Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak znalesc faceta jak sie mieszka za granica

Polecane posty

Gość gość

kiedy to nie widzi sie na codzien polakow czy rzeczywiscie zostaja tylko portale randkowe?

Gość gość
Najpierw znajdź słownik ortograficzny przygłupie..

Gość gość
Hehe dobre:) to jedna z tych co po miesiacu w Angli zapomniala Polskiego w ryju!

Gość gorgonzolla
wpierw napisz gdzie jestes bo ja tez nie jestem w polsce a faceta znalazlam, napisz ile masz lat i tak ogolnie co porabiasz czy myslisz o pozostaniu ?

Gość gość
przestan, jest tu tylu frajerow, ze znalezsc chetnego napalenca na szparke to nie takie trudne tak jak ta amatorka fujar w wpisie powyzej

Gość gość
Nigdy nie mialam faceta na jedna noc i nie chce a to co wiem na pewno ze chce polaka nie interesuja mnie obcokrajowcy chce kogos do powaznego zwiazku

Gość gość
Lap sie za slownik matole

Gość gość
wiesz ,ze facet bedzie chciał czegoś więcej

Gość CleverMan
no to sie rozczarujesz bo za granica sa tylko chlopcy na jedna noc a jak zostana na kilka nocy to i tak dadza dyla jak sobie juz dostatecznie pobzykaja.Zachod to nie Polska, tutaj rodzina jest na ostatnim miejscu. Podaje w przyblizeniu skale waznosci; -pieniadze -praca -imprezowanie -seks be zobowiazan -egoizm zyciowy -wolnosc -konformizm Milosc to juz dawno pomieszala im sie z dobrym, wyuzdanym seksem i niez rozumieja juz roznicy a rodzina, dzieci i zona to dla nich sredniowiecze i cos czego boja sie jak diabli.

Gość CleverMan
proponuje jednak portale randkowe albo jechac do kraju i poderwac jakiegos wolnego mlodzieniaszka. Polacy za granica to w 90% napalone ***aki na ktorych w Polsce czeka z batem uteskniona zoneczka i gromadka chciwych na pieniadze dzieciakow. To najbardziej beznadziejne przypadki gorsze nawet od tych starych dziadow z zachodu sliniacych sie jak dzieciaki na widok mlodych Polek, ale to juz tak jak mowie tylko stare, skapciale do nieczego nie nadajace dziady .

Gość CleverMan
mozesz takze poczekac do maja bo gdy w zwiazku z Eurowizja pokaza na zachodzie teledysk Donatan i Cleo to notowania Polek wzrosna do niebios!!! Gwarantuje, chociaz boje sie ze zachodnia-feministyczna cenzura nigdy nie pozwoli na to. Beda walczyc z tym tak zaciekle jak walcza z aborcja i wiara w Boga.

Gość gość
Nie odpisywalam bo robie teraz nadgodziny i nie mialam kiedy ale przyznam racje osobie z poprzednich postow takich tylko widziny polakow, czasami mam wrazenie ze szczyt marzen naszych rodakow to praca poczawszy od farm truskawek,sprzatania do pracy w restauracjach hotelach i pubach,a po pracy oczywiscie wydawanie kasy na procenty i leczenie kaca,rozumiem ze kazdy zaczyna od zera jak Tu przyjjezdza sama bylam tego przykladem ale czy juz naprawde nie ma normalnych facetow bez dresow i lysiejacymi glowami? Ja akurat nie mam okazji na poznanie kogos w pracy wiem ze wiele osob tak poznaje swoje polowki,niestety u mnie nie ma polakow

Gość gość
Chcialabym tylko polaka bo chce kiedys wrocic do polski

Gość CleverMan
odradzam wszystkim paniom wiazania sie z obcokrajowcami, to ciezka droga zycia i caly czas czegos bedzie brakowalo w takim zwiazku, te zwiazki istnieja ale nie sa tak glebokie jak zwiazki ludzi z tego samego kraju.

Gość nigdy nie chodziłem w dresie
zawsze staram się być inny niż wszyscy, fryzurę mam normalną, nie na jakiegoś dresa, i raczej ciężko tak na pierwszy rzut oka poznać czy jestem polakiem czy nie

Gość gość
Ja wlasnie przeprowadzilam sie do innego miasta duzego miasta nie znam tutaj zadnych polakow poza tym obracam sie w towarzystwie tutejszych szkotow,anglikow wiec ciezko gdzies indziej sie zaczepic poza tym myslalam ze w tak duzym miescie bedzie wiekszy wybor w znalezieniu sobie polowki nawet na portalach ale widze jedynie garstke ludzi ktorych mozna policzyc na palcac*****ednej reki,takze powiedzenie trzeba wyjsc do ludzi i szukac tutaj nie skutkuje niestety

Gość gość
Chcialabym w tym roku jeszcze zalozyc rodzine wyjsc za maz czy to w ogole jest mozliwe?