Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjfdfkjdkfjdkf

Czy jest możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość fjfdfkjdkfjdkf

Witam, Chciałabym się zapytać czy jest możliwość zajścia w ciążę, jeśli bawiliśmy się trochę z chłopakiem i doszło do wytrysku, miałam jego nasienie na ręce (jestem strasznie zakręcona i jak się czymś martwię to już na całego i zapominam cały przebieg wydarzeń, powiedział że od razu umyłam rękę. Odczekałam 5 minut, później na pewno wytarłam ręce o ręcznik. Pamiętam do tej pory, że miałam je suche. Zawsze okresy mam po 5 dni, tamtego dnia miałam 6 dzień okresu o czym chłopak mnie nie poinformował, ponieważ sama nie zauważyłam (kąpaliśmy się a końcówka nasiliła się pod koniec dnia), musiałam jakoś założyć podpaskę. Czy jest możliwość, abym przeniosła jakoś te plemniki na podpaskę? Od razu mówię, że zakładam ją zawsze ostrożnie, łapiąc tylko za płatki. Później ponownie umyłam ręce, zastanowiłam się i w razie ostrożności zmieniłam po raz kolejny podpaskę. Czy jest to możliwe? Ostatni okres miałam 13.02, skończył mi się 19.03. 2) Bawiliśmy się po ciemku, nic nie było widać.. Ja siedziałam na pralce, on stał, jednak musiał stawać na palcach żeby dosięgnąć tam. Ocierał się o mnie penisem, jednak po wielu pytaniach mój luby powiedział że wtedy nie miał wzwodu, więc płyn nie mógł się wytworzyć. Dopiero gdy zrobiłam mu dobrze, ja nadal siedząc na pralce masturbowałam go ręką i on doszedł. Specjalnie ode mnie się lekko odwrócił, że tak powiem 'bokiem'. Później odczekując 5 minut poszłam umyć ręce. Dokładnie je umyłam, a następnie zauważyłam coś koło warg sromowych. Wyglądało podobnie do spermy, jednak wydaje mi się że był to mój śluz ponieważ był podobnej konsystencji. Czy jest możliwość zajścia w ciążę? Nie czułam, aby do pochwy dostała się sperma, później już nic nie robiliśmy, tylko się wytarliśmy. POMOCY! Proszę o normalne odpowiedzi.

Gość gość
nie

Gość gość
wtf, ludzie nie zachodzą w ciążę od seksu z wytryskiem w pochwie często, a Ty sie boisz ze plemniki Twojego faceta poszybuja do niej w powietrzu i Cie zaplodnia??

Gość gość
Tak jak przejechałaś tą ręka przez cipkę lub chłopak członkiem dotknął wargi sromowe.Ja czesto pisałam o obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu.Dużo krytykowało te wpisy.Kobiety często wstydzą sie meża a obcego faceta czasmi zboczonego ginekologa nie to średniowiecze tylko w Polsce mozliwe!!Ginekolodzy gdy jesteś sama sobie pozwalają często za dużo!!!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ktore zapewnia obecność osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów gdy wyprosza płaci placówka odzkodowanie PACJENTOWI bo on decyduje a nie niedouczony lub zboczony ginekolog.Do tego dodam że to w Polsce jest tylko takie zboczenie ginekologów ze podczas każdej wizyty muszą pchać łapy do pochwy.W cywilizowanych państwach raz się bada pochwę(oczywiscie w obcenościosoby bliskiej lub gdy brak musi być położna a nie sam na sam z pacjentom nie ma takiej obcji) i wpisuje się do kartoteki położenie jajowodów i reszty bo to się nie zmienia.Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakazeń nawet brodawczakiem bo rękawiczki chronią tylko lekarza a nie pacjenta!Ja chodze raz na trzy lata zaraz robię cytologię i mąż obceny patrzy by nic nie dotykał potem wkładał palce do pochwy.To samo mąż wspierał porody.

Gość gość
o boze.. nie kochanie nie jestes w ciazy..

Gość gość
Nie, plemniki nie są takie mocarne.