Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gafa teściowej

Polecane posty

Gość gość
Auchan, Alma, delikatesy osiedlowe.

a w Almie jest taniej? serio? albo w osiedlowych delikatesach? Co do Almy nie mam porównania, ale w moich osiedlowych jest wszystko droższe - porównuję np. ceny warzyw za kilogram w moim warzywniaku i biedronie i zawsze wychodzi na korzyść biedry. To samo z innymi produktami, a taka sama woda żywiec np. w żabce potrafi być o 1,50 zł droższa niż w biedrze. Zwykle kupuję tam, gdzie mi akurat bliżej, często jest to biedronka ale nie mam jakiejś schizy że tylko tam i koniec.

Gość gość
Duże zakupy robię w Auchan, tam jest taniej niż w bidrze i wybór większy. W Almie kupuję często wedliny, są smaczne, w Auchan takich brak. Ja nie mówiłem, że ja kupuję w najtańszych miejscach. Korzystnie kupuje się na promocjach, które zarówno w A i A są superowe. Wiele rzeczy w Almie jest drogich, za drogich ale wędliny i sery kupuję tam z miłą chęcią. W delikatesach osiedlowych najrzadziej kupuję, zazwyczaj pieczywo, czasami coś do chleba. Tam jest najdrożej. Kiedyś nie było w bidrze Coca Coli, ale chyba kleinci protestowali, więc się pojawiła.

A, to jeśli o promocjach mowa, to się zgodzę, kiedyś w Almie (szkoda że nie ma jej w moim mieście) udało mi się kupić kilka bardzo drogich francuskich serów, które normalnie były po przynajmniej 200 zł za kilogram, a w tej promocji 10 dag kosztowało chyba niecałe 2 złote. Miałam przepyszną i tanią kolacyjkę serową z winkiem :)

Gość gość
Almę lubię za to, że można u nich kupić mnóstwo "egzotycznych" produktów

Gość gość
jakaś cisza nastała w wątku, szkoda ;-)

haha, a co tu jeszcze pisać - już się frakcja antybiedronkowa i biedronkowa wypowiedziały... ja jestem ciekawa, czy Estella została wreszcie skonsumowana i jak wrażenia po ewentualnej konsumpcji ;)

Gość gość
Estella leży i czeka, ja nie mam na nią ochoty

Gość gość
a obiecałeś, że popróbujesz ;)

Gość gość
jest to ponad moje siły

Gość gość
w takim razie nie namawiam - słodycze, jakie by nie były, raczej zdrowe nie są :)

Gość gość
Ja staram się nie kupować marketowych produktów, a zwłaszcza na prezent. Toż to wali wiochą najgorszego sortu. ps. tak, mieszkam na wsi

Gość wielbicielka biedronki
No ja to tylko z logiem Biedrusi , czasem znajomym kupie na imieniny Agenta do WC, dla dyskontu produkowanego a czasem Cole marki Biedra super prezenty, wcale nie wiocha, jest to wyraz najwyższego smaku