Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gafa teściowej

Polecane posty

Gość gość

teściowa kupiła moim dzieciom batoniki. ale to nie jest złe, nawet miłe. ale nie k*******a z biedronki. ja p**************** toż to obciach jak c******.

Gość gość
ty jesteś jeden wielki obciach

Gość gość
masz racje okrucieństwo. Wystąp do sądu o zakaz zbliżania się do Ciebie i dzieci oraz koniecznie rozwód z jej synem....

Gość gość
przychodzi dop dzieci z batonem z bidronki? to nie może kupic w normalnym sklepie?

Gość gość
a biedronka to nienormalny sklep?

Gość gość
no w sumie masz racje-ale widzisz do dzieci normalnej kobiety przyszłaby z normalnym batonem, a do kobiety która nawet nie potrafi dobrze pisać przyszła z biedronkowym...

Gość gość
no nie mów, że normalny. właściciele czerpią frajdę z upokarzania tam kupujących przez umieszczanie wielkich znaczków biedronka. a do tego wcale nie jest tanio. towary na promocji są może i tanie, ale bez promocji masz takie same ceny jak gdzie indziej i często zmniejszają opakowania. i to jest normalne?

Gość gość
wiesz teraz to przesadzasz a co te batoniki sa niejadalne uwazasz ze z innego nie biedronkowego sklepu sa lepsze , wam mlodym matkom i synowym nic nie pasuje nawet głupi batonik czepiasz sie bo kupiła go twoja tesciowa nie mama czy tak dla zasady

Gość gość
to Kaczyński!!! on twierdzi że biedronka to wstyd!!!

Gość gość
"właściciele czerpią frajdę z upokarzania tam kupujących przez umieszczanie wielkich znaczków biedronka" padlam:D

Gość gość
to sie ciesz bo moja wiecznie przynosila wyroby czekoladopodobne, ktore smakowaly jak mydlo, po kolejnym rozwolnieniu u dzieci zaczelam je wyrzucac po wyjsciu tesciowej

Gość gość
Ale gafa, z BIEDRONKI?? Co za patologia. Ja kupuję batoniki tylko w autoryzowanych serwisach i moja teściowa też, bo my nie jesteśmy taki plebs. Pewnie masz mielone na obiad :D

Gość wiedzma0700a
Zastanów się lepiej skąd u Ciebie takie kompleksy. Czego się wstydzisz?

Gość gość
sorr ale roznica miedzy biedronka a innym marketem jest znaczna w cenie. trzeba tylko patrzec na cene za kg. a jak tam Twoj kawior?

Gość gość
Nie ma wielkich różnic cenowych, często kupuję w biedronce, bo mam pod nosem, ale nie jestem wielka fanką tego sklepu - wcale nie tak tanio, nie mozna płacić kartą i mały wybór

Gość gość
nie zrozumiałyście autorki! przecież w biedronce to wstyd kupować :]

Gość gość
pewnie, że wstyd kupować w bidronce, a jeszcze bardziej wstyd przyznwawać się do wiary, ze tam jest tanio i dawać się naciągać. nie lubię kawioru, więc nie jem dziś nie mielone tylko pstrąg, bo piątek nie można płacić kartą w bidrze do bani ten sklep

Gość gość
Poczytajcie na produktach z Biedronki, kto jest producentem. Bardzo często znane i lubiane przez Was firmy, które muszą dla Biedronki zmienić nazwę produktu.

