Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona klęczy w pokoju i śpiewa pieśń Dobry Jezu, a nasz panie :(

Polecane posty

Gość gość

daj nam wieczne spoczywanie :(

Gość gość
mądra kobita! trza sie za siebie modlić, bo po naszej śmierci nie wiadomo czy pies z kulawą nogą powącha grobowiec

Gość gość
wierz. tydzień temu widziałam na korytarzu sanatorium całkiem nie brzydką kobiete po 50 czytającą brewiarz półgłosem. niektóre baby roba się fanatyczkami na stare lata co poczniesz

Gość gość
ale ona ma 30lat

Gość gość
nie ma śmiacia dzisiaj dowiedziałam sie o klojnym zgonie znajomego przed 50 miesiac temu inny po 50 masakra czy wszyscy umrzemy przedwczesnie na raka to jakas plaga ciagle słysze o nowych zachorowaniach wsród znajomych

Gość gość
Modlitwa to fanatyzm ? Idz czlowieku i nie grzesz

Gość stciviony
A moja klęczy przed muszla klozetowa i wydaje jakies nieartykulowane dzwieki. Brrrrrrrrr.....

Gość gość
a tam nie żałuj jej hhah spytaj tylko kogo tak opłakuje kogo chce wysłac na tamten świat bo to ważna informacja kurcze zeby to o ciebie nie chodziło przypadkiem

Gość gość
Nie oplakuje nikogo, po prostu znalazla w internecie te pieśń, nagraną przez kogos na pogrzebie, przyznam szczerze naprawde ksiądz dobrze spiewa i ludzi, organy az serce wali, no ale bez przesady :O Teraz bedzie mi puszczala religijne pieśni do polnocy

Gość gość
Lepsza taka Pani co się modli i nikomu krzywdy nie robi niż sanatoryjna obgadywaczka która cudze życie by komuś ustawiała wg wlasnych poglądów (jedynych słusznych jak mniemam)

Gość gość
pośpiewa i jej przejdzie nie żałuj ma pewnie doła spytaj lepiej coja trapi moze mozesz jej pomóc zamiast siedziec tu