Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gafa teściowej

Polecane posty

Gość gość
aha - i byście się zdziwili że głupia konserwa turystyczna zawiera - wśród produktów tej kategorii oczywiście - najwięcej mięsa - nie kupuję takiego chłamu oczywiście, ale znam osobę, która pracuje przy produkcji konserw i to właśnie biedronka ma najwyższe wymagania co do jakości

Gość gość
prawie wszystko dobrze wymieniłaś, ale cappuccino to żeś pojechała po bandzie - mokate -to ma być dobre, ciężko o większe gufno. To jest wyjątkowo niezdrowe, obojętne czy mokate czy inny mieszacz proszku. Żal tych co to piją. Odmówmy dla nich modlitwę, żeby choć raz w życiu mieli szansę spróbowania prawdziwego cappuccino.

Gość gość
nie, ja tego nie piję, ale wymieniałam znane marki po prostu, które dla nich produkują

Gość gość
akurat konserwę turystyczną jak i gulasz angielski bardzo lubię :-)

Gość gość
można by jeszcze dodać lisnera - też zdaje się dla nich produkuje

Gość gość
akurat konserwę turystyczną jak i gulasz angielski bardzo lubię :-) oczywiście nie z bidry

Gość gość
znana marka - nie oznacza dobrej marki patrz np - bidronka

Gość gość
a dobra marka to dla ciebie zapewne piotr i paweł, co? albo alma, haha

Gość gość
każdy sklep nastawiony jest na zysk, na wyr()chanie klienta, żeby jak najwięcej zostawił u nich kasy. w każdym sklepie zdarzają się gnioty, w Piotrze i Pawle nie kupuję, bo jest drogo i nie po drodze. Do Almy mam niestety daleko, ale jak jestem blisko to zawsze tam kupuję, polecam szynkę na kości, doskonała wędlina, dostawa raz w tygodniu i szybko schodzi. Nie kupuję ich produktów z serii krakowski kredens, szkoda przepłacać.

Gość gość
a mi wielka gęba biedronki nie przeszkadza na jogurcie z bakomy ani na żadnym innym produkcie - uwielbiam ich serię przysmaki kresowe i pyszne cieniutkie kabanosy, lubię pyszny camembert i wędzonego łososia, kupuję też krewetki black tigger i nawet kawior, ale on jest raczej pośledniej jakości

Gość gość
czytam składy i wszystkie wędliny, które wymieniłam wyżej, są wyprodukowane z dużej ilości mięsa - 100 g gotowego produktu przeważnie jest zrobione ze 120, 135 g mięsa

Gość gość
dobrze że jest bidronka, dzięki temu w innych sklepach mniej jest zapoconych bab i dziadów, ograniczonych tylko do jednego sklepu. Wyjście do innego sklepu może być ciekawą lekcją towaroznawstwa. Nie trzeba tam kupować, wystarczy popatrzeć. Ja będąc poza Polską ostatniego dnia wyjazdu robię spore zakupy spożywcze z chęci poznania nowych smaków, a nie kiszę się w produktach z owadem na opakowaniu.

Gość gość
Ty chyba pracujesz w bidrze i to w sekcji PR, hehehe

Gość gość
skoro ci z tym lepiej to rób jak uważasz, ale co cię obchodzi, kto gdzie kupuje? ulżyj sobie, wyzwij mnie od zapoconej baby, poczuj się lepsza, poubliżaj jak musisz - ale ja i tak pójdę do biedronki, bo twoje zdanie obchodzi mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg :)

Gość gość
masz wszystkie wędliny z bidry? nie możesz być prawdziwą kobietą. jesteś trollem, robotem lub pracownikiem bidry. Już wszyscy zapomnieli o głośnym wykorzystywaniu pracowników?

Gość gość
W biedrze sa lepsze zarobki niz w zwyklym spozywczaku

Gość gość
ubliżyłam ci w jakikolwiek sposób? nie masz argumentów to musisz obrzucać mnie wyzwiskami?

Gość gość
nie pracuję tam, za to mam blisko do tego sklepu - traktuję go jak osiedlowy sklepik

Gość gość
Chyba nie wiesz, że słowo Troll ma dwa znaczenia.

Gość gość
doskonale znam znaczenie tego słowa

Gość gość
Autorze lub autorko po przeczytaniu twojego postu doszlam do wniosku ze jestes plytka/plytki i jeszcze te slownictwo a fuuu

Gość gość
Ludzie producentami tych wszystkich produktów z logiem sklepu są znane firmy , bo tylko takie wygrają przetarg :-)

Gość gość
Jestem bardzo płytki, nieczuły i grubiański, wiem o tym. Z tego powodu nie rozumiem wybitnego uwielbienia dla tego sklepu tutaj, na kafeterii. Czym on sobie na to zasłużył?

Gość gość
tylko nie pisz więcej nic o producentach, bo zaraz się dowiesz że jesteś pracownikiem biedronki :D

Gość gość
Bo jest w kazdym miescie i mozna w niej dostac praktycznie wszystkie produkty

Gość gość
widzisz, nie wiesz czym sobie zasłużył, bo tam nie kupujesz - odpycha cię znaczek na opakowaniu więc się już nie dowiesz - żyj więc w błogiej nieświadomości i ubliżaj dalej wszystkim, którzy tam kupują, no proszę - śmiało ;)

Gość gość
taaak, tylko znane firmy. Mam przed sobą sławetny baton estella xxl, logo bidry wyprodukowany przez FWC JAGO Jan Gogolewski Bydgoszcz. bardzo znana firma, a pisaliście że Wawel. Najpierw sprawdźcie a optem piszcie.

Gość gość
o fuuuj, wyrzuć! skąd go masz? od teściowej?

Gość gość
W biedronce jest tez ptasie mleczko z wedla,liony,snickersy,czekolada wedel,wawel,m&m,