Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie gole cipki BO NIE LUBIĘ. Nie będę się poniżała, bo faceci tak lubią

Polecane posty

Gość gość
ja gole od lat, ale moj obecny facet pragnie, bym tego zaprzestala. a ja uwazam, ze te wlosy nie sa higieniczne, nawet jelsi uzywam tamponow w okres.

Gość gość
a nie każdy lubi ogolone cipki ja uwielbiam futerko mmm... :-)

Gość gość
Co w tym poniżającego? A poza tym nic nie drapie.

Gość gość
cipki lubię tylko wygolone i z kolczykiem .

Gość gość
ja się golę bo lubię czuć się higienicznie, a jak Cię swędzi i masz jakieś stany zapalne to może wymień maszynkę na czystą? albo używaj czegoś poza wodą, np pianki do golenia?

Gość Ależ Milordzie
"c*pki lubię tylko wygolone i z kolczykiem . " prawidłowo.

Gość gość
le sage - ale pierdzielisz. Co ma niegolenie do pracy,obiadów i opieki nad dzieckiem? Przecież to jest znacznie ważniejsze od jakiegoś tam golenia się które jest tylko kaprysem człowieka,bo te włosy są normalne. Mnie przerażają ludzie,którzy tak sie brzydzą czegoś w czym nie ma nic obrzydliwego. No chyba że by sie ktoś nie mył,ale można sie golić a i tak capić i sie nie umyć. To kwestia mycia się a nie posiadania włosów. Ja przyznaje,zimą rzadko sie gole. Do szczęścia mi to niepotrzebne. myje sie codziennie,nosze czyste ubrania,maluje sie jak wychodze,nikt nawet nie wie ze mam gdzieś tam na ciele włosy. A ja po prostu..daje ciału odpocząć. Dzięki temu że zimą sie nie gole,na wiosne i lato jak przejade zwykłą maszynką mam spokój z włosami na nogach 2 tygodnie. Gdybym goliła nogi zawsze,to niemożliwe byłoby by włosy tak wolno odrastały. Ja jeszcze rozumiem powiazanie higieny z włosami pod pachami ale na nogach? To już tylko kwestia estetyki. Nikomu nóg nie pokazuje - nie potrzeba golić. A latem i tak nikt sie tego nie domyśli bo zawsze jestem gładka :) I nie jestem z tego powodu fleją która nigdy nie ugotuje obiadu :D

Gość do gość
a nogi golisz cale, czy do kolan?

Gość Le Sage
,,Ja przyznaje,zimą rzadko sie gole. Do szczęścia mi to niepotrzebne.'' Czyli nie masz faceta. A jeśli nie daj Boże natrafisz na takiego, który zainteresuje się twoją osobą właśnie ZIMĄ, nie zdziw się jeśli wyczuwszy włosy na nogach wyciągnie podobne do moich wnioski odnośnie pracy, obiadów etc., pomijając już, że myśl o ewentualnym współżyciu z taką osobą jest, pomijając nielicznych fetyszystów, wykluczona. A człowiek różni się od zwierząt m.in. tym ( i chwała za to Stwórcy), że miewa jak to nazywasz ,,kaprysy''. Cała kultura wspiera się na jednym wielkim kaprysie człowieka, polegającym na tym, że staramy się poprawiać tzw. Naturę. Nie wiem jak Ty, ale ja osobiście cieszę się, że wychowałem się w tradycji Rzymu (gdzie depilacja u kobiet była na porządku dziennym), a nie 2 miliony lat temu w stadzie australopiteków. ;)

Gość gość
nie musze golić całych nóg,nie mam aż tylu włosów :) nie mam tam buszu jak faceci :D Le Sage ale to jest przecież oczywiste,że jakbym miała faceta depilowałabym się regularnie. Teraz faktycznie go nie mam. Oczywiste jest też,że gdybym spotykała się z kimś,kto mógłby być ze mną też bym sie ogoliła. I że nie doszłoby do sytuacji gdzie on miałby mnie rozbierać a ja byłabym nieogolona. Przecież nie idzie sie do łóżka od razu po poznaniu. I wierz mi wiecej kobiet postępuje tak jak ja,nie jestem żadnym wyjątkiem. I nie ma w tym nic złego.

Gość gość
Ciekawa jestem jak ktoś,kto tylko sie mną zainteresował,miałby wyczuć moje włosy...przecież teraz noszę spodnie :) i do tego wysokie buty,często także ciemne rajtki nie ma takiej opcji może sam zainteresowałeś sie właśnie taką kobietą,i tak sie o tym nie dowiesz,bo dla Ciebie sie regularnie depiluje :classic_cool:

Gość gość
Jeszcze co do poprawiania natury..ok,jeśli to faktycznie jest poprawa. Nie jestem za tym żeby zachowywać się jak zwierzę.Nie lubię jak człowiek tłumaczy swoje prymitywne postępowanie ( np zdradzanie) naturą. Ale brak depilacji będąc samotną to raczej niewielkie "przewinienie" nie uważasz?

