Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie interesują się przeciętnymi dziewczynami

Polecane posty

Gość gość
Zwracają tylko trochę mniejszą :) . Podejrzewam że jeszcze młoda jesteś i nie z facetami masz do czynienie tylko z chłopcami.

ja widzę tylko takie które podobają mi się lub nie, jak piszecie przeciętna to nasuwa mi się tylko że nie podoba mi się, ale widziałem dużo dziewczyn które mi się nie podobały a miały chłopaków

Gość przystojny i chooj z tego mam
Ja jestem atrakcyjny na tyle, że koleżanki często proponują mi seks bez zobowiązań, albo mówią, że jakieś ich znajome chcą się ze mną spotkać, a jestem zainteresowany tylko pewną przeciętną dziewczyną, która ma mnie głęboko w d....

Ja jestem atrakcyjny na tyle, że koleżanki często proponują mi seks bez zobowiązań, albo mówią, że jakieś ich znajome chcą się ze mną spotkać, a jestem zainteresowany tylko pewną przeciętną dziewczyną, która ma mnie głęboko w d....

Dodam, że z moich obserwacji wynika, iż to właśnie kobiety mają wygórowane wymagania i szukają kogoś z nie swojej ligii.

Gość gość
Ja od zawsze interesowałem się tylko przeciętnymi ale dla mnie właśnie były najpiękniejsze. U mnie to zawsze było tak że te laseczki co dla ludzi są przeciętne to dla mnie zawsze były ładne.

Gość gość
Prawda jest taka że interesują się ci zdesperowani nawet w ostatecnosci tymi brzydkimi. A i te potrafą wybrzydzać. To jest hipergamia. Dziewczyna zawsze będzie chciała by facet był lepszy od niej. Prawie zawsze jest to wzrost, inteligencja, wiek (doświadczenie życiowe zarobki) często też właśnie aparycja. coraz cześciej widzę ze dosć przystojny facet chodzi z laską z bardzo przeciętną. W mniejszym lub większym stopniu są to rzeczy istotne tylko czasem jedna z nich może zostać zbagatelizowana jeśli inna cecha wybija sie wysoko ponad przeciętną. Np: niski ale bardzo przystojny facet

Gość gość
Prawda jest taka że się interesują. Przecietni nawet w ostatecnosci tymi brzydkimi. A i te potrafą wybrzydzać. To jest hipergamia. Dziewczyna zawsze będzie chciała by facet był lepszy od niej. Prawie zawsze jest to wzrost, inteligencja, wiek (doświadczenie życiowe zarobki) często też właśnie aparycja. coraz cześciej widzę ze dosć przystojny facet chodzi z laską z bardzo przeciętną. W mniejszym lub większym stopniu są to rzeczy istotne tylko czasem jedna z nich może zostać zbagatelizowana jeśli inna cecha wybija sie wysoko ponad przeciętną. Np: niski ale bardzo przystojny facet