Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gafa teściowej

Polecane posty

Gość gość
znów prowo... zaczyna to być nudne :(

Gość gość
Hehe.... Ja mam cała siatkę pseudo słodyczy do wywalenia... wiem że niektórzy wpychają w dzieci wszelkie słodkości ale ja wychodzę z założenia że jeśli już ma jeść słodkości to powiedzmy te w miarę zdrowe... przykładowo prawdziwą gorzką czekoladę zamiast obrzydliwych żelek...

Gość gość
to nie żadne prowo. mam w okolicy dużo sklepów, bidry omijam szerokim łukiem. to taki gorszy sklep. do nikogo nie dociera, że bardzo często stosują mniejsze opakowania za cenę tą samą z innego sklepu?

Gość gość
widzę, że kolejna przejrzała na oczy i nie chodzi do bidry.

Gość gość
byłam dzisiaj w Lidlu i tam nie ma wielkich znaczków lidla tak jak w bidrze. wczoraj w almie kupiłam czekoladę i też nie było znaczka almy. To musi być prawda, że właściciele bidry czerpią satysfakcję z upokarzania polaczków kupujacych u nich w sklepie.

Gość gość
w bidrze jest: drogo ch()ujowo mniejsze opakowania za cene w innych sklepach

Gość gość
nosz ku... dałybyście teściowej czy komuś innemu na urodziny czekoladki a z tyłu wielki znak biedry? hahaha bo ja nie...

Gość jhssagdhd
powiem tylko jedno: człowiek szczęsliwy cieszy się z drobiazgów,nieszczęsliwy widzi we wszystkim problem. moja mama kiedys kupiła dzieciom w biedronce czekoladę z prażonym ryżem,pyszna jest,zawsze ją kupuje dzieciom bo ją uwielbiają.kocham moja mamę za to baaaaardzo :-)

Gość jhssagdhd
ale w biedronce są tez wedla czekolady o co wam chodzi?

Gość gość
Bo kupno wedlowskich czekolad jest ok, ale te same czekolady ze znaczkiem biedrony to juz wstyd. Ot kafeteryjna logika.

Gość gość
po kiego ch()ja znaczek bidry na markowej czekoladzie? niech se będzie na najtańszej, każdy kupuje to co uważa, na co go stać. ale kupić czekolade z chamskim wielkim znakiem bidry w prezencie to obciach. ale to sie zgadza, że kafeterianki są zacofane, od kilku dni powtarzam, że tam nie jest tanio, mniejsze opakowania a cena jak w innym sklepie za większe, a one z uporem maniaka, że to normalny sklep i są tam markowe produkty. doskonale wiem, że są tam markowe produkty.

Gość gość
Mieszkam w USA ale jak pojade następnym razem do Polski to kupię sobie torbę z Biedronki i przejdę się z nią po Msnhatanie

Gość gość
torby są z materiału lub folii z biedronki robi się dżemy

Gość gość
Batoniki z biedronki a torby biedronkowe

Gość gość
Co wy z tymi torbami , tu chodzi o bagony

Gość gość
tu chodzi o to, żeby nie kupować podarków z logiem bidronki. to jest obciach można kupić czekoladę bez bidronki w innym sklepie za tę samą kasę co w bidronce. jest jedna zasada - nie kupuje się najtańszych produktów na prezenty, zwłaszcza z logiem sieci handlowej, obojętne jakiej To Wam trudno pojąć?

Gość gość
autorko ale jestes glupia,moze tesciowa akurat miala po drodze.ciesz sie ze cos kupila,

Gość gość
ale Wy jesteście prawie wszystkie durne. Temat o jednym a Wy swoje, żeby się cieszyć bo cokolwiek kupiła. jadłem batona w niby czekoladzie z bidronki i był paskudny, mogę wcale nie jeść, co innego Grzesiek z normalnego sklepu. Może Wy jesteście takie zaściankowe, że chodzicie tylko do jednego sklepu? Może warto iść na rekonesans w innym sklepie, wtedy zobaczycie że w bidrze wcale nie jest tak super tanio, ale do tego trzeba odwagi.

Gość gość
Ale udajesz wielka pania.w biedronce mozna tez kupic snickersy grzeski liony.

Gość gość
A ja lubie slodycze z biedronki i dla mnie ty jestes durna

Gość gość
Sloma z butow wystaje ale wielka pania zgrywa.zalosne

Gość gość
słodycze dla biedry robi np. mieszko i wawel, nie sądzę że to syf, paluszki rybne frosta, można by dużo wymieniać

Gość gość
kolejny mój post i te same komentarze, że jestem durna. To Wy jesteście durne, bo nie umiecie czytać. Jestem facetem. Skoro są inne rzeczy w bidronce to po co kupować wymalowane bidrą produkty? Do Was niedociera, że tam wcale nie jest tanio? Jesteście rycerzami?

Gość gość
Boze a moja tesciowa zezarla czekolady moim dzieciom !( mialam im kupione na pozniej zeby mialy( takie duze z orzechami) i co ?

Gość gość
a co to za zasada, ze nie kupuje się z logiem sieci? większej głupoty dawno nie czytałam - co ma do tego taniość? chodzi ci o taniość czy jakość? ja nie kupuję tam dla taniości, tylko jakości - np. lepszych filetów z mintaja nigdzie nie dostałam - mają tylko 5% glazury

Gość gość
mintaj nie jest zdrową rybą, 5% glazury? tak, a świstak zawija w te sreberka

Gość gość
jak zjadła czekolady to nic strasznego się nie stało, kupiłaś nowe, a od słodyczy psują się zębiszcza

Gość gość
produkty z logiem sieci (nie mówię tu o krajach zachodnich, gdzie wszystko jest lepsze) są najtańsze i najpodlejszej jakości. Taniość i kiepska jakość prawie zawsze idą w parze. Jednak wysoka cena nie jest gwarantem wysokiej jakości.

Gość gość
no i co że nie jest zdrowy, chodzi mi tylko o to, że płacę za sam filet, bo nie ma na nim lodu, przetwory mleczne robi turek, piątnica, danone, rybne frosta, wędliny sokołów, czekoladę wawel, mrożonki hortex, przyprawy do zup prymat, capuccino mokate - mam wymieniać dalej?