Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 letni kawaler jest gorszy na partnera niż 30 letni rozwodnik

Polecane posty

Gość gość
Ale dlaczego uważacie, ze kawaler lub panna nie wiedzą nic o związkach? Przeciez mogli w nich byc, mogli żyć w konkubinatach. Ja jestem panna i bylam w 2 poważnych związkach jednym 2 letnim i obecnie juz 6letnim. Czy wg was nie wiem nic o związkach?

Gość gość
ja mam 30 lat i nigdy ne byłem w związku:( ja czytam te komentarze to jest mi smutno

Gość gość
Cd. Czy gdyby teraz partner mnie zostawił, bylabym gorszym materiałem na partnerkę niz rozwódka?

Gość gość
To juz nie jestes stara panna a kobieta w zwiazku.

Gość gość
"gość ja mam 30 lat i nigdy ne byłem w związku ja czytam te komentarze to jest mi smutno" - nie przejmuj sie kiedy poznasz właściwą kobietę, to nie bedzie jej obchodził twoj brak doświadczenia. Ja bym wolała ciebie od rozwodnika:)

Gość gość
przecież kawaler może być tymczasowy, był w związkach, nie żenił się bo to nie to i z tego względu ma być gorszy niż rozwodnik? :O A rozwodnik natomiast nie koniecznie potrafi podejmować właściwe decyzje np. o ślubie z nieodpowiednią partnerką czego konsekwencją był rozwód ;)

Gość nauczcie sie czytac ze zrozumi
kawaler bez doswiadczenia a rozwodnik jest tematem rozmowy , a nie kawaler po wielu zwiazkach i rozwodnik

Gość gość
kawaler - nieżonaty mężczyzna (SJP). Było ująć w temacie, że chodzi ci o samotnika, a nie zmieniać w trakie dyskusji.

Gość andkaa
Poznałam niedawno takiego 30l rozwodnika. Właściwie to nie wiem nawet czy wziął ten rozwód. Córeczka niecałe dwa latka. Unikam takich facetów. Zależy mi na kimś kto ogarnia skutki seksu w postaci ciąży i jest w stanie potem się dzieckiem opiekować, a nie zrobić a potem szukać uciech u młodszych niż żona panienek.

Gość andkaa
Ale być może dzieciaci rozwodnicy nie są tematem rozmowy :D

Gość gość
zgadzam sie z Autorko (zakladam, ze oboje sa bez dzieci)

Gość gość
rozwodnik przynajmniej powaznie traktuje zwiazek, a taki 30-latek to niewiadomo czy nadaje sie do zwiazku jak nadal jest sam

Gość nrthefra
Znajoma zadaję się z rozwodnikiem i on średnio poważnie traktuje ich związek :/

Gość eska zadyma
ja 30 letni prawiczek wiem od dawna że jestem dziwakiem dla kobiet więc nie musicie to powtarzać w kółko

Gość galarenka
Zdecydowanie wolałabym kawalera niż rozwodnika z alimentami. Bez dwóch zdań.

Gość heniek kawaler
Związek z panem A jest inny Związek z panem B jest inny Związek z panem C jest inny Więc związek z kawalerem będzie inny Czego oczekujecie od kawalera jak będziecie z nim w związku, ze będzie taki sam jak panowie A,B,C może będzie lepiej!!!!

Gość heniek kawaler
Cytuje Rozwodnik przynajmniej powaznie traktuje zwiazek, a taki 30-latek to niewiadomo czy nadaje sie do zwiazku jak nadal jest sam No jasne bo rozwodnik to tak dumnie brzmi, to dlaczego jest rozwodnikiem Wy baby jesteście gorsze od dziwek

Gość heniek kawaler
Znam wielu rozwodników Alkoholik Ojciec dziecka z nieprawego łoza Narkoman Ale przecież taki lepszy niż kawaler Idiotki

Gość galarenka
heniek nie psuj opinii kawalerom :) no chyba że rozwodnik sabotaż tu robi

Gość heniek kawaler
Nie chce nikomu psuć opinii Ale wam kobietą zawsze za mało Rozwodnik lepszy pod jakim względem Przecież taki facet przenosi wszystkie przyzwyczajenia z małżeństwa do kolejnego związku On w ten sam sposób będzie traktował cię jak byłą żonę Te same przyzwyczajenia,taki sam seks,tak samo będzie dotykał, Może byłą żonę kochać bardziej niż ciebie, to wszelkie problemy z ex będzie przenosił na ciebie,itd A kawaler bez doświadczenia jest jak czysty nie zapisany brulion -brand new A rozwodnik niczym gruby ,brudny,poplamiony,zapisany przez kogoś innego brulion - second Hand Wybór należy do was

