Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienecxxxzka

dlaczego mezczyzni nie lubia dziewic 20paroletnich?

Polecane posty

Gość panienecxxxzka

dlaczego mowia co innego a co innego robia dlaczego nasmiewaja sie z dziewic? dlaczego nie chca byc z dziewica w zwiazku?

Gość gość
Bo nikt nie ma ochoty n****** się kilometrów, nap*******ć głupot a potem obejść smakiem .

Gość gość
bo jesteś brzydka?

Gość panienecxxxzka
pewnie jestem brzydka, ale mimo mojej brzydoty mezczyzni chcieli mnie poznac a ochota im spadala wrecz umierala jak mowilam ze jestem dziewica, wiec ?

Gość gośćem być nananana
Dziwni faceci :) ja myślałam raczej, że większości to nie przeszkadza, niektórych cieszy, większość się dziwi, ale żeby nie lubić? No chyba, że biorą pod uwagę, jak ktoś wyżej napisał, że oni będą się starać, a ty i tak im nie dasz albo spodziewają się że jak dziewica, to z tobą coś nie tak musi być i się wycofują.

Gość gość
mi przeszkadza, sam jestem doświadczony i nie wyobrażam sobie być nauczycielem i zaczynać od początku

Gość panienecxxxzka
03.03.14 gość - a ile masz lat?

Gość gość
27

Gość gośćem być nananana
oj tam od początku, niemal każda wie gdzie jest dziura i jak fiut wygląda, a z nowym partnerem i tak trzeba się "dotrzeć"

Gość gość
Ja mam 27 i jestem dziewicą, i gdyby facet mi powiedział że nie chce ze mną być z tego powodu, to bym pomyślała że jest najcięższym kretynem.

Gość gość
A gdybyś ty mi powiedziała że masz 27 lat i jesteś dziewicą to poważnie zastanowiłbym się co jest z tobą nie halo.

Gość panienecxxxzka
gość Ja mam 27 i jestem dziewicą, i gdyby facet mi powiedział że nie chce ze mną być z tego powodu, to bym pomyślała że jest najcięższym kretynem. x x x mi niestety wielu tak powiedzial i odrzucilo za to, a najgorsze bylo wysmiewanie, ublizanie i ponizanie .... moze powinnam szukam mezczyzny w innym wieku tylko nie wiem czy starszego czy mlodszego

Gość gość
Poważnie byś się zastanawiał i co by ci z tego przyszło? Trzeba kogoś poznać, a nie zastanawiać się dlaczego jego życie się potoczyło tak, a nie inaczej. Ale tak czy siak miło, że prostaki też się zastanawiają.

Gość gość
Już ci mówię: nie miałam nigdy faceta, bo żaden z tych, z którymi się umawiałam na randki, nie brał pod uwagę, że taka laska jak ja może być dziewicą i chcieli seksu na drugiej randce, a potem zwiewali :O

Gość panienecxxxzka
a co moze byc nie halo z dziewica?

Gość gość
Nie no wyśmiewać czy ubliżać to nie ale same przyznajcie że towar nieruszany w tym roczniku to raczej rzadkość .

Gość to ja ta 27
no zaraz nie halo? po prostu nie znalazłam się z nikim w takiej sytuacji, i tyle, a priorytetem w moich działaniach nigdy nie było pozbyć się dziewictwa, mam luz

Gość gość
Z dziewicą może być wiele nie halo . Jakieś fobie , choroba psychiczna , depresje , oziębłość czy też coś innego.

Gość gość
A z nie dziewicami to gwarancja, że wszystko w porządku ;) ja np nie jestem już dziewicą, ale i tak jestem oziębła, taka to pułapka!

Gość to ja ta 27
tak, jeśli była w związku i mimo to nic, to faktycznie może coś być nie tak, ale są osoby, które po prostu nie miały z kim, nie miały gdzie, nie miały kiedy

Gość gość
To ten co na ciebie trafi ma pecha :classic_cool:

Gość to ja ta 27
nie pecha, to będzie mega szczęściarz, i to bynajmniej nie z powodu dziewictwa :)

Gość panienecxxxzka
Ok, rozumiem, tez sie z tym spotkalam, ze panowie maja taki obraz dziewicy jako kobiety ulomnej i wiecej jest minusow w oczach faceta z tego dziewictwa niz plusow

Gość panienecxxxzka
to ja ta 27 - mam tez do ciebie pytanie - czy jakikolwiek mezczyzna kiedykolwiek docenil fakt, ze jestes dziewica ?

Gość gość
Ty 27 lat to nie było do ciebie tylko do tej oziębłej . Sorki

Gość to ja ta 27
A ja się nie spotkałam z pogardą nigdy, raczej zdziwienie, zaciekawienie czemu, większa ochota na mnie - serio :) myslę że facet który reaguje negatywnie na takie coś to ktoś, komu naprawdę nie zależy na mnie, a jak szuka "dorastającej mu" w tej sztuce, to najlepiej niech idzie do burdelu, tam jest dużo doświadczonych

Gość gość
Mojemu byłemu to raczej oczy błyszczały na tę wieść, bo się nie spodziewał i było to dla niego raczej pozytywne.

Gość gość
bo to nie faceci tylko dzieciarnia dla której seks to tylko zabawa! prawdziwy facet zawsze doceni to że partnerka się szanowała!

Gość prowokacja bo
żadna szanująca się dziewica nie mówi o tym publicznie :D:D 🖐️

Gość gość
Publicznie, czyli że niby tutaj? I skąd wiesz co i gdzie mówią szanujące się dziewczyny.