Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wesele barta mojego faceta mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

juz za 2 miesiace brat mojego G bierze slub. A moj facet wogole nie przygotowany. nie ma garniuru, butow. ani tez kasy nie odlozonej zeby dac do koperty. czy ja sie powinnam tym martwic ze on nic nie ma? i jesli nie przygotuje sie olac i wogole nie isc?????

Powinnaś nie być z facetem, którego nie szanujesz jako mężczyznę, a tak wynika z twojego postu.

Gość gość
jak nie szanuje? przeciez to on musi zadbac o ty by miec w co sie ubrac. jak widze jaky na to nie ma. i niewiem na co liczy. ja juz mu oznajmilam ze nigdzie nie ide.

Autorko, moim skromnym zdaniem, jeżeli kobieta, uważa swojego faceta za nieudacznika, to równoznaczne z tym, że go nie szanuje, można tak żyć, ale po co?.

Gość gość
rok wczesniej wiedzial o tej uroczystosci. ma swiadomosc ze to nie maly wydatek. a czeka do ostatniej chwili. pytam sie po co?????

Gość gość
dziwne podejscie..tym bardziej,ze to slub jego brata,nie moze wiec nie isc:O.I skoro wie o tym slubie od roku to wyglada mi na nieodpowiedzialnego i niedojrzalego faceta

Gość gość
ja wyraznie powiedzialam ze ja zadbam o siebie a on o siebie. ja juz mam odlozone 300zł. sukienke juz wczesniej kupilam, buty tez. ja jestem przygotowana. a on nie ma nic.

Gość gość
g

Gość gość
Ty lepiej kup sobie słownik ortograficzny debilko, a nie na wesela się szykujesz jak głupia, a we łbie pustka. Prostaczko ze wsi.