Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gafa teściowej

Polecane posty

Gość gość
tak, dzieci nie chciały ich zjeść, leżą i czekają aż się ktoś zlituje.

Gość gość
jago - wrzuciłam przed chwilą w google i okazuje się, że to ta firma robi najpyszniejsze rurki z nadzieniem, mniammmm, mogłabym je jeść i jeść - do kupienia oczywiście w biedronce :P

Gość gość
Ok no to inaczej . Kazdy kto ma trochę pojęcia o biznesie wie , że dla każdej firmy podpisanie takiej umowy jak np z - Biedronka , Tesco , aro , carrefour itd itd na dostarczanie tzw produktów z logiem to żyła złota . Zeby miec taką możliwość ,muszą zrobic to najtaniej - bo to są tańsze produkty, a taką możliwość mają tylko znane , bardzo prężnie działające firmy na rynku . I koło się zamyka .

Gość gość
dajesz słodycze dzieciom? to niezdrowe, no chyba że mają jakąś snobistyczną nazwę - to wtedy tak, wtedy już zdrowe, ale nie JAGO, nie Estella - no co ty!

Gość gość
cały czas wywracacie kota ogonem :-( Najpierw że sami znani, jak się okazało, że Jago a nie Wawel, to że prężni przedsiębiorcy. Jutro spróbuję zjeść estellę. Zobaczymy. Zawsze wywracacie kota do góry ogonem

Gość gość
nie że sami znani, ale DUŻO znanych - po prostu przełam się - wejdź do biedrony i poczytaj etykiety z tyłu, nic nie musisz kupować :D

Gość gość
kiedyś nie było coca coli w bidrze lód algidy magnum był tańszy o 10 groszy w porównaniu ze stacją benzynową Statoil. Niedawno pisałaś, że sami znani, teraz że dużo znanych. Jago może być dobrą firmą, robić dobre słodycze ale tnąc maksymalnie koszty nie da się zrobić dobrego produktu.

Gość gość
nie, ja nie pisałam że sami znani, może to ktoś inny - ja wymieniłam tylko kilka znanych marek, które dla nich produkują i po tym ktoś - chyba ty - nazwał mnie pracownikiem biedry, a mi po prostu smakuje tamtejsze jedzenie -ot cała filozofia, trudno, moze dla kogoś jestem zapoconą babą, ale mam to gdzieś

Gość gość
dobrej nocy, jutro pogadamy dalej '

Gość gość
dobranoc :)

Gość gość
Co Wy chcecie od Biedrony super logo uśmiechniętej biedroneczki, dzieciom ten znaczek się podoba, a u nas wśród znajomych panuje tradycja ze prezenty na różne okazje kupujemy w Biedronce a jak czasem się nie uda to ja rysuje Biedrone i naklejam na prezent. Znajomi mogliby się obrazić. A ogólnie to marzy mi się marka odzieżowa sygnowana znakiem Biedronki, buty z tym znaczkiem, torebka, i sweterek z wielka Biedra na przodzie i ja zajadają a się estella. Może Jerronimo kiedyś wpadnie na ten genialny pokaz. A na Fashion Week we Włoszech cala kolekcja, reporterzy i logo Biedry w Vouge. Wtedy niebylby to obciach co ???

hahaha, pierwsza kupię taki ciuszek z biedrą, ale logo musi być naprawdę wielkie, żeby każdy od razu wiedział, gdzie kupuję - swoją drogą biedra jakoś przed sylwestrem wypuściła kolekcję sukienek zaprojektowanych przez studentów ASP, szkoda tylko, że nie było logo - ale słusznie - biedra nie powinna się zniżać do umieszczania swojego logo na ciuszkach od jakichś nieznanych studencików ;)

Gość gość
Ci od 2 powyższych wpisów - powiedzcie co bierzecie, bo na trzeźwo to się nie da takich fantazji napisać. Prezenty z bidronki? o k()rwa!

Gość gość
większość rzeczy z bidronki nie nadaje się na prezenty, są one słabej jakości. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale jak to wyjątki tylko w niektóre piątki.

odpowiem za siebie - mam poczucie humoru, ot tyle - chyba nie sądziłeś, gościu z 11:33, że ja tak na poważnie? Ale żarcie w biedronie kupuję naprawdę, sklep jak sklep.