Gość zszokofana
Wczoraj ucięło mi neta ale jak wracam do tych wypowiedzi to śmiać mi się chce. Ach błąd ort w nicku ponieważ poprawny jest zajęty a nie chce mi się kminić innego. Wg mnie w temacie nie ma czy chodzi o kawalera samotnika, prawiczka czy jakiegokolwiek innego jest podany tylko stan cywilny tak samo jak rozwodnika. Aż śmiać się chce jak najeżdżacie na 30 kawalera cóż ciekawe czy ktoś z komentujących ma te 30 lat. Ja mam 21 byłam przez 4 lata ze starszym facetem o 6 lat czyli on ma teraz 27 i nadal jest kawalerem i co nie zna życia z drugą osobą .? Nie wie co to związek .? Bzdury piszecie, a rozwodnik mógł się żenić z powodu ciązy i teraz to ucieczka albo to żona była po czasie nieodpowiednia cokolwiek .! Więc nie rozumiem tej dyskusji a przynajmniej nie na takim poziomie. Insynuacje zamiast konkretnej odpowiedzi kto co woli a Wy prowadzicie dyskusj**** nawet się kłócicie o temat który dotyczy fikcyjnych osób a Wy się jaracie. Więc tak jak mówiłam wczoraj dla mnie akurat nie ma znaczenia czy rozwodnik czy kawaler po prostu musi być fajnym facetem :)

Gość heniek kawaler
Czy wy myślicie,ze 30 latek to idiota który nic juz się nie nauczy!!! Jeżeli chodzi o seks,lub życie z kobietą pod jednym dachem Czy taki mężczyzna nie będzie potrafił okazywać uczuć ??? Albo dbać o kobietę i budować z nią związek Ale minimalistyczne podejście kobiety

Gość zszokofana
A i kobitki wszystkiego naj nam dzisiaj :) Heniek po co się tak denerwujesz .? :) i tak żadna z tych kobiet nie jest czy nie będzie Twoją partnerką. Więc po co te nerwy .? Miłego dnia Wam życzę :) Czy kawaler czy nie życzenia złożyć kobietom wokoło :P

Gość heniek kawaler
Kobiety życzę wam samych przystojnych kawalerów!!!, nie rozwodników Życzę wam dobrego seksu z kawalerami!!!, a nie z rozwodnikami By ci kawalerowie o was dbali,KOCHALI,dawali wiele radości!!! Wszystkiego dobrego w dniu Kobiet

Gość zszokofana
hahaha no proszę :D jak można komuś zyczyć czegoś dobrego na swoją korzyść :)

Gość heniek kawaler
Nie jestem jedynym ,lecz jednym z wielu??? I tego życzę wszystkim facetom co są sami ,by kogoś znaleźli

Gość zszokofana
ok na swoją korzyśc można wziąć w cudzysłów. Na korzyść swojego zdania poglądów cokolwiek nie ważne :)

Gość gość
mam wrazenie, ze wiekszosc piszacych tu osob to albo debile albo gimbaza. szkoda czasu na te forum:/

Gość gość
Na pewno lepszy jest rozwodnik, ktorego zona zdradzala od kawalera piotrusia pana, ktory po 30-stce nadal nie ma ustabilizowanego zycia i zmienia partnerki jak rekawiczki. Niemniej kazdy przypadek nalezy potraktowac indywidualnie i w tym wieku wiekszosc facetow jest juz w stalych dlugoletnich zwiazkach, narzeczenstwach czy malzenstwach, wiec normalne, ze zostaje kawalerzy, ktorzy moga byc wybrakowani albo tacy z odzysku. Nie nalezy nikogo od razu wrzucac do jakiego worka czy schematu, poniewaz kazdy czlowiek jest indywidualna jednostka z najrozniejsza przeszloscia.

Gość gość
No nie wiem czy taki młody rozwodnik to taki cud- zazwyczaj tacy brali slub bo albo wpadka albo byli głupi- a potem zaraz rozwód. Nie wiem czemu głupota albo nieodpowiedzialny seks ma byc lepszy niż facet który nie dał sie wmanewrowac z złe małżeństwo, ja tam wolę kawalera;)