Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tammy28

Bylam prostytutka. Moge odpowiedziec na wszystkie pytania

Polecane posty

Gość gość
Gosciu powyzej dlaczego ma wstret do spermy to polknij se idioto swa!

Gość Tammy28
tak, pierwszy raz byl trudny. Duzo nerwow, stresu, ale moj pierwszy sponsor byl wyrozumialy. Poszlo dosc dobrze i szybko i staral sie mi sprawic przyjemnosc, w pewnej chwili nawet nie wiedzialam kto tu kogo ma zaspokoic:)

Gość gość
połykałem, smakowało mi.

Gość Tammy28
nie chodzi o sam wstret do spermy, po prostu nie chce tego polykac, bo w smaku dobre to to nie jest

Gość gość
Ale jakby jadł przed owoce i nic słonego to by dobre było, no chyba że pali czy pije.

Gość Tammy28
a co ma jedzenie owocow do mojego dawnego zawodu? Nikogo o menu nie pytalam. Po prostu nie chcialam to tego nie robilam.

Gość gość
Niby on idzie do prostytutki dlatego że mu tego inna kobieta nie daje, i jeśli chciałby żeby połykała to by szukał takiej co by to dla niego zrobiła.

Gość gość
Jedzenie owoców ma to że wtedy ma słodki smak albo nijaki.

Gość kochankagość
jestem młoda ładna. Miałam mam sponsora . Powiedz mi jak udało ci sie odłożyć pieniądze? Po prostu jak zebrać sie w sobie i powiedzieć przez ileś czasu odkładam pozniej to Kończę?

Gość Tammy28
ja odkladac zaczelam od poczatku. Jak mialam pierwszego sponsora to co miesiac tysiac odkladalam. Ale przyznaje, nie chodzilam na imprezy (moze raz na jakis czas), za to wpadlam w szal zakupow. Ciuchy, buty, kosmetyki, przez pierwsze dwa miesiace nie dolozylam nic. Potem sie dopiero opamietalam. Nie bede ukrywac, polubilam wygodne zycie, obiad w restauracji, paznokcie u kosmetyczki robilam nie w domu itd. Ale to bylo przez pierwsze kilka miesiecy. Potem odkladalam wszystko zostawiajac sobie tylko na rachunki, zycie i takie glupoty jak fryzjer czy kupno potrzebnych ciuchow.

Gość gość
a znajomi wiedzieli o tym?

Gość Tammy28
nie, nie wiedzieli. Wiedziala o tym jedna osoba z rodziny tylko i jak z tym skonczyla to powiedzialam przyjaciolce.

Gość gość
dziękuję za odpowiedź:-) No właśnie ja mam ten problem że myślę sobie . A co. Za to co robię to mi sie należy przyjemność . Jednak wiem że to do niczego nie prowadzi. Nie chce aby to trwało za długo. A pieniądze ciężko mi odkładać. Cholerka. Bo wiesz skoro on utrzymuje to liczy że też sie będę jakoś prezentówać. A ja też mam cele. Poza tym byłam biedna . Od kiedy robię to co robię , mam wygodne życie. Ale musze zacząć odkładać !

Gość Tammy28
caly probem polega na tym, ze gdy sie przelamiesz i zaczniesz w ten sposob zarabiac to te pieniadze zaczna byc dla ciebie tak latwe, ze nie warto ich odkladac. Znam to. Myslenie typu: ''to tylko 3 stowki, a co tam, dostane wiecej i tak wiec moge wydac''. Ale prawda jest taka, ze im czesciej tak myslisz tym szybciej masz 30 na karku i zerto oszczednosci. Byc d***** jest pozornie latwo, ale byc d***** oszczedzajaca duzo trudniej. Odkladaj poki mozesz, bo fakt ze zarobic mozesz tak zawsze nie oznacza, ze zawsze bedziesz chciala. Tylko desperatki robia to cale zycie, madre babki traktuja to jako odskocznie od dna i ruszaja dalej.

Gość gość
ile ci placili sponsorzy?

Gość gość
autorze, mam pytanie do ciebie, czy bralas penisy do buzi bez prezerwatywy?

Gość Tammy28
jestem autorka a nie autorem. W ukladach sponsorowanych tak, bralam. W agencji nie.

Gość gość
Teraz jestes w związku ? jeśli jesteś to czy partner wie ja zarabiałas na zycie ? Akceptuje to ?

Gość gość
nie balas sie brac penisa i spermy do buzi nieznajomym facetom, dziewczyny pochwe zabezpieczacie a buzi nie, wiecie ze wirus hpv wywolujacy raka szyjki moze rowniez zagoscic w buzi gardle, co wy robicie

Gość Tammy28
pisalam, ze jestem w zwiazku Pisalam tez, ze seks oralny byl w prezerwatywie jak prawcowalam w agencji.

Gość gość
ale poza agencja bralas do ust bez prezerwatywy

Gość Tammy28
tak

Gość gość
to juz wiecej tego nie narazaj swojego zdrowia, teraz takie chorobska paskudne, faceci sa brudni oblesni, ja cie nie oceniam tylko czesto czytam ze kobiety biora do ust bez zabiezpeiczen obcym facetom, uwazaj na siebie

Gość gość
twój najmłodszy klient ?

Gość gość
twój najmłodszy klient ?

Gość gość
mam kolezanke ktora poznala faceta eleganckiego zadbanego szarmanckiego, okazalo sie ze to lovelas krazacy po calej polsce, poprzednia jego kobieta chorowala na raka szyjki macicy i moja kolezanka tak samo, zarazil je wirusem hpv

Gość gość
twój najmłodszy klient ? ile maił lat

Gość gość
Czyli Twoj partner nie wie ze miałaś sponsora ? Proszę o szczera odpowiedź .

Gość Tammy28
ja na szczescie jestem zdrowa. W uklad z zadnym ponizej 40 nie weszlam. W agencji najmlodszy moj klient mial niby 30 lat, ale w dowod mu nie zagladalam

Gość Tammy28
pisalam juz, ze moj partner wie wszystko i pisalam nawet jak zareagowal.