl, ja jestemn sama i jak nie mam pieniedzy to nie mam szans studiowac

Gość jugo
wiecie co, głupoty piszecie. żeby dostała jakiekolwiek alimenty, nie ważne czy z funduszu czy od faceta, to on najpierw musiałby uznać to dziecko. nie są małżeństwem, więc są tylko dwie drogi - albo pójdzie z nią do USC i razem podpiszą, że on jest ojcem, albo wnosi się o sądowne ustalenie ojcostwa i sąd zazwyczaj zleca badania DNA. skoro go nie ma w Polsce to obie te opcje odpadają, nikt nie będzie szukał faceta po całym świecie tylko dlatego, że jakaś laska twierdzi że on może być ojcem jej dziecka. od państwa dostaniesz zasiłek rodzinny 77 zł + dodatek z tytułu samotnego wychowywania dziecka 170 zł. to wszystko. po drugie to w chwili gdy urodzisz swoje dziecko alimenty od matki przestają Ci przysługiwać, jak jest z rentą to nie wiem

Gość siedze i placze
czy wy jestescie glupie? przeciez nie chce usunac ciazy ze wzgledu na kolor skory dziecka:O Napisalam ze nawet o tym nie myslalam a decyzje o aborcji podjelam wczesniej. Gdybym chciala byc matka to by mi nie przeszkadzal kolor skory dziecka

Gość gość
wiem ja nie jestem sama my jesteśmy rodziną już wiele lat

Gość gość
no to jak zdecydowałaś sie na aborcje to po co ta cała dyskusja?

Gość siedze i placze
nie mialam sie klomu wygadac. a teraz chce zapytac czy lepiej zamowic tabletki z internetu czy poszukac lekarza?

Gość gość
nie martw sie jak zaleje nas radziecki lud to będzie pelno i to nie jasnoskórych, tam było skośnookich tez, beda mieli dzieci z polkami i sie wymiesza rasa.moze nie beda dziecku dokuczali ze skośny

Gość gość
najpierw się **** a teraz płacz, że dziecka nie planowałaś... to Ty nie wiesz jak się w ciążę zachodzi? nie znasz swojego cyklu? jak tak bardzo nie chciałaś ciąży to trzeba było skorzystać z antykoncepcji awaryjnej. nawet nie wie jak się zabezpieczać a nogi rozkłada. zresztą, po sytuacji rodzinnej widać, że patologia robi patologię. tak się zastanawiam jak Ty się ze swoim poziomem z nim w ogóle dogadywałaś, może on faktycznie mówił o ślubie, ale, że ma w Indiach żonę obiecaną...

Gość siedze i placze
wyobraz sobie, ze stosowalam antykoncepcje ale zadna nie jest stu procontowa. A teraz posluchaj, bo widze, ze jestes przedstawicielka ludzi o pustych glowac. Widze, ze oceniasz moja inteligencje przez pryzmat tego czy chce miec dziecko, gdybym walila byki i napisala ze chce dzidziusia to bys mi pewnie pisala jaka to madra jestem, tak? Dlatego ze prezentujesz soba dosc waskie horyzonty, ciasnote umyslowa i pustostan umyslowy to nie bede sie przejmowac twoja opinia.

Gość gość
najlepiej idź do lekarza, niech Ci wytnie wszystko, przynajmniej nie będziesz się rozmnażać :)

Gość gość
a Twoją "inteligencję" oceniam po tym, że mnóstwo osób na forum chciało ci pomóc. dawali radę i wsparcie, ale Ty tylko wszystkich zniechęcałaś jęczeniem i idiotycznymi argumentami. jeśli założyłaś, że usuniesz to trzeba było napisać wprost, że prosisz o radę jaką metodę wybrać a nie wk**** tylko ludzi marnując im czas. niejedna kobieta już podejmowała taki watek wprost i było

Gość gość
Idź z tym na policję !!! Powiedz, że cię wykorzystał seksualnie to go zaczną szukać przynajmniej w PL !!!!!!

Gość siedze i placze
a coz mi doradzili? to ze on mi bedzie placil alimenty? bzdura, nawet sprawy nie moge mu zalozyc jak sie okazalo:O to, ze mialabym isc do dsm? rzeczywiscie fajne rozwiazanie, zostac bez kasy, perspektyw i dachu nad glowa.

Gość gość
w DSM pomagają kobietom się usamodzielnić, załatwiają pracę, mieszkanka. a jaką radę byś chciała usłyszeć? zaczęłaś wątek zmartwiona, że nie możesz się z nim skontaktować, że boisz się jak sobie dasz radę więc radzono Ci gdzie możesz szukać pomocy. niestety, akurat nie było nikogo kto mógł powiedzieć, że da Ci utrzymanie, mieszkanie czy jakąkolwiek pomoc finansową. kobietki starały się Cię wesprzeć najlepszymi radami jakie przychodziły im do głowy. chcesz usunąć to usuwaj, Twoja sprawa, ale argumentami z tego co widzę wkurzyłaś niejedną kobietę, która była w podobnej sytuacji i poczuły się urażone. ja tam za aborcją nie jestem, ale za tym żeby dziecko miał ktoś kto tego nie chce też... ot, taki dylemat moralny. odpowiesz mi szczerze na jedno pytanie?

Gość gość
kochana nie przejmuj sie głupimi komentarzami przemyśl na spokojnie sytuację i wejdz na stronę women on waves, powinno ci to pomóc w podjęciu decyzji A na tym forum rad nie znajdziesz na pewno

Gość gość
czyli Twojej rady też ma nie słuchać?

Gość gość
women on waves zawesili wysyłanie do Polski

Gość gość
Oj dziewczyno..... Szkoda mi ciebie:-( ja tez tak wpadlam i musialam usunac ciaze... Tez z hindusem.... Co to za swinie!

Gość gość
No i co z tego ze on jest z Indii? Człowiek jak człowiek. Pomyśl o sobie i dziecku i NIE USUWAJ CIĄŻY! Wyrzuty sumienia będą Cie zrzerać do końca zycia. Oto świadectwo matki która dokonała aborcji - http://www.youtube.com/watch?v=513otrR07gw

Gość gość
usun i zyj dalej.

Gość gość
oddaj do adopcji, to nie boli, a uszczesliwisz 2 ludzi pragnacych dziecka i nie zabijesz wlasnego dziecka... czy to takie trudne? :/

Gość gość
usuń, skorob to początek ciąży to farmakologicznie. mam koleżankę, która też ma dziecko z hindusem- on obiecywał złote góry a jak się mały urodził to zwiał do swojego kraju i w dodatku tak ją zbałamucił, ze wpisała w urzędzie"ojciec nieznany". Głupota kobiet nie zna granic. Usuwaj.

Gość gość
Usunąc to mozna plame z obrusu a nie dziecko!! Jak juz nie masz wyjscia to zostaw w oknie zycia, po to sa.

Gość gość
jak mozna nazwac Hindusa brudasem i sugerowac, ze moze byc chory skoro to.. brudas. Dns jestem w szoku, ze tak kiepsko u ciebie z tolerancja. Dotad nie podejrzewalam cie o malomiasteczkowe myslenie