Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka8828

NOWE STARACZKI 2014

Polecane posty

Gość Aneczka8828
Dorotko, poczekaj, nie smuć się, dopóki @ nie ma, jest nadzieja. Ja się niestety chyba czyms zatrulam albo mnie syn zarazil, bo mdli mnie strasznie, dzisiaj zjadłam tylko kromkę chleba,ale czuję że zaraz będę w łazience :(

Gość Aneczka8828
Mam przedsmak tego co mnie czeka jak się w końcu uda...

Dlatego tak bardzo bym chciała aby się udało. Bo jak nie w tym cyklu to dopiero w czerwcu będziemy mogli się dalej starać. :-( :-( :-(

Gość Aneczka8828
Ksówka, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki. Wierzę, ze sie uda :)

Aneczka hahahaha przyzwyczajaj sie. ale tak powaznie to wspolczuje bidulo ja sie dopiero wyleczylam z grypy jelitowej

Dziękuję Aneczka za podtrzymanie na duchu. Wszystkim nam się musi udać!!!!! :-D

Gość annasar
hej dziewczyny moge si dołaczyć?

nie uprawiajcie dziewczyny czarnowidztwa bo tu trzeba uprawiac zupelnie co innego zeby zobaczyc dwie krechy

Gość annasar
Fajnie :) ja mam juz 30 lat q sumie w tym roku 31 .To moj drugi miesiac staran. Okres mam dostac 1/2 04. dziewczyny mam pytanie owulacje mialam 18.03 a starania tylko 14/03 i 16.03 jak myslicie jakie czanse???

mowi sie ze dwa dni przed owul.do dwoch dni po sa duze szanse takze trzymam kciuki moze sie udac:)

Gość annasar
A ty Franka321 na jakim etapie jestes?

23 lata. moj pierwszy cykl staran tak na powaznie, z testami owul i innymi cudami.pije ziola ojca sroki i lykam castagnus no i witaminy i kw foliowy

Gość annasar
pierwszy raz robilam testy, ale po obserwacji sluzu i zawsze boli mnie jeden z jajnikow,I w tym miesiacu 17 zrobilam test owu i wyszly 2 grube krechy ,wiec 18 pewnie byla owulka, No i oczywiscie ciagnacy sluz 18 a juz nastepnego dnia brak sluzu.

Gość annasar
a kiedy ma sie pojawic eredna małpa @?

ja czekam na owulacje nie wiem kiedy wypadnie wiec sprawdzac bede na tesach.ale ze sluzu na razie nie ma to nie sprawdzam

Gość annasar
tak bardzo bym chciała,ze nie wierze ze sie uda...ale nadzieja umiera ostatnia :)

Gość annasar
to trzymam mocno kciuki :)

Gość annasar
:)

Witaj Annasar! Ja też mam już 31 lat. To będzie Twoja pierwsza ciąża czy masz już jakieś szkrabki? Bo ja się staram o pierwsze dzidzi.

Gość AniaAniutka
Troche sie ogarnelam juz po tej porannej jednej :/ kresce... moj kochany mezus mnie pocieszyl, przytulil i jakos mi lepiej troche :) i powiedzial, ze nie mozemy tak sie spinac to szybciej sie bedziemy cieszyc dobra wiadomoscia :) ja to wszystko wiem, tylko gorzej z wdrozeniem tego w zycie... :( Witaj annasar :)

wlasnie wrocilam od gin...potwierdzila wczesna ciaze...wypisala leki i mam isc za 10 dni bo wtedy juz powinno bic serduszko a dzis zobaczylam tylko malenka kropeczke;)

Gość AniaAniutka
Koliberku to cudownie! Oby dalej szlo wszystko jak najlepiej :) Jesli macie ochote wpiszcie sobie w google "ciaza tydzien po tygodniu", strona o takiej samej nazwie powinna byc. Super opisany kazdy tydzien ciazy, co mozna a czego nie, co u maluszka sie rozwija... szczegolnie dla dziewczyn z fasolka w brzuszku juz :)

Gość paradisee
Hej dziewczyny :) ale się rozpisalyscie :D AniaAniutka nie ma się co przejmować, niedługo wszytskie będziemy się cieszyć z dwóch kreseczek :) Annasar witam :) Koliberek super! Dbaj o siebie i o maluszka;) za którym razem się udało, bo sprawdzałam tabelke, ale nie jest nic napisane :) Nie wiem co mnie podkusiło, ale zrobiłam test, oczywiście wiadomo, że jedna kreska...ale miałam ostatni i chyba dobrze, że się go pozbyłam, przynajmniej nie będę więcej się stresowac, i nie nie będę już kupować testów, tak postanowiłam :) w następnym miesiącu ide do ginekologa, żeby sprawdzić czy wszystko wporzadku.ja leżę traz w łóżku i leniuchuje :) czekam, aż mój M wróci ♥ ♡ Jestem pewna, że się nie udało, czuje się typowo jak przed okresem, powiększone piersi, wydety brzuch i czekam...