Gość gość
zgadzam się z ostatnim gościem, tak samo jak nabiał i inne rzeczy :D :D hahahahah

Gość gość
Autorko masz cały sufit w domu , bo mam wrażenie ze chyba spadł ci on na głowę

Gość gość
Ale w biedronce są firmy takie jak Wedel, Wawel czy Solidarność, sama kupuję Danusie o smaku mięty z Wawelu, a w lidlu kupuję niemieckie czekolady i jakoś żyje

Gość uciekajacapannastara
Ludzie... Wy tak naprawde czy to jakieś jaja?? Normalnie porażka... Ja kupuje tam gdzie akurat jest mój ulubiony produkt, wolę np pierogi z biedronki truskawki z hortexu z lewiatana czy halibuta z rybnego, tam więc ide, jeśli czegoś zapomne to wchodze do obojetnie jakiego sklepu po drodze czy to POLO czy BIEDRONKA jaka różnica?? Liczy się gest, teściowa przyniosła dzieciom batoniki a Ty wielka Pani królewna na ziarnku grochu wybrzydzasz, to nie dla Ciebie tylko Twoich dzieci, nie musisz jeść jak Ci nie smakuje, może teściowa je lubi więc kupiła bo wie że dobre nie ma takich uprzedzeń jak Ty. Niektóre dzieci nie mają nawet babci która by im coś słodkiego przyniosła, inne mają w d***e i nic nie przynoszą albo krytykują tylko weź dziewczyno doceń troche to co masz, moja mama nie ma dużo pieniędzy i niczego od niej nie oczekuje ale nawet jak przyniesie czekoladopodobny wyrób to będę jej wdzięczna za GEST! Od pieniędzy w d****h się ludziom poprzewracało...

Gość gość
czy Wy w końcu zrozumiecie, że w bidronce nie jest tanio? robią specjalnie ciut mniejsze opakowania, że niby taniej produkt sprzedają. Np tymbark butla 2 litry w normalnym sklepie była droższa o 20 groszy od butli 1,75 litra w bidronce. takich przykładów jest mnóstwo. Uwaczające gosności ludzkiej jest umieszczanie znaczka bidronka na produktach, to wstyd. Co innego produkt najtańszy z bidronki, ich marka niech sobie malują wielką jak ch/uj bidre na całe opakowanie. Ale na napoju tymbark bidra? bez sensu. Zgadzam się z tym, że jak jest jakaś promocja w bidrze, to zazwyczaj jest to taniej jak w innych sklepach, ale nie zawsze. Ale to akurat dotyczy wszystkich sieci.

Gość gość
nie ma co porównywać lidla, to tak jak syrena do wieśwagena. Wiem, ze są znanych producentów rzeczy w bidrze, tylko czemu mniejsze opakowania? czemu z tą paskudną bidrą na opakowaniu?

Gość gość
ale jak ktoś chodzi tylko do bidry, to nie wie, że można korzystniej robić zakupy w innych sklepach.

Gość gość
tyle, ze jakbyscie czytali sklad np batonow, to czesto te badziewia z biedry maja taki sam sklad jak ekskluzywne batony z wedla :P nie mowie ze w kazdym przypadku tak jest, ale czesto placi sie za marke. Ogolnie tez wole inne markety, bo wybor maly i nie da sie placic karta, ale jest kilka produktow po ktore tam jezdze i nie wstydze sie jakos tego

Gość gość
Akurat producentem batonów z Biedronki często jest Wawel. Skład i smak ten sam, co batonów nie dla Biedronki. Ale tu już nawet nie o to chodzi, chodzi o to, że autorka jest rąbnięta.

Gość gość
Ale wielkim paniom znaczek biedronki przeszkadza, a nie że kupione w Biedrze. Boją się, że ktoś pomyśli, że są biedne. Smutne to, że tak puste i mało inteligentne osoby są matkami i przekazują dzieciom swoją wizję świata. Mozna nie lubić jakiegoś sklepu, ale wstydzić się bo? właściwie nawet nie wiem z jakiego powodu, przecież większość produktów jest wstawiana przez normalnych producentów.

Gość gość
o nie, lubie majonez, pierogi i makaron z biedronki, podpaski tez fajne maja, a moj kot zajada sie 'ich' karma, czy to wielka gafa? A kot do uspienia pewnie?

Gość gość
no ale jak autorka twierdzi że w biedronce jest wszystko droższe to jeszcze sie powinna szczycic ze z takiego ekskluzywnego sklepu :)