Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie gole cipki BO NIE LUBIĘ. Nie będę się poniżała, bo faceci tak lubią

Polecane posty

Gość gość

Potem swędzi, drapie, stany zapalne, ogolnie masakra na calego Wspolczuje dziewczynom, ktore ulegają modzie i sie tak katują :O

Gość gość
Popieram. Golę, bo lubię, ale nie zrobiłbym żadnego zabiegu dla faceta.

Gość gość
a ja lubię i lepiej się z tym czuje. mój facet różnicy by nie zauważył więc nie robię tego dla niego

Gość gość
jakie to nudne jak jakis zniewiescialy prawik chce pisac jak baba. Jaki ten gosciu musi byc niemeski.

Gość gość
gole , bo tak się czuję czysto , higienicznie. Nie mam krostek , bo robie to juz dłuzszy czas i po codziennym kąpaniu nakładam balsam z AA na całe ciało . Nie sypiam od dawna z zadnym facetem , mam męza alkoholika :)

Gość gość
Swedzi, drapie, stany zapalne?!? Golenie nie wystarczy, trzeba sie rowniez myc! ja tam gole dla siebie nie dla faceta...

Gość gość
Ja też gole dla siebie. Nie wyobrażam sobie mieć włosy tam. Najgorzej w lato,pewnie wam tam nieźle śmierdzi jak te włosiska ochydne zaparuje od potu.

Gość gość
A faceci wola ogolone? Bo nie wiem jak to jest? Mam golicr czy nie? A moze tylko tak by z majtek nie wystawalo. Pytam seriio.

Gość gość
syn a golenie nóg i pach też?

Gość gość
A niech każdy robi co chce. Ja czasem depiluje, czasem nie. Ale w życiu nie ogolę. Nie godzi się, żeby płeć piękna kłuła jak brunet wieczorową porą.

Gość gość
ciekawe czy mój wacek znalazłby droge ,w takim zarośniętym piczysku ? :)

Gość gość
Tez uwazam. Wyglad potem jak kurczak do gotowania. Zadnych wlosow. :D

Gość Kasia93s
Mój kochanek zostawił żonę dla mnie, ja nie golę, on bardzo takie lubi , a jego żona goli na kurczaka mimo jego próśb by tego nie robiła

"syn a golenie nóg i pach też" To już wymyślili najczystszej krwi pedofile, żeby jak najbardziej zbliżyć kobiety do charakterystyki gładkiego dziecka.

Gość gość
jak sie nie goli regularnie to boli;inaczej cialos ie przyzwyczaja, zreszat twoja sparwa co za krzaki masz

Gość gość
Zamiast golenia używam mydła higiena i własny komfort precz z dyktatem golenia na szczęście mija moda na golenie w tamtych obszarach

Gość gość
może wam rosną krzaki bo mi nie rosną mam śliczną naturalną fryzurkę i dobrze mi z tym

Gość gość
Kot kogo obchodzi cop masz miedzy nogami? Puknij sie w durny leb.

Gość gość
nie widzisz ze tu pisza glownie prawiki co sie trzepia jak przeczytaja slowo "cipka"?

Gość gość
Co stosujecie zeby nie swędziało ? mnie koszmarnie swędzi ./w czwartek mam wizyte u ginekologa nie wiem jak się pokaże ./

Gość gość
17.40 kolejny wpis trzepiacego sie prawika co liczy ze sie spusci jak ktos opisze wizyte u gina.

Gość gość
Ja juz nie gole od roku bo moj nie chce.

Gość Le Sage
Trzymam w koszu na zużytą bieliznę parę skarpet, które to, męcząc się niemożliwie, założyłem w międzyczasie pięć razy nie piorąc ich w ogóle - używane obecnie przeleżały tam już w sumie z jakieś pół roku. Kiedy napotykam gdzieś ,,na mieście'' kobietę z nieogoloną c***, na drugie spotkanie, rozmyślnie, je zakładam. Na ewentualne, na ogół nie wypowiedziane wprost uwagi, odpowiadam: ,,z tego co się orientuję to maszynka do jednorazowego golenia kosztuje mniej niż para nowych, bawełnianych skarpet.'' W dziewięciu na dziesięć przypadków nakazują mi natychmiast w*********, ale zdarzyło się, że ta riposta wywołała śmiech i zastosowanie się do moich zasad. ;)

Gość ja sie nie gole od wrzesnia
nie mam faceta i przyznam, ze mi sie nie chce. Do tego jeszcze nosze nieogolone nogi i pachy mi tez zarosły:D pachy miałam od kilku lat depilowane woskiem, takze włosów jest mało, ale i tak mają moc:D Postanowiłam, że pójdę do kosmetyczki i się cała wywoskuję dopiero jak zacznę odkrywac ciało :classic_cool:

Gość Le Sage
Ale w takim razie w jaki sposób chcesz zwabić ewentualnego ,,faceta''? Chyba, że nie przeszkadza Ci pryszczaty ,,gość'' bez ,,prawka'', meldujący się co tydzień w Urzędzie Pracy? Nieogolona c***, nie wspominając o nogach i pachach, u kobiety jest dzisiaj dowodem na to, że zawieranie związku z równie niechlujną osobą równa się, odwleczonemu w czasie, samobójstwu! Co wobec tego myśleć o obiadach, jakie jest w stanie przygotować czy, nie daj Boże, o opiece nad potomkiem jeśli ta, kosztująca niewiele czasu czynność, napawa ją takim wstrętem? Naprawdę pracować też pewnie nie zechce, jeśli 15-minutowa ,,praca'' z maszynką na rzecz ewentualnego partnera stanowi wysiłek ponad jej siły...Nie dziwię się już, że połowa pracujących mężczyzn w tym kraju zwyczajnie nie myje się i nie goli skoro przez połowę kobiet elementarna dbałość o siebie jest uważana za narzucony z zewnątrz przymus. Przodują w tym zwłaszcza niedomyte i owłosione obficie ,,artystki'' oraz przekonane nazbyt o swoim powabie ,,blachary''. Nie ma w tym zresztą żadnego paradoksu - podstawą jest w obydwu przypadkach, graniczący z chorobą psychiczną, egotyzm, tzn. ,,ja chcieć Księcia z Bajki, bo sama być doskonała duszą/ciałem''. ;)

Gość do ja sie nie gole od wrzesnia
ile masz lat?

Gość gość
A ja jestem facetem i golę się pod pachami, jakieś włoski na plecach i okolice małego też, jedna z moich eks mnie do tego przyzwyczaiła i tak już zostało ale u kobiety mi obojętne czy ogolona czy nie, nawet teraz wolał bym nie ogoloną bo moje wcześniejsze wszystkie goliły

a ja gole sie na 0. nie dla meza ale dla siebie. poza wygladem latwiej jest dbac o higiene. nic nie drapie, nie swedzi, nie ma zadnych problemow

Gość gość
dla faceta to nie,ale Tobie samej jest tak wygodnie? :D i higienicznie? krostki czy jakies stany zapalne mogą być jak nie nawilżasz skory (jeśli masz sucha) , i na sucho bd golila,alboo masz cos z maszynka :D kup sobie dobrą ,z troszkę wyższej polki niż rosmann pakowane po5 w promocji