Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i placze

Jestem w ciazy, a on po prostu uciekl. Nie wiem co teraz zrobic

Polecane posty

Gość gość
autorka to sobie mózg powinna usunąć bo i tak z niego nie korzysta :/

Gość rtgrgr
Usuń. Chyba nie chcesz dać się wkręcić w wychowanie dziecka jakiegoś z***** który cię zostawił? Frajerką jesteś? Ten d**ek ma mieć nagrodę za to że cię tak wykorzystał? Tacy kretyni nie powinni przekazać dalej swoich genów. Tylko my, kobiety, decydujemy o sprawiedliwości.

Gość siedze i placze
ja nie studiuje zaocznie, ja sie ucze dziennie i w tym problem

Gość gość
nie nie pisze tak... czytaj ze zrozumieniem! poza tym to jest jeden przypadek! i przestań już marudzić i szukać dziury w całym! weź się w garść i zacznij coś robić! na kiedy masz termin porodu? dowiaduj się idź do mopsu i radcy prawnego a nie... Ile masz w ogóle lat? Masz jakieś wsparcie ze strony rodziny czy znajomych?

Gość siedze i placze
jutro pojde do mopsu sie zapytac ale na radce prawnego mnie nie stac, chyba ze mi cos w mopsie podpowiedza gdzie mozna uzyskac za darmo porade prawna. Jednak jak dluzej o tym mysle to sama nie wiem juz. Byc samotna matka? Nie chce za bardzo, to sie wiaze z brakiem pieniedzy, przerwana nauka. Ja nie planowalam dziecka

Gość gość
ja mieszkam w małym mieście i jest u nas darmowy radca prawny a ty skoro studiujesz to w większym a w takim to na 100 % się ktoś taki znajdzie. Sprawdź w internecie może coś znajdziesz. Zawsze możesz przepiać się na zaoczne. Ile jeszcze ci lat zostało? Bo jak rok to nie ma sensu zanim urodzisz itd to już szkołę byś skończyła. Najlepiej jakbyś sobie znalazła koleżankę w ciąży albo z dzieckiem małym, byłoby ci raźniej napewno

weź się przebadaj na wszelkie choroby weneryczne oraz HIV....... nie wiadomo co ten brudas miał na penisie :O

Gość gość
człowiek chce pomóc a tylko się irytuje, bo to jakby rozmawiać z workiem ziemniaków i to na dodatek pastewnych... a rób co chcesz, teraz to mi tylko tego dziecka szkoda, że na taką matkę trafiło

Gość siedze i placze
ja nie moge na zaoczne sie przepisac, a zostalo mi 3 lata jeszcze. Mam zamiar sie przebadac, ale zawsze uzywalismy prezerwatyw

Gość gość
ja już nie wiem czy śmiać się czy płakać... z Twoim poziomem inteligencji to chyba szkołę specjalną robisz albo 3 lata do końca gimnazjum Ci zostało... a test to może w ogóle internetowy robiłaś? czy koleżanka studiująca medycynę Ci wystawiła diagnozę?

Gość gość
a co ty możesz zacznijmy od tego bo jak na razie jesteś ze wszystkim na nie... dałabym ci namiar do fajnej mądrej dziewczyny w ciąży ale nie wiem czy by wytrzymała z tobą jakbyś jej tak marudziła

Gość siedze i placze
wyobraz sobie, ze ciaze mam potwierdzona przez lekarza

Gość gość
na kiedy termin masz i który tydzień?

Gość gość
szkoda, że nie zrobili Ci jeszcze testu na iloraz inteligencji, bo pewnie byłby to pierwszy w historii wynik ujemny. chyba nie musisz się martwić o samotne macierzyństwo, pewnie i tak Ci dziecko odbiorą jako niezaradnej życiowo

Gość siedze i placze
to 7 tydzien

Gość gość
no to masz jeszcze dużo czasu żeby zorganizować sobie życie

Gość gość
no i znów zacznie się jęczenie, że się nic nie da zrobić, że sytuacja beznadziejna, że bla bla bla

Gość siedze i placze
sytuacja jest beznadziejna dla mnie. Nic na to nie poradze teraz, nie chce sama wychowywac dziecka.

Gość gość
ja tez zostalam sama :(

Gość siedze i placze
hej, a co sie stalo, ze zostalas sama. Jestes tez w ciazy?

Gość gość
Skoro autorko wszystko jest u ciebie na "nie" to czego oczekujesz tu od ludzi na forumie ???????

Gość gość
czemu wy glupie dajecie sie spuszczac facetowi do srodka? a teraz co robić się pytasz

Gość gość
nic mnie tak nie wpienia tu na forumie jak tematy w stylu "dałam sie zbajerować jakiemuś fagasowi a teraz jestem w ciąży i nie wiem co robić, chyba usunę..." Nic mnie tak nie wpienia, aż mi pikawa skacze

Gość siedze i placze
bylam wczoraj strasznie skolowana ale dzis juz lepiej. Jest mi smutno i przykro ale trzeba sie wziac w garsc

Gość gość
jak wyjechał do kraju to go tam w nie znajdziesz, tak więc alimenty odpadają, ale możesz mieć płacone jako samotna matka z funduszu alimentacyjnego czy jak się to nazywa, jeżeli zdecydujesz się urodzić to na pewno sobie poradzisz bo tak to już jest, ja jestem za tym żebyś urodziła i sama wychowywała, będziesz mieć przynajmniej sliczne dziecko jeszcze ci powiem dla cpocieszenia może że dziecko z Hindusem wcale nie będzie ciemne, ja mam dzieci z Afrykańczykiem i po urodzeniu były białe tylko włosy i oczka ciemne, troche ściemniały z wiekiem jednak są piękne a ja z nich zadowolona

Gość gość
jak wyjechał do kraju to go tam w nie znajdziesz, tak więc alimenty odpadają, ale możesz mieć płacone jako samotna matka z funduszu alimentacyjnego czy jak się to nazywa, jeżeli zdecydujesz się urodzić to na pewno sobie poradzisz bo tak to już jest, ja jestem za tym żebyś urodziła i sama wychowywała, będziesz mieć przynajmniej sliczne dziecko jeszcze ci powiem dla cpocieszenia może że dziecko z Hindusem wcale nie będzie ciemne, ja mam dzieci z Afrykańczykiem i po urodzeniu były białe tylko włosy i oczka ciemne, troche ściemniały z wiekiem jednak są piękne a ja z nich zadowolona

Gość siedze i placze
nie, ja nie urodze dziecka:( o matko nawet nie myslalam ze dziecko prawdopodobnie byloby ciemne. Troche wstyd by bylo:( no ale to juz nie bedzie moim problemem.

Gość gość
przeszkadza Ci, że dziecko może mieć ciemną karnację a że przed ciemnym facetem nogi rozkładałaś to Ci nie przeszkadzało? nie dziwię się, że Cię zostawił tylko zastanawiam się dlaczego tak późno... a dla dziecka lepiej żeby takiej "matki" nie miało

Gość siedze i placze
owszem przeszkadzaloby mi zostac samotna matka z ciemnym dzieckiem, moze dla ciebie to jest normalne ale dla mnie nie. Nie chce byc samotna matka bo wiem jak to jest. Zero przyjemnosc*****eniedzy tylko bycie ciagle umeczona z niespelnionymi marzeniami

Gość gość
to już twoja decyzja więc czego oczekujesz skoro chcesz usunąć to wszystko rozwiązane, im szybciej dla ciebie tym lepiej