Gość gość
Zabawne, bo ja golę , bo lubię nie dla mody. Nie znoszę kędziorów tam w dole i nigdy nie miałam żadnych stanów zapalnych, nic mnie nie swędziało ani nic. Jednak co kogo obchodzi czy się goli genitalia czy nie

Gość gość
no a ja właśnie nie lubie,wiadomo,że latem to jest wskazane jak chodzę w sukienkach no i jak sie ma faceta...ale naprawde nie widze żadnego powodu do golenia nóg zimą skoro jestem sama..ok,jest jeden powód - gdybym wybrała się na basen bardzo nie lubie tego kłucia gdy zakładam długie spodnie na ogolone nogi.. latem to akurat mi nie przeszkadza bo nie chodze w spodniach

Gość gość
Przecież to Twoja prywatna sprawa i tyle. Ja nie wyobrażam sobie nie ogolić się tu i ówdzie, bo poprostu czuję się źle z włosami nawet zimą nosząc spodnie.

Gość gość
no a poza tym u mnie jest bardzo zimno w domu,słabe ogrzewanie i już i tak marznę myjąc się i przebierając..oczywiście z tego nie zrezygnuje...ale depilując nogi dodatkowo bym zmarzła ;) a zresztą..po kij wam sie tłumaczyć. Po prostu uważam że śmieszne jest nadawanie depilacji powiązania z gotowaniem obiadów i opieką nad dziećmi..może właśnie na swoim przykładzie uważam,że to zabawne.

Gość gość
i osobiście nie chciałabym mieć faceta dla którego włosy u kobiety na cipce czy gdziekolwiek indziej oznaczają obrzydzenie jakby była wysmarowana kupskiem i śmierdziała :O:O to jest dopiero dziwne ja sama wole jak facet ma owłosienie a nie jak jakiś pedał depiluje klate i jaja :D zarost też może mieć

Gość gość
znam faceta który nawet goli nogi...no ale on naprawde jest pedałem. Nawet ma chłopaka :classic_cool: ok,jaja pewnie przejdą. No ale,mój facet nie będzie musiał ich golić

Gość Le Sage
,,Przecież nie idzie sie do łóżka od razu po poznaniu.'' Nigdy nie wiesz kto i co ci się przytrafi. Może ten idealny facet, którego poznasz ZIMĄ np. w klubie mieć tylko jedną, nic nieznaczącą wadę - z góry odrzuca cnotki unikające na wstępie jakiegokolwiek dotyku, opierając się na wcześniejszym doświadczeniu z podobnymi kobietami. Możecie znaleźć się w miejscu, gdzie nie zdjęcie przez ciebie butów na jego wyraźną prośbę będzie wymagało nadzwyczajnej gimnastyki słownej z twojej strony. Co on pomyśli? Przypuszczam, że coś gorszego niż to, że nie przycięłaś włosków na nogach. Wielu facetów, którym zależy na czymś więcej niż szybkim r******* unika przy pierwszym kontakcie pieszczot w okolicach najbardziej erogennych stref skupiając się na stopach/nogach, szyji/kręgosłupie. Interpretujecie to jako ,,romantyzm''. Niestety, ale włosy na nogach sprawią, że zabiegi twojego Don Juana natychmiast osłabną. A bardziej prozaicznie: trafiasz ZIMĄ na pogotowie, bada cię przystojny lekarz. Czy zainteresuje się tobą widząc kłaki na nogach i owłosienie łonowe przebijające nawet spod bawełnianych majtek, jakie noszą dziś tylko staruszki? Miłość bywa, jak mawiają głupcy, ślepa, ale nigdy nie na tyle żeby człowiek związał się z małpą. ;)

Gość do gość
a pachy zima tez rzadziej golisz? ja akurat lubie jak kobieta nie goli sie zawsze i wszedzie

Gość gość
Przesadzasz. Przecież buty mogę zdjąć. Mam jeszcze skarpety albo rajtki. A rajtki dobrze kryją i nie widać tych włosków. A po nogach nie bedzie mnie smyrał nikt nowo poznany,czy to zimą czy to latem. I jesli to oznacza,że jestem cnotką,to ok. Co do lekarza - on ma leczyć a nie bawić sie w podrywanie pacjentek. Nie oczekuje podrywu ze strony lekarza. Byłam już u ginekologa z owłosioną cipką i tragedia sie nie stała.

Gość gość
no tak,troche rzadziej,ale akurat włosów pod pachami mieć nie lubię. Nie mogą mi jakieś krzaki tam wyrosnąć. Unikam dotyku na początku poznania i jest to normalne. Co mnie jakiś obcy facet ma dotykać? Żartujesz chyba

Gość gość
Normalne mam majtki,ładne. Na okres zdarzy sie założyć babcine. Ważne,żeby były czyste.

Gość do gość
a przy facecie pokazalas sie kiedys z zarosniete cipka?

Gość do gość
*zarosnieta cipka

Gość gość
nie. ojciec mnie tylko przypadkiem widział ale on akurat bardzo krytykuje zwyczaj depilacji jak matka mnie widziała ogoloną to krzyczała ;) oo wlasnie,ona jest genialnym przykladem osoby która rzadko sie depiluje,cipki to wręcz nigdy za to obiady gotuje najlepsze na świecie :D :D

Gość gość
poza obiadami to oczywiście potrafi opiekować się dziećmi,pracuje no wszystko jest tak jak ma być po prostu sie nie depiluje ojcu to odpowiada na pewno by nie chciał żeby goliła cipkę kojarzy mu sie to z pedofilią

Gość gość
ale macie problemy. Moja dziewczyna od lat goli do zera i zadnych problemow nigdy nie miala, zadnych stanow zapalnych, zadnego swedzenia itp A ja lubie wygolone c**eczki i tyle.