Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek głeboki jak nowy

Polecane posty

Gość gość
Ale zalosna laska pisze sobie pozytywne komentarze ze niby kafeteriankom taki sznelc sie podoba? Alvo te ciuchy, sprzedaje jakiś zaszczany pajacyk za 7 zl a wysylke sobie liczy 10i niby za 15zl obszczabe i osrana szmatę ktoś kupi??? Pewnie dostala za darmo dla dziecka a teraz chce sie dorobić haha zbije majatek normalnie na tych paru zl chociaz nie tylko koszty wystawienia poniesie bo nikt przy zdrowych zmyslach nie kupi szmaty za 15 zl. Dorzucę 5zl imam sznatkr nowa no name w np pepco a i dzieciak grzyba nie,zslapie

Gość gość
tak jej konto jej sprawa ale skoro postanowiła je upublicznić trzeba się liczyć z konsekwencjami. przeglądając takie konto sporo można się dowiedzieć o osobie :) taki twój obraz wyłania sie z twoich zakupów: raczej biedna dziewczyna, żyjąca od pierwszego do pierwszego, nieumiejąca ładnie ubrać dziecka i siebie, bez gustu. Myślę ze mieszka na wsi, wykształcenie zawodowe, bez pracy, mieszkająca z teściami. i ma ok 20 lat.

Gość gość
Wszystkie moje ubranka są orginalne, które sama kupiłam. Z Pepco to mogłam dostać w prezencie, jesli chodzi o ubranka które mam dostać w prezencie i kogoś nie stać by iść do Smyka czy H&M to zawsze mówie by kupili w Pepco, dziecko i tak szybko rosło i tam można było kupić za grosze. Osobiście uważam że Pepco ma kopie H&M, i są to ładne ubranka, ale gatunkowo MI nie odpowiadają. Także jeśli nie wiesz z jakiej firmy są moje ubranka to się nie wypowiadaj, bo na pewno nie są to szmaty.

Gość gość
To słaby psycholog z Ciebie :) Nie mam zawodowego wykształcenia , nie mieszkam z teściami :D haha Na wsi też nie mieszkam , i nie żyje od 1 do 1 :D Żyje już bardzo długo :P

Gość gość
DAJCIE SPOKÓJ, wieśniara na maxa :o wstydzilabym sie takie rzeczy wystawiać gdziekolwiek :o

Gość gość
w pepco to same szmaty sprzedają.

Gość gość
te ubrania to na ścierki do podłogi weź a nie ośmieszaj sie z wystawianiem ich na allegro.

Gość gość
" Pewnie dostala za darmo dla dziecka a teraz chce sie dorobić " taaak biedoto, dorobić się 7 zł :-P może to dla ciebie frykas, ale dla innych symboliczny grosz za używany ciuszek

Gość gość
właśnie widac jaka autorka jest niby bogata po wystroju wnetrz pomieszczenia gdzie robila zdjęcia wózka pasożyt

Gość gość
12.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość tak jej konto jej sprawa ale skoro postanowiła je upublicznić trzeba się liczyć z konsekwencjami. Myslenie idiotki! Nie założyła tematu by oceniać sprzedawany przez nią wózek, tylko by zaoferować swoją aukcję. Normalny człowiek jak jest zainteresowany to zajrzty, jak nie to ominie szerokim łukiem. A banda idiotek wlezie koniecznie wypowiedzieć się na tematy tak subiektywne jak wygląd wózka, mało tego - przeszperają jej całe konto allegro i skomentują całą resztę, dopowiadając sobie "prawdę" o niej. Pomyśl głąbie, ze skoro ona kupuje co kupuje i robi to co robi, to widocznie jej z tym dobrze. Boli cIę to?? po ch.. komentujesz? jak zapyta co sądzisz, to ok. ale nie pytała, więc w*********j! na ulicy też podchodzisz do obcych i mówisz , co sądzisz o ich ubiorze ? Co pomyslałabyś, gdyby jakaś baba podeszłą do ciebie np. w sklepie i powiedziała "masz wieśniackie spodnie", albo "w życiu nie założyłabym takiej kurtki" ?? Pewnie przeszłoby Ci przez mysl, że ma coś z głową. I takie właśnie wrażenie sprawiasz teraz ty. ogarnij się!

