Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy teść złożył Wam życzenia na dzień kobiet

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie?Mi nie,drugi rok.Najwidoczniej nie jestem kobietą.Na urodziny teście też mi życzeń nie złożyli :) a jak jest u Was?

Gość gość
mi zawsze skladaja, nawet tesciowa w dzien kobiet dzwoni

Gość gość
mi nawet kwiatki dał :)

Gość gość
nigdy mi na nic nie zlozyl zyczen a jestesmy malzenstwem juz 7 lat, tesciowa tak samo zyczen nigdy nie zlozyla na nic ale ja im tez

Gość gość
a mi oczywiscie ze złożył i nawet czekolade dużą milkę dostałam:) To samo szwagier zawsze pamięta:)

Gość gość
no przeciez to mozna sobie z tym poradzic tylko wiedziec jak no i wtedy fajnie :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
Mi przyszły teść zlożył życzenia i dał moje ulubione winko.

Mnie nie ;) Imieniny i urodzine też teściowie ignorują, bo kiedys sie wychalapali. że POWINNAM ich na kawę lub tort zaprosić, to by uwzglednili. A że ja NIESTETY mam inne zajecia niż gościowanie się to mają mnie w dupsku.

Gość gość
Co roku składa mi życzenia, nawet kwiaty i bombonierkę dostałam. Szwagier złożył życzenia i siostrzeniec męża 3 letni też do cioci zadzwonił z życzeniami :)

Gość jhssagdhd
nie

Gość gość
Nie, Mój mąż durna cipka poleciał z prezentem dla mamuni i siostruni, a do mnie ten stary dziad nawet nie zadzwonił. Jego mamunia i siostrunie życzeń na urodziny również mi nie złożyły. Niestety mój mąż to klucha.

Gość gość
ja mieszkam z moim 5 lat i może z 3 razy się do mnie odezwał, i nie jesteśmy w konflikcie, to po prostu taki typ. moi dwaj szwagrowie też nie złożyli mi życzeń. ale spodziewałam się bo od 5 lat nie dostałam od nikogo życzeń na żadną okazję, nawet gratulacji jak synka urodziłam. nawet jak przyszli na ślub to nie kupili czekoladki. ale jakoś mi nie jest brak.

Gość wiosennamama25
Tak bo dodatkowo miałam imieny dostałam czekoladki i 100 zł na fryzjera jak to powiedział :P a od teściowej 2 bluzki maż za to mi złożył tylko życzenia :P