Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kara_88

Ktos o mnie ciagle mysli.. tez ktos tak ma?

Polecane posty

Gość kara_88

Witajcie, Tez tak macie, ze czujecie kiedy ktow o Was ciagle mysli? Idzie jakos temu zapobiec? kilka lat temu spotykalam sie, bardzo krotko z pewnym chlopakiem, z ktorym rozumialam sie od razu bez slow, niemalze telepatycznie. Ale nie wyszlo. Nie wiem czemu, ale mam wrazenie ze on caly czas o mnie mysli, choc ja tego nie chce. Moze to sie wyda smieszne, ale mam silna intuicjie i moze stad to sie bierze. Ja sama nigdy nie rozmyslam o nim, te mysli przychodza znikad i sa uciazliwe. Czesto tak znikad np. jak gram w tenisa przychodza mysli o nim, choc ja wcale o nim nie mysle i wcale nie chce.Chcialabym porozmawiac z nim zeby to wszystko wyjasnic i miec spokoj. Ale on nie odpowiada. Chcialabym to wyjasnic zeby miec spokoj, ale nie wiem jak.

Gość kara_88
nikt mi nie odpowie?

Gość kara_88
Tom Vavruszka, nie wiem co to ma wpolnego z tematem?

Gość gość
zabronisz mu myśleć?podasz go za to na policje?

Gość gość
no przeciez to tak zawsze jest no my to wiemy ale jest na to i rozwiazanie :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
Ja mam identycznie.. Nie jestem z chłopakiem już ponad rok nie mamy żadnego kontaktu a ja wprost czuje że on za mną tęskni, czuje że mnie kocha, że myśli o mnie..nie wąższe to czuje ale dość często..niewiem skąd taka pewność u mnie skoro nie mamy żadnego kontaktu, i nie widzieliśmy się tyle czasu..nie wiem co u niego nawet..

Gość gość
To się nazywa telepatia.

Gość gość
eeeeeee, wmawiacie sobie księżniczki

Gość gość
To nie on o tobie myśli tylko ty ciągle o nim ...Skończ se wmawiać ,że jesteś taka cudna i wyjątkowa...