Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do byłej

Polecane posty

Gość gość

Napisałem do byłej co u Ciebie to odpisała: Powoli do przodu dzięki....szkoda że tak krótko.

Gość gość
Kto kogo zostawił?

Gość gość
Ona odeszła ale to było 4 lata temu. Chciałbym mieć z Nią kontakt ale na smsy odpowiada krótko a jak się zobaczymy to z daleka wielki uśmiech na twarzy ale zawsze nie ma czasu...

Gość gość
Ma klasę.

Gość gość
Daj jej juz spokoj, co? Stara sie byc mila, ale ma Cie serdecznie dosc, dlatego odpisuje krotko i nigdy nie ma czasu..

Gość gość
Zawsze mój widok sprawia że ma uśmiech od ucha do ucha, przynajmniej takie wrażenie sprawia. Nawet nie pyta co u mnie. Dziwne zachowanie...chyba nie rozumiem kobiet....

Gość gość
Czy to byłby problem gdybyśmy mieli kontakt. Pozatym gdy odeszła po jakimś roku poprosiła mnie o pomoc, zresztą nie pierwszy raz i zawsze mogła na mnie liczyć choć nie byliśmy już razem.

Gość gość
Skoro ona cie zostawiła, to daj sobie z nia spokój. Chyba nie kochasz jej nadal, bo ona ciebie z pewnością nie.

Gość gość
Jej zachowanie nie jest dziwne, tylko naturalne dla osoby dla której Ty nie masz już znaczenia. Wasz związek się skończył, a ona widocznie patrzy do przodu. Czemu niby ma się interesować Twoim życiem, skoro między Wami był koniec? Zainteresuj sobą kogoś nowego, bo tu już nic się nie wydarzy.

Gość gość
Czyli wszystko jasne. Uśmiecha sie zeby moc cie nadal wykorzystywać kiedy bedzie w potrzebie, ale ty i twoje sprawy jej nie interesują.

Gość gość
Ona zachowuje pozory. Jej uśmiech to tylko kwestia kurtuazji. Nic nie znaczy. Nie chce być na tyle nieuprzejma, by udać, że Cię nie widzi, ale nie będzie poświęcać Ci czasu. Ona tego kontaktu nie potrzebuje. Nie łudź się.

Gość gość
Babka ma klasę. Nie wyzywa, nie krzyczy, nie jest złośliwa, tylko miła, ale nie chce kontaktu, bo i po co.

Gość gość
Po rozstaniu napisała mi że ma nadzieję że jak sie spotkamy to będziemy umieli normalnie porozmawiać. Potem zerwała kontakt i po roku się odezwała i teraz od roku się nie odzywa....

Gość gość
Z tego juz nic nie bedzie. Skończ z nia dla własnego dobra.

Gość gość
Pozatym to ona po długiej przerwie sama się do mnie odezwała 2 miesiące temu ( po roku przerwy) więc po co ? Złożyła mi życzenia urodzinowe. Jak mieliśmy lepszy kontakt to nie składała, a teraz jak nie mieliśmy żadnego to złożyła.