Gość gość
jakis czas temu na kafe byl temat sukni ślubnej , tak samo laskę zjechali że podaje na forum swoje dane ( dane byly tylko w ogloszeniu ) ze sukienka taka czy owaka. po ch*j komentować jak cie nie interesuje sprzedaz wózka czy sukni to nie wchodz nie widze problemu.

Gość gość
Czarny wózek dla dziewczynki ?

Gość gość
wózek jest szaro różowy daltonistko :o

Gość gość
Ale czy mozna kupic czarny dla dziewczynki ?

Gość gość
czemu nie można? kup najlepiej różowy :o ja mam dla dziewczynki jasno szary, jest sliczny i pasuje do wszystkiego :)

Gość gość
Akurat te drzwi są od garderoby :)

Gość gość
tak tak na pewno :)

Gość gość
tak jej konto jej sprawa ale skoro postanowiła je upublicznić trzeba się liczyć z konsekwencjami. Myslenie idiotki! Nie założyła tematu by oceniać sprzedawany przez nią wózek, tylko by zaoferować swoją aukcję. Normalny człowiek jak jest zainteresowany to zajrzty, jak nie to ominie szerokim łukiem. A banda idiotek wlezie koniecznie wypowiedzieć się na tematy tak subiektywne jak wygląd wózka, mało tego - przeszperają jej całe konto allegro i skomentują całą resztę, dopowiadając sobie "prawdę" o niej. Pomyśl głąbie, ze skoro ona kupuje co kupuje i robi to co robi, to widocznie jej z tym dobrze. Boli cIę to?? po ch.. komentujesz? jak zapyta co sądzisz, to ok. ale nie pytała, więc w*********j! na ulicy też podchodzisz do obcych i mówisz , co sądzisz o ich ubiorze ? Co pomyslałabyś, gdyby jakaś baba podeszłą do ciebie np. w sklepie i powiedziała "masz wieśniackie spodnie", albo "w życiu nie założyłabym takiej kurtki" ?? Pewnie przeszłoby Ci przez mysl, że ma coś z głową. I takie właśnie wrażenie sprawiasz teraz ty. ogarnij się! x widać ze to autorka pisała. babie obcej w sklepie bym nie powiedziała ale swoje bym sobie pomyślała. to jest forum anonimowe więc ci mówie :) jakbym chciała kupić wózek to bym szukała na allegro czy tablicy a nie na kafeterii. Kafeteria to nie portal handlowy a plotkarski wiec moje komentarze są tutaj na miejscu.

Gość gość
a po co komu klucz do garderoby? kłamiesz jak z nut autorko :o

Gość gość
Aby nie wchodziły tam dzieci, jest tam mnóstwo rzeczy które nie powinny się znaleść w rękach dzieci .

Gość gość
abym mogla polykac gleboko

Gość gość
12.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Aby nie wchodziły tam dzieci, jest tam mnóstwo rzeczy które nie powinny się znaleść w rękach dzieci . winny sie tlumaczy :classic_cool:

Gość gość
dzieci......? hmm czyli ile dzieciaków przez ten wózek się przewinęło?

Gość gość
Wiecie co, już bym wolała być wieśniarą bez gustu w różowym, jak oceniacie autorkę niż taka jak wy. Trzeba być złym, podłym człowiekiem, aby bawić się sprawianiem przykrości obcej osobie, która nic złego wam nie zrobiła. nawet jeżeli autorka jest biedna, to może kiedyś się dorobi, a wasza podłość i złośliwośc będzie w was już siedziała do śmierci. I zaznaczam, ze nie jestem autorką, nie rozumiem tylko, jak mozna pisać w ten sposób.

Gość gość
można tak pisać jak się jest rozmemłaną nudną krową

Gość gość
12.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość można tak pisać jak się jest rozmemłaną nudną krową taka jak ty autorko? myslalas ze wszyscy beda wychwalac twój wózek? ja juz zrobilam print screena tego ogloszenia sa tutaj na kafeterii bardzo cenione :classic_cool:

Gość gość
2014-03-12 12:00:42 [zgłoś do usunięcia] x x a pamiętasz tą od tych obrzydliwych czubatych butów? Marzył jej się laktator hahahha

Gość gość
neo--- pamiętaj tylko jak będziesz cisnąć autorkę i bluzgać aby się przelogować :classic_cool: