Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek głeboki jak nowy

Polecane posty

Gość gość
autorko wystaw na tablicy ten wózek Ja swój (taki sam, ale zielony) sprzedałam za 265zł.. dorzuciłam parasolkę, kupiłam sobie, ale wg mnie była beznadziejna (nie wiem, czy wszystkie takie są), ale jakoś nie podobało mi się, ze kiwała się na boki... więc jej nie używałam po prostu. Wózek sprzedałam.. przyjechała babeczka, wzięła dla córki. A swoją drogą.. to jest niezły wózek za taką cenę. Ma przede wszystkim świetną amortyzację (dzieckiem nie trzęsie na nierównościach) i duży metalowy kosz. Rączka regulowana w wielu pozycjach i bardzo duża budka chroniąca od słońca. Gondola jest baaardzo duża, więc nawet jeśli ktoś by miał duże dziecko, to spokojnie kilka miesięcy może używać tej gondoli. Ale jak mówię... spróbuj na tablicy wystawić.

Gość gość
:) :P

Gość gość
I autoreczka utemperowana:-P

Gość gość
Dzięki za propozycje :) Utemperowana ?

Gość gość
chyba chciałaś napisać "moje fanaberie"

Gość gość
Nie rozumiesz: usadzona, poskromiona,pohamowana :-D

Gość gość
Ostra wieś z tą lateksową kurtką. Trochę widać z kim tu mamy do czynienia;-P

Gość gość
wieśniactwem jest komentować czyjś gust. aż tak ubogie masz zycie osobiste??

Gość gość
Stały argument. I że jestem patologią...........;) Ciao:*

Gość gość
To juz jak nie macie co robić tylko oceniać czyjś gust to wykażcie się i pomóżcie wybrac jakąś spacerówkę do 200 zł :D

Gość gość
Mama kazika masz juz wózek?Masz,więc wypad z tematu bo ciebie nie dotyczy pustaku

Gość gość
A ja wczoraj pytałam o opinie o spacerówce graco mirage plus i nikt mi nie odpowiedział a tu taka dyskusja się toczy

Gość gość
12.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Stały argument Zapoznaj się z definicją pojęcia "argument" , bo ja nie podałam argumentu , tylko wysunęłam konkluzję :-) Stałą, owszem. A dlaczego? Bo prawdziwą :-)

Gość gość
nazwać syna Kazik :-O Kazik -gazik :-O:-O i jeszcze ludzi poucza..

Gość gość
12.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość wieśniactwem jest komentować czyjś gust. aż tak ubogie masz zycie osobiste?? no dokładnie, czasem fajnie pośmiać się z różowych pasztetów :D

Gość gość
ale Wy glupie jestescie, skoro byl tata kazika, to jest mama kazika, ale Wy pewnie nie wiecie o co chooo, bo sluchacie Nataszy Urbanskiej i jej Kielbasy nietlustej

Gość gość
no co maciorki dajcie dziewczynie swoje zajefajne opinie

Gość gość
A wracajac do tematu wozka, skoro byl kupiony rok temu i uzywany przez dwa miesiace, to znaczy ze 10 miesiecy stal upieprzony w piwnicy, czy na klatce schodowej.

Gość gość
Na Kaziku sie wychowalam miedzy innymi :) Lubilam tez jego koncerty, bo byl tak samo pijany jak jego publicznosc, czasami musial siedziec na krzesleku ale dal rade i czadu dawal zawsze :D

Gość gość
co ty masz z tym różem??? wózek kiczowaty róż inne przedmioty które sprzedajesz... masakra...niemodne i różowe... co z tego że jakąś bluzke chcesz sprzedać za 2 zł jak z przesyłką wychodzi 11 zł, myślisz że ktoś da 11 zł za byle jaką bluzeczkę no name??? zrób jakiś zestaw ciuszków, może sprzedasz.

Gość gość
Na pierwsze Kazik a na drugie Analek:)

Gość gość
nie mogę laska ostatnio kupiła sofę z pufą... też RÓŻOWĄ! he he he czy ty masz coś nie różowego w domu? współczuje twoje córce.

Gość gość
ja pierdziele, co za chamstwo :O nikt wam nie każe tego wózka kupować, autorka ma same pozytywy to świadczy, że jest uczciwym sprzedawcą i to co oferuje ludziom, im pasuje i są zadowoleni.

Gość gość
Skąd wiesz, że różową skoro w aukcji są dostępne inne kolory do wyboru? :D Jasnowidz hahhaa:D

Gość gość
tak i jakis sprzet do bmw :) Wiec ma tez droga fure :)

Gość gość
Tak mam rózową kanapę i BMW , ze tez nie macie co robic

Gość gość
12.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość co ty masz z tym różem??? wózek kiczowaty róż inne przedmioty które sprzedajesz... masakra...niemodne i różowe... co z tego że jakąś bluzke chcesz sprzedać za 2 zł jak z przesyłką wychodzi 11 zł, myślisz że ktoś da 11 zł za byle jaką bluzeczkę no name??? zrób jakiś zestaw ciuszków, może sprzedasz. No przecież cena przysyłki się nie liczy :-P zawsze można odebrac osobiście ;-) Odp*****l się od niej, jej rzeczy, jej konto, jej wola.