Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze 3latki tez maja facebooka? syn nie daje mi zyc bo wszyscy w przedszkol

Polecane posty

Gość gość

u maja facebooka a on nie..czy pozwolic synowi,zeby zalozyl profil? jak jest u was?

Gość ex_debill_konkubina
ktoś tu się bardzo nudzi

Gość gość
prowokacja

Gość gość
Czy ja wiem czy prowokacja? Moi znajomi mają syna i on jako trzylatek miał fejsa do gier :/ Dla mnie to bzdura. Tak samo była szwagierka (Pani magister) swojemu trzylatkowi dała nowego Iphona, bo mąż jej miał i młody chciał non stop, to tatuś wziął nowy, a synkowi dali tatusiowego, bo przynajmniej się nie kłócą.. Co usłyszałam na moje zdumienie? -No przecież mamy XXI wiek

Gość gość
zartujesz, nie jestem stara i jestem raczej nowoczesna ale to to jakis zart,

Gość gość
Ja również nie jestem stara. Są to prawdziwe zdarzenia, i ja również łapię się za głowę.

Gość gość
Wątpię żeby dziecko 3 letnie wiedziało co to facebook. Ściema.

Gość gość
Syn mojej znajomej ma konto na fb juz od urodzenia. Oczywiście Ona założyła i dodawała dziennie setki zdjęć. Teraz mały ma pięć lat i sam z tego konta korzysta. Dla mnie to głupota. Raz tylko zwróciłam koleżance uwagę, bo zauważyłam, że przyjmuj***ardzo dużo znajomych, przedział wiekowy 6-50+. Trochę mnie to zszokowalo, na co stwierdziła, że głupia jestem, bo co mu się przy komputerze stanie, a tak to się cieszy, że znajomych ma dużo.

Gość gość
Mój 5 letni syn ma konto na facebooku, gra sobie w gierki. Nie ma żadnych znajomych i nie widzę w tym wszystkim nic złego.

Gość gość
Gosciu, to nie jest sciema. Konto mlodemu zalozyla moja kolezanka, czyli jego mama. On nic nie pisal nie ogladal tylko gral. Nieistotne w sumie co robil, i tak dla mnie to bzdura.

Gość gość
Pracuję w przedszkolu w mieście wojewódzkim. Nigdy, w żadnej grupie wiekowej, dzieci nawet nie zająknęły się na temat Facebooka. Jeśli powyżej opisane przypadki są prawdziwe, to są to raczej wyjątki.

zarejestruj twojego 3 laka na goldenline i od razu jego stanowisko zawodowe i karierowe opisz , a nie pardone, niech sam przedszkolak to zrobi za siebie, do tego rzeczowo udzielać się w dyskusji o rekrutacjach

Gość tyheth
Trzylatki nawet nie porozumieją się nawet co do miejsca w internecie a co dopiero szczegóły, wymogi, moda. Bzdetne prowo. Moja córa jest starsza, chodzi do przedszkola, jest podatna na wszelkie mody które podłapuje od jeszcze starszych ale o profilach w necie nawet nie słyszała.

Gość gość
w rodzinie mojego męża dzieci dostały tablety;] jedno 3 lata, drugie 5. Grają na nich tylko w gry, nic więcej. Chcieli dobrze-pokazać dzieciom jak je kochają a w podziękowaniu dostali ignorowanie i płacz, gdy tablet zostaje zabrany na jakiś czas.

Gość gość
moj 3latek ma juz konto na sympatii :P facebook juz mu sie znudzil z rok temu.

Gość gość
nie mozna nie ma na to sposbpw mow ze to nie ty i tyle :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
tyheth może i autorka zaczęła wątek jako prowo, natomiast ja napisałam prawdę o znajomych i ich trzylatku co gra na fb, i szwagierce co dała nowego Iphona też dla trzylatka.