Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alek8911

Sposób na tani nocleg w dowolnym miejscu na świecie

Polecane posty

Gość alek8911

Założyłem ten temat bo chcialbym wam pokazac fajny sposob ktory praktykuje juz od paru lat gdy gdzies jade 8-) W skrócię to wynajmowanie mieszkań bądź pokoi od innych osób przez serwis airbnb. Czemu warto z tego korzystać ? Ja widzę dwie duże zalety. Pierwsza to możliwość pomieszkania w mieszkaniu tak jak lokalna społeczność, można nasiąknąć miejscem i poczuć klimat kraju w którym sie przebywa jeszcze lepiej Druga to cena :P Często można wynająć mieszkanie za naprawdę mniejsze pieniądze.Na można mieć dwupokojowe mieszkanie w centrum europejskiej stolicy dla 4 osób za 250 zł ? Często średniej jakości hotele kosztują więcej... Jak ktos jest zainteresowany szczegolami to zapraszam na swojego bloga :-) noclegi-z-airbnb.blogspot com

Gość alek8911
noclegi-z-airbnb.blogspot(kropka)com

Gość alek8911
Tutaj link ktory pozwoli uzyskac znizke w kwocie 72 zl :-) www.airbnb.com/tell-a-friend?airef=7r6pdz669fczz5

Gość oleczka1221
Wlasnie przegladam noclegi-z-airbnb na blogspot bardzo fajna stronka, dzieki :)))

Gość gość
Ja też polecam noclegi u osób prywatnych. Często podróżujemy ze swoim mężem i nocujemy u lokalsów. Oferty noclegów wyszukujemy na portalu airbnb, można dość tanio coś znaleźć. Szczególnie nowi mają rabat 85 zł na start. To zawsze pozwala zaoszczędzić. Można o airbnb poczytać więcej w necie np tu http://www.okazyjny.net/2016/07/zyskaj-znizke-70-z-na-podroz-od-airbnb.html

Gość gość
Ja szukam zazwyczaj jakichś opinii w internecie, byłem np. w Poznaniu i spałem w http://hostelpoznan.pl bardzo przyjemny i przytulny, w dodatku cena nie z kosmosu :)