Gość gość
No tak już jest u większość ludzi że idą do sklepu, myślą sobie, O, te batony kosztują tanio a kupuję trzy więc zapłącę za nie tyle ile za jeden z tych droższych. Głupie to ale prawdziwe . Moja babcia miała czworo wnucząt i nie wiedzieć skąd miała super intuicję do dobrych rzeczy (to były lata 90 te) i jak już nam kupowała czekoladę to milkę albo lubiane wtedy czekoladki kinder. Dziś pewnie robiłaby tak samo. Moja teściowa jest taka sama jak autorki "Po co przełacać skoro to to samo i można mieć więcej", ale ja nie wnikam głębiej bo tego się nie zmieni. Dodam że wnuczkę ma jedną (moje dziecko) a i tak bardzo oszczędza choć nie musi. Taki Charakter.

Gość gość
Moja znajoma pracuje w biedronce i zakłada czasem takie durne tematy by o biedronce było głośniej ;)

Gość gość
prócz tylko moich logicznych postów pojawił się kolejny post osoby głoszącej prawdę o 11:54 - taki rodzynek doskonale oddający kwestię bidronki

Gość gość
Prezenty z Biedronki a i owszem, jak ich nie ma to znajomi naprawdę potrafią się wkurzyć, wiec na szybko doklejam znaczki z Biedry do marmurowego popiersia sprowadzanego z Włoch, a żeby było przyjemniej to wkładam to w sygnowana reklamówkę z logo Bierdrony. Znajomi szczęśliwi, usciska nie ma końca, łzy wzruszenia. Oni wiedza co dobre, Biedronka conect people, A kreacje z Biedry to byłby hit, dluga letnia sukienka w setki uroczych uśmiechniętych biedroneczek, buty z wielkim logiem na podeszwie, bielizna, i seksowna ramoneska skórzana z wielka Biedra na plecach, a torbe Ala plucienna uszylabym z pieluszek Dada z Biedry. Byłoby Boooskooo

Gość gość
mOj post ostatni oraz z 23:21. Wielbicielka Biedronek

Gość Wielbicielka Biedronek
Albo sok ze świeżo wycisnietych Biedronek, wtedy czulabym cząstkę tego owada w sobie. Czulabym pijąc litr dziennie jak z każdym dniem bardziej biedronkowa, a na finał tej wspanialej metamorfozy, ufarbowalabym włosy na czerwono i kilka czarnych plamek, zalozylabym kostium i fruuu na ulice podbijać okoliczne laki i ogrody. W poprzednim życiu byłam Biedrona.

Gość gość
O Boze!!!!

Gość gość
Powinnas sie cieszyc ze tesciowa w ogóle pomyslala o tym aby odwiedzic Ciebie i Twoje dzieci. Jak bedziesz tak nastawiona to niedlugo bedzie odwiedzac tylko i wyłacznie dzieci...

Gość gość
co za róznica jakiej firmy są czekoladki/cukierki? We wszytskich jest ta sama chemia!!!! a moze tesciową nie stac aby kupowac wnukom czekoladek z najdrozszej półki? Co sie z Wami dzieje!!!! W d****h sie poprzerwacało

Gość gość
Wczoraj uprawiałem sex z Biedrona , laskotala mnie w jadra skrzydełkami i trysnela podczas szczytowania żółtym sokiem

Gość gość
Ciesz się że twoje dziecko ma babcie, która kupi mu upominek, a nie wybrzydzasz że z Biedry, założę się ze pewnie sama tam chodzisz na zakupy, czy jak zapraszasz gości i kupisz jakiś produkt do przygotowania obiadu goście powinni się obrazić bo oszczędzasz na nich kalasz ich biedronka. O ludzie powinna tesciowa wypiąć się na twojego bachora, i nigdy więcej nic mu nie kupić niech zasraniec płaci za matkę pustaka i debilke

Gość gość
23:18 JAK UPRAWIA SIE SEX Z BIEDRONKA ???

Gość gość
Nie chodzę do bidronki, tam jest po prostu drogo. Wolę żeby teściowa przychodziła z pustymi rękami niż z badziewiem z bidry. Batony te pewnie zeschną się, pokryją białym nalotem i zostana wywalone do śmieci. Wolę truciznę w markowych słodyczach

Gość gość
dobre, ta sama chemia zwłaszcza w czekoladach lindt, tych o wysokiej zawartości kakao :-)

Gość gość
To smutne, że wedle większości z Was każdy chodzi do bidronki :-( żal