Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WY TEZ ROBICIE TAKIE AWANTURY

Polecane posty

Gość autorlasara
Masz racje:( Do tej pory to tylko raz tak sie mój chlopak wsciekl ze rozwalil trochę ścianę. A tak to tez byl w****iony ale,i przerażony jak ucieklam z domu w nocy. Jezdzil po mieście i mnie szukal. Ja nie jestem agresywna zazwyczaj dopiero jak sie nazbiera więcej stresow to mi odwala. Dobrze, ze nigdy nie,uderzylam mojego chlopaka bo tego bym sobie nie wybaczyla:( Szkoda tylko tego telefonu!

Gość autorlasara
Mi odp*****la nie wiem czemu:( Proszę Cie, jakie ustawki o czym Ty mówisz! Ja sie nie bije z ludźmi, ja sie wyladpwuje na,sprzętach. Nie radze sobie ze swoimi emocjami i wtedy juz mi wszystko jedno czy zachowuje sie jak nienormalna czy nie. Nie wiem co mi wtedy stuknelo ze biegalam po nocy w piżamie , traperach i kurtce chlopaka. Jestem choleryczka!

Gość gość
ja jestem cicha, spokojna...ale opowiem Wam historię. jest u nas na osiedlu taka paniusia, ma wielkiego pasa- dobermana chyba, nie znam sie na rasach. pies jest agresywny, a paniusia nic z tym nie robi. kiedyś ten pies rozszarpał bezdomne kotki, takie co mieszkały między garażami. serce pękało, matke i chyba z 5 małych kociąt...lezały rozszarpane na podjeździe do garaży. Pies atakuje inne psy, ona nic z tym nie robiła. Raz szła sąsiadka ,taka starsza pani z takim małym kundelkiem...na przeciwko szła ta paniusia z dobermanem (oczywiście bez smyczy i kagańca)...Ta babka miała takie kijki do chodzenia, no wiecie ,niby zdrowotne. No i oczywiście jej doberman doskoczył do tego kundelka, starsza pani go na ręce, pies piszczy, a paniusia "do nogi, do nogi" oczywiście pies c***a ją słucha... więc ja rzuciłam siatki z zakupami, lece tam i krzycze- niech pani weźmie k***a tego psa! a ona "PSY TAK MAJĄ, ŻE SOBIE MUSZA USTALIC HIERARCHIE"... coś we mnie pękło, wyrwałam jej jeden ten kijek z ręki , walnęłam jej psa (na szczęscie nie zaatakował) tylko odskoczył od kundelka z podkulonym ogonem, ta paniusia w krzyk a ja sie odwróciłam i jej wp*********m tym kijkiem :(:(:(:(:( (WIEM ZA CO MNIE UWAŻACIE)... normalnie jej przylałam, najbardziej po tyłku:D Biały dzień, osiedle pełne, ja na szpilkach, ponad 30 lat na karku... Wróciłam do domu, roztrzęsiona. Bez zakupów, siatki zostały... Szkoda gadac, przyszła policja do mnie do domu, mąż nie mógł uwierzyc co się stało:) Ale okazało się , że na tego psa było chyba 20 skarg, do policji na straż miejską...a mimo, że była masa świadków to nikt nie zeznał przeciwko mnie :D Os staruszki z kundelkiem dostałam powidła, a paniusia z pieskiem już zawsze na smyczy:D

Gość gość
Ja pisałam post wyżej usmiech.gif Kłóciliśmy się z mężem o teściowąusmiech.gif - jakoś ustąpiłam, poszliśmy spac. Przebudziłam się w nocy zła, skopałam go z łóżka, oboje zaczeliśmy krzyczec, rzuciłam w niego telefonem, on go złapał i rzycił nim o ścianę smiech.gif JA-K***A MOŻE JESZCZE PO NIĄ (teściową) POJEDZIESZ MOIM SAMOCHODEM????? ON- CHYBA WIESZ, ŻE MÓJ JEST NA WARSZTACIE!!!! JA-TO MÓJ TEŻ BĘDZIE NA WARSZTACIE!!!! Dobre, dobre, ale się uśmiałam. pomyślałam sobie o swojej tesciowej- i Twoja reakcja była odpowiednia do sytuacji !!

Gość gość
wariatki z was

Gość malva192083
czy badałyście się pod kątem policystycznych jajników? to jest często przyczyną niekontrolowanych wybuchów złości w moim przypadku to się sprawdziło jak się wkurzyłam to aż dławiłam się ze złości i krzyczałam niemiłosiernie, płakałam ze złości trzeba to leczyć, bo może być problem z zajściem w ciążę,nie lekceważcie tego, bo policystyczne jajniki są często przyczyną raka

Gość gość
a tam każdy czasem ma mniejszy lub większy wybuch:)