Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która zyje w konkubinacie

Polecane posty

Gość drapaczka
04.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość No i w porządku, ale po co te durne sprzeczki? Zarówno pośród osób o Twoich poglądach jak i przeciwnych znajdą się zawsze tacy którzy będą się uważali za najmądrzejszych i zwyzywają albo będą namawiać do swoich racji. Ale to bez sensowne i bezcelowe. Odpuście sobie kobietki, niepotrzebny stres I nie pisze to ani mężatka ani konkubina hehe -------- no to do glowy przychodzi mi tylko zakonnica heheheh:)

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu Nie rozumiem jak można być takim prymitywem, zeby obrażać tylko za sam fakt posiadania lub nie męża... xxx Za to ja doskonale rozumiem, że będąc konkubiną można być takim prymitywem, żeby pieprzyć brednie na kafe, że się podpisało coś co nie istnieje :D:D:D

Gość gość
'' co szczęśliwą konkubinę obchodzi fakt, że jakaś obca kobieta jara się tym, że jest żoną i że miała białą kieckę na ślubie'' Widzę że wy po prostu lubicie się kłócić. Trudno ''Jarać się'' można równie dobrze tym że poszło sie z duchem nowoczesności i żyje sie bez ślubu. Nie chcesz - nie żeń się ale po co te złośliwości. Kobieta nie żeni się wyłącznie po to aby ubrać się w białą ''kieckę''.

Gość gość
Nie zakonnica, nie kobieta nawet ;) Staram się załagodzić ten spór ale chyba daremnie

Gość baba przed czydziechą
serio wyczułaś złośliwość w moim poście? :D za uja tam jej nie było, może sama jestem taką kobietą która się jara białą kiecką :classic_cool:

Gość drapaczka
04.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie zakonnica, nie kobieta nawet Staram się załagodzić ten spór ale chyba daremnie ------- o kurde ksiadz :)

Gość gość
Poczucie humoru Cie nie opuszcza :) to miłe A tak na poważnie - pacyfista :D

Gość drapaczka
04.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Poczucie humoru Cie nie opuszcza to miłe A tak na poważnie - pacyfista --------- mnie zadko opuszcza poczucie humoru, zawsze znajde smieszna strone medalu;)

Gość gość
Konkubiny jesteście tak śmieszne, że nawet tegoroczne wdowy mają z was ubaw po pachy, gdy czytają wasze posty.

jestem pewna, ze wszystkim wdowom zrobiło się miło czytając Twój post.

Gość drapaczka
04.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Konkubiny jesteście tak śmieszne, że nawet tegoroczne wdowy mają z was ubaw po pachy, gdy czytają wasze posty. --------- za to ty nie swoim postem

Gość gość
i jak tam drapaczka, co jeszcze ciekawego podpisałaś u notariusza oprócz prawomocnictwa konkubenckiego? :D:D

Gość gość
ale badziew Jasne, że masz rację. Ale panajwazniejie mężatki zaraz powiedzą, że wszystko co paskudne to w konkubinacie, a małżeństwo to tylko rzeczy święte. Same nigdy nie były konkubinami tylko od razu mężatkami, od urodzenia pewnie. ----- Pierdzielisz... Jestem od 3 lat mezatka i nie uwazam by konkubiny byly jakies gorsze. Niech ludzie zyja wg swoich przekonan bylely tylko zyl w udanym zwiazku.