Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski13latek

Sex w ubraniu w wieku 14 lat?

Polecane posty

Mmmm, czuję świeżutki powiew nostalgii. Wraz z nim lekki cug smutku, że oni będą coraz młodsi, a ja coraz starsza. :( Idę zjeść sałatkę. Albo poczytać śluńską Wikipedię, pośmiać się można. :(

Gość Ciekawski13latek
Może ktoś się wypowie normalnie? :)

Gość Ciekawski13latek
Dobry pomysł :) Ale miałem nadzieje że "DORSLI" mi pomogą a niektorzy gorzej niż ja się zachowuja :(

Toć dylemat masz rozwiązany - tak długo jak unikacie normalnego stosunku, tak długo jest dobrze. Potem zabierajta się za to świadomie, z dobrej jakości gumą.

Gość Ciekawski13latek
Można? Można to takie trudne bylo? :P A jak myślisz z pozycją? :) Lekka przesada wiem, ale to nie żarty..

Gość napalONA6969
Gnoju xD Teraz to ja mam na to ochotę :P Nie mamy warunków z moim to może.. ;) Myślę że uda mi się zrobić u niego duże Buuummmmm :D To nie jest chore poprostu chcesz przejsc z masturbacji (napewno to robisz) do normalnego wspolzycia gladko :D W ubraniu może być fajnie a może i twoja dojdzie, kto wie :D

Gość DoświadczonyGienek
Mam dla Ciebie lepszą opcję. Tylko powiedz mi dwie rzeczy, kiedy Twoja dziewczyna kończy 15 lat i czy jest ładna. Moje propozycja dla Ciebie to cuckold. Ja będę się bawił z Twoją dziewczyną, a Ty się tym będziesz jarał. Tylko pomyśl - całą noc będziesz w napięciu czekał, a Ona nad ranem wróci i opowie Ci, jak było. Wyobraź sobie jak bardzo będzie Ci wdzięczna. Jak będzie podniecała ta sytuacja Ją i Ciebie. Co Ty na to?

Gość Ciekawski13Latek
To po koleji :D Do 15 trochę jeszcze, więc wiesz :D ŁAdna jest bardzooooo^^ Ale wszyscy mówią, że niska a dla mnie w sam raz ;) I dalej :D Mnie nazywali pedofilem a Ty to co?!? Nie lubię nikogo wyzywać ale nie smiesza mnie sytuacje kiedy jakiś stary zbok sb siedzi przed kompem i wali przy takim temacie.. Żal, wstydx się siebie :/

Gość DoświadczonyGienek
Dlaczego uważasz, że jestem starym zbokiem? To co inni "pomyślą" mam gdzieś. Uważasz, że cuckold jest dla a) starych b) zboków? W takim razie wcale nie wiesz czym jest cuckold.

Gość Ciekawski13Latek
Sorry za starego zboka ale takie propozycje, wiesz Ona pewnie ma chłopaka (mnie dla niekumatych;) ) i to ze mną chce TO ROBIĆ :3

Gość Ciekawski13latek
Sorry za starego zboka ale takie propozycje, wiesz Ona pewnie ma chłopaka (mnie dla niekumatych;) ) i to ze mną chce TO ROBIĆ :3

Gość DoświadczonyGienek
No nie wiem czy tak bardzo chce, bo gdyby chciała, to byś tu nie pisał. Za to Ty pewnie chcesz, ale nie umiesz się zabrać do roboty. Także moje propozycja jest dobra dla Was obojga :)

Gość Ciekawski13latek
Geniuś niestety dla nas obojga Ona chce dopiero po ślubie a tak jak ja piszę to chce teraz ;) I to zła propozycja bo ja to straaasznie o Nią zazdrosny jestem :/

Gość Tygrrrysica
Ciekawski ja mam 15 lat a Ty mi wyglądasz na fajnego gościa.. ;) Masz dziewczyne ale taka krotka znajomość :D Gdzie mieszkasz? :P A przystojny? ^^ Bo przed seksem ze swoją musisz nabrać doświadczenia, co nie? Dziewczyny pomożemy Mu? :)

Gość Ciekawski13latek
Pomoże ktoś jeszcze swoją wypowiedzią??? :)

Gość Milena14
Ja Cię rozumiem :) To normalne ;) A w twoim wieku jakoś trzeba zacząć, więc się nie przejmuj :P Tak robiłam tak i nadal robię, nie wstydze to bardzo podniecające :3 Kocham to jak widze mojego chłopaka w takim stanie jak on leży a ja na nim siedzę i TO robimy :P Zawsze dochodzimy :D Polecam :P

Gość Milena14
Ja Cię rozumiem :) To normalne ;) A w twoim wieku jakoś trzeba zacząć, więc się nie przejmuj :P Tak robiłam tak i nadal robię, nie wstydze to bardzo podniecające :3 Kocham to jak widze mojego chłopaka w takim stanie jak on leży a ja na nim siedzę i TO robimy :P Zawsze dochodzimy :D Polecam :P

Ludzie chłopak jaja sobie robi a wy łykacie jak młody pelikan. Młody poczekaj aż Ci jajka zarosną. Dziewczynie niech cycki wykiełkują. I tak poza tematem skoro jesteś najlepszy w szkole to same półgłówki tam siedzą. zainwestuj w słownik i nie zasłaniaj się żałośnie dysleksją lub dysortografią. Bo mi ubliżysz Po coś jest ten słownik na kompie by oprawić błędy xD

Gość Ciekawski13latek
JA NIE ZARTUJE! A piszę z błędami bo z telefonu a tu łatwo o literówke i brak polskich znaków :/

Gość gość
Nawet jak to prowokacja i pisze to jakiś "perfidny zboczem" to może spróbujemy to wziąć na serio???

Gość gość
Co tak cicho tutej? :( Poczatek był fajny :)

Gość gość
Pisać ludzie to rozkaz ! Temat całkiem spoczko ;)

Gość wiczka15
Mam 15 lat, mój chłopak właśnie 14. I powiem, iż próbowaliśmy już czegoś takiego, i tak możesz przy tym dojść (i na to musisz uważać, bo nie wiadomo jak twoja dziewczyna na to zareaguje) Ogólnie rzecz biorąc jest to super odczucie.

Gość gość
Niech Ci najpierw mały urośnie a tej dziewczynce cycki i dopiero potem bierzcie się za seks.

Gość gość
13 latek i za seks chce sie brac?! mi sie w tym wieku zdarzalo jeszcze kolejka czasami bawic, o seksie nawet nie myslalem, boze co sie z ta go/wniazeria dzieje :o

Gość gość
Ciekawski13latek 2014.03.04 tak robiłam z kilkanaście lat temu ... dawno temu jako nastolatka ale to dlatego ze byłam dziewicą wtedy ... teraz już nie :)

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Ania, najgorętsza laseczka na http://sextel.ovh/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)