Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

BLAGAM WEJDZCIE...ODKRYLAM ILE MOJ MAZ MA DOCHODU ON KLAMAL ILE ZARABIA

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

nie znam sie na pitach bo dajemy co roku takiej babce do wypelniania i zawsze zawozil m膮偶...przypadkiem zobaczylam jego pit i ,ze jego dochod na rok 2013 wynosi 50 tysiecy z艂 tam sa trzy tabelki i jest przychod i potem doch贸d a potem zaliczka pobrana i w tabelce przychod bylo cos ponad 50 tysiecy a a tabelce doch贸d 50 tysiecy oraz zaliczka pobrana 4 tysiace.. nie wiem o co chodzi z tymi kwotami i czy to kwoty brutto sa ale maz m贸wi mi od lat ,ze zarabia na reke 2500 z艂....czy nie wydaje sie wam ze mnie oklamuje..prosze niech ktos powie mi czy to brutto kwota dochodu czy netto w tym picie jest.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 seilaa
I netto i brutto zale偶y w kt贸rym miejscu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w picie jest kwota brutto zak艂adaj膮c 偶e by艂o na przyk艂ad 55 tysi臋cy jako doch贸d, to masz 4583,33 brutto na miesi膮c, co daje 3260,01 netto, czyli do r臋ki. nie macie wsp贸lnego konta, zeby to sprawdzi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BrzydkaOna
2840 :] od4000 przy umowie o prac臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
brutto ocyzwiscie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sorki, pomy艂ka, mia艂o byc 55 tysi臋cy jako PRZYCH脫D - to brutto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masakra sk膮d wy bierzecie czas na takie prowokacje. Kafeteria za to p艂aci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeciez pisalam ze sie nie znam na pitach i prosze was o konsultacje.. w tabelce doch贸d za 2013 rok jest napisane ze 50 tysiecy osiagnal moj maz..i zastanawiam sie czy to prawda co mowi ze ma na reke 2,5 tysiaca nie mamy wspolnego konta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 merryia
nie mozesz go poprostu spytac, albo zeby ci pokazal umowe o prace... nie rozumie takich malzenstw...gdzie nikt nic o sobie nie wie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak spytam jak on mi mowi ze ma 2,5 tysiaca miesiecznie na reke wiec chyba powiedzial co chcial cos mi sie wydaje ze moze na reke zarabiac wiecej skoro na picie jest napisane w tabelce nie przych贸d ale DOCH脫D 50 TYSIECY I UMOWA O PRACE TO JEST

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie ma dzieciaka na boku i 500-1000z艂 miesi臋cznie musi buli膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale jak to? to znaczy ze na reke moze miec wiecej niz 2,5 tysiaca jednak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no na to wygl膮da, z d... si臋 to 50tys nie wzi臋艂o, nawet je艣li to jest brutto to na r臋ke i tak ma gdzie艣 3500

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mniej wi臋cej si臋 zgadza. Ok 2500 na r臋k臋 co miesi膮c i mo偶e jak膮艣 premi臋 raz czy dwa dosta艂 albo trzynastk臋 lub nadgodziny. Mo偶e ma jakie艣 dodatki socjalne typu opieka lekarska co te偶 jest wliczane w doch贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
We藕 pita i kalkulator wbij doch贸d z pita odejmij od tego podatek odejmij kwoty sk艂adek spo艂ecznych i zdrowotnych podziel na 12 m-cy i zopbaczysz jaki ma doch贸d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przepraszam mia艂o by膰 przych贸d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przych贸d je艣li to by艂a kwota ok 51000 tysi臋cy to do r臋ki netto ju偶 ma ponad 3000 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kole艣 z 12.03.14 ju偶 to obliczy艂 wychodzi na r臋ke 3260z艂, aliment贸w p艂aci 700 wi臋c zostaje mu sie oficjalnie 2500...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli 艣ciemnia艂 dziewczynie???

Udost臋pnij ten post

Prosta arytmetyka. 50tys. brutto rocznie to jest dok艂adnie 2970 netto miesi臋cznie. Je艣li ma jakie艣 dodatki socjalne typu si艂ownia lub lekarz, lub czasem premia, nadgodziny, trzynastka. to mo偶e oznacza膰 faktycznie 2500/mc. A nawet je艣li nie to po co ta afera ? Mo偶e ch艂op odk艂ada par臋 z艂otych co miesi膮c, mo偶e zostawia sobie na benzyn臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przychod mial wlasnie cos 51 ooo zl a dochod niecale 50 tysiecy.... wiec mowicie ze moze mowic prawde?? a ja myslalam ze klamie i kase na boku gdzies wydaje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to o co afera? Nie zataja sie swoich zarobkow przed wspolmalzonka/kiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a wiec maz nie ma zadnych dodatkow socjalnych bo pracuje w korporacji a nie w budzetowce wiec zadnych basenow i silowni jak mowicie.. tylko wylacznie umowa o prace i juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko, masz prawo znac zarobki slubnego. Kaz mu pokazac umowe o prace lub wyciag z konta. (Nie do wiary, ze nie widzialas do tej pory...)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
50tys rocznie i takie halo ? Sza艂u nie ma z takimi pieni臋dzmi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli nie ma naglych duzych premii to miesiecznie ponad 4 tys brutto dostaje a jesli ma to moze mowic prawde.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znalaz艂em przyk艂adowy pit w gogle, da艂bym linka ale mi spam wywala, w ka偶dym razie tam jest przych贸d 57tys, wi臋c podobnie jak u twojego m臋偶a, po odj臋ciu wszystkich "flak贸w" to jest 40tys/rocznie wi臋c 3333z艂/mc netto - na r臋ke Wi臋c kole艣 dobrze obliczy艂 偶e przy 55tys przychodu na r臋ke powinien mie膰 3260netto (go艣膰 z 9:46)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale po co wtykasz nos? Ja jestem 3 lata po slubie i niewiem ile m贸j m膮偶 tak naprawde zarabia, wiem ze sporo(bo ja zarabiam ma艂o) a sta膰 nas na wiele ale ciesz臋 si臋 偶e jest zaradny i nie zamerzam wtyka膰 nosa w sprawy na kt贸rych si臋 nie znam? Te kilka st贸wek w jego zarobkach w ta czy w tamta na prawd臋 robi ci az tak膮 r贸偶nic臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurde, dziewczyno, Ty sie wez za siebie i zrob rozeznanie w mezowych finanasach, bo skoro tego nie kontrolujesz, to on Cie moze kantowac na rozne sposoby - moze ma nieslubne dziecko i placi alimenty, moze wydaje na burdele albo kochanke, wszystko jest mozliwe. Ile lat jestescie po slubie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaki paragraf m贸wi o tym 偶e ma prawo zna膰 zarobki m臋偶a ?

Udost臋pnij ten post