Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie interesują się przeciętnymi dziewczynami

Polecane posty

Gość gość

Mnie interesują przeciętni faceci, choć wiem, że jestem tak fajna, że przystojnego też mogłabym mieć :) ale człowieka nie sądzi się tylko po wyglądzie, więc mnie to dziwi, bo to wygląda, jak mężczyźni dostrzegali głównie urodę.

Gość gość
to ciekawe co piszesz, ale w takim razie dlaczego jeszcze nie zainteresowalas sie mna?:(

Gość gość
up

Gość joeey
Przeciętne znaczy nijakie...ale wydaje mi się że w tym nie ma zsdy bo co dla jednego jest przeciętne dla drugiego może być wyjątkowe to kwestia gustu acz kolejek może coś w tym jest bo ja chodź nie uważam się za bóg wie kogo bo mi wiele brakuje do ideału to jednak styl bycia i osobowość przyciągały do mnie w jakiś sposób facetów...

Gość gość
No, ale biorąc pod uwagę, że przeciętni ludzie to definitywna większość na świecie, to trochę to dziwne ;)

Gość gość
bo tylko ładne się liczą

Gość gość
:)

Gość gość
spotykam się ze śliczną dziewczyną i niestety rozumiem ten problem. świadomość że każdy inny facet leci na twoją dziewczynę daje tylko odrobinę satysfakcji. ufam jej, nie ale nie ufam im 🖐️

Gość gość
Ale to jest puste. Po prostu puste. To tak, jakbym ja chciała być z tylkoTYLKO przystojnym. Jakoś sobie tego nie wyobrażam. Mi wystarcza, jak ktoś ma normalną twarz i normalne ciało. Nie musi być piękny.

Gość gość
up:)

Gość gość
a co tu podnosić?

Gość gość
Ja lecę i na przecietne (ale podobajace sie mi) i na ladne.

Gość dsadsa
bo przecietne są łatwe.. A fecet to zdobywca chce powalczyć zeby zobaczyć tzytzka czy udo .. Nie lubi gdy mu dziewczyna na pierwszej randce proponuje loda

Gość gość
masz coś z głową, skoro mówisz takie coś. Czyli większość lasek na świecie jest łatwa?

Gość szorkie
u mnie w klasie była taka dziewczyna . Niezbyt urodziwa , wąs pod nosem , nadwaga . Cytuje jej słowa skierowane do mnie : o******** ci ? W dodatku na jednej z lekcji pokazuje mi piersi przy nauczycielu .. Nie siedzielismy w ostatniej ławce i nauczyciel z pewnoscia to widział Nawet nie byliśmy parą . Faceci nie lubimy przecietnych dziewczyn bo zazwyczaj to desperatki

Gość gość
No to wy wszyscy macie coś z głowami. Przeciętny to PRZECIĘTY, NIE BRZYDKI. Dziewczyna z nadwagą i wąsem pod nosem jest już bardziej brzydka niż przeciętna.

Gość szorkie
u mnie w klasie była taka dziewczyna . Niezbyt urodziwa , wąs pod nosem , nadwaga . Cytuje jej słowa skierowane do mnie : oppciągnnaac ci ?

Gość szorkie
no tak , ale dlaczego ładniejsze dziewczyny nie wychodzą z takimi propozycjami ? Moim zdaniem dlatego , ze nie są zdesperowane

Gość szorkie
Bywało , że ładniejsze dziewczyny prowokowały w różny sposób ( np . cameltoe , buttcrack ) , ale żadna z nich nie proponowała mi loda

Gość gość
Czy wy naprawdę jesteście tacy niekumaci? Tutaj chodzi o to, że za ładnymi i tak latają faceci jak psy, więc nie muszą się starać.. I wszystko jasne. Ale sprowadzanie 3/4 społeczeństwa do lasek, które proponują loda na pierwszej randce, jest taką głupotą, że aż zęby bolą, naprawdę.

Gość gość
nie przejemuj się, ludzie na kafe są oderwani od rzeczywistości

Gość gość
Idąc tym tokiem myślenia przeciętni faceci też są łatwi i zdesperowani:) (chociaż niemal każdy facet jest łatwy jak cholera, ale to już mniejsza o to) :D

Gość gość
bo po co im przecietna jak moga miec ladna

Ja jestem przeciętny,wysoki ,średnio zbudowany(czasem ćwiczę) z przeciętną twarzą,dlaczego mnie żadna nie chce?

Gość gość
up

Gość gość
Bo dla nas to co wy nazywacie przeciętną to pasztet . Dla was przeciętna to tak do 20 kg nadwagi a dla nas to bazyl.

Gość gość
Dla mnie przeciętna to szczupła dziewczyna z normalną twarzą. Głównie o twarz tutaj mi chodzi. Bo waga jest zmienialna, a rysy twarzy nie, osoba z nadwagą może być piękna z twarzy.

Gość gość
A na buzi ? a to co innego .

Gość gość
No właśnie ;) więc czemu nie zwracają uwagi na laski o przeciętnej twarzy i normalnej szczupłej figurze?