Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna rayla86

JEST TU KTOS NA SUROWEJ DIECIE?ZIMNE POSILKI I TE SPRAWY

Polecane posty

Gość czarna rayla86

chetnie wymienie sie doswiadczeniami i przepisami:)od poczatku lutego jestem na diecie niskoweglowodanowej, od 3 tygidni zmodyfikowalam ja i przestalam w ogole jesc cieple posilki. Nie gotuje warzyw, nie jem nic smazonego, duszonego, makaronu, ziemniakow, slodyczy etc. bazuje na sparzonej piersi kurczaka, surowej wolowinie, malzach, krewetkach, tunczyku, ciemne pieczywo etc.sa jakies pokrewne dusze:? od poczatku lutego schudlam 7kg, mam juz prawidlowe bmi, 22, ale cisne dalej, do 50kg:) aha, mam 165cm wzrostu i 27lat

Gość gość
Ja przymierzałem się do surowej diety ale wyłącznie warzyw i owoców. Wiele dobrego można o takiej diecie poczytać. Witarianizm leczy wiele chorób, można jeść ile się chce i się chudnie tylko można jeść same surowe warzywa i owoce. Surowego mięsa bym chyba nie tknął.

Gość Przeto powiadam wam
Słyszałam dużo dobrego o surowej diecie, ale chyba nie umiałabym sobie odpuścić kaszy, makaronu, ryżu itp :D Ale że jestem weganką, to "raw" ciasta i desery bez jajek i mleka mi się bardzo przydają ;)

Gość Mysza_87
Ja bym sobie nie poradziła to pewne. Ale może podrzucie jakieś propozycje przepisów. Ogólnie na co dzień zamawiam catering dietetyczny z oryginalne przepisy dietę 1200 kcal różnice widać

Gość gość
surowa wolowina? yyhhh..

Gość czarna rayla86
yyyyh to jest surowy kurczak, wolowinka surowa jest pyyyyszna. wszytsko tkwi w glowie, to kwestia podejscia do tematu i przyzwyczajenia. nie traktuje tego jako krotka diete - schudnac i rzucic sie z powrotem na frytki i schabowy hehe. to sposob zywienia na cale zycie. zaskakuje mnie, jak wiele energii mam teraz:)