Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tammy28

Bylam prostytutka. Moge odpowiedziec na wszystkie pytania

Polecane posty

Gość Tammy28

Jak w temacie. Chce by potraktowano ten temat powaznie, bo moze niektore dziewczyny zastanawiaja sie nad obraniem tej drogi i chce by wiedzialy, ze nie wszytko wyglada tak fajnie. Ja mialam duzo rozumu i szczescia, ale poznalam wiele dziewczyn, ktore do konca zycia beda zalowac tej decyzji. Jesli ktos chce cos wiedziec to moge odpowiedziec.

Gość gość
pytania? a o co miałybyśmy cię pytać? ;o

Gość Tammy28
nie wiem o co, moze ktos chce po prostu cos wiedziec. przeciez nikogo do pytan nie zmuszam. Nie, nie dam rady.

Gość gość
Czy leki na hiv są refundowane?

Gość gość
opowiedz o swoim życiu,jak ono wyglądało,jak wyglądał twój zarobek i ogólnie praca itd

Gość Tammy28
nie biore lekow na hiv, bo jestem zdrowa wiec nie wiem. Jak wygladalo moje zycie? Zwyczajnie, bylam studentka, ktora potrzebowala pieniedzy. Mialam do wyboru rzucic studia/ wziac dziekanke badz zrobic co zrobilam. Znalazlam sobie sponsora, spotkania trwaly 7 miesiecy, potem kolejny i kolejny. Mialam ich w sumie pieciu. Wszystko bylo zawsze na moich warukach, ale moimi sponsorami byli panowie tylko po 40. W sumie to nie byl najgorszy okres, nawet bylam zadowolona bedac z kazdym z nich w ukladzie. Potem mialam dosc spotkan ze sponsorami, bo ostatni sie za bardzo zaangazowal i sprobowalam szczescia w agencji. Pieniadze byly niezle, ale dziewczyny tragedia, tylko te nowe byly jako tako zadowolone. Po dwoch miesiacach odeszlam i doszlam do wniosku ze mam juz sporo odlozone wiec wystarczy.

Gość gość
Czy zdarzało ci się obsługiwać jakiegoś oblecha?

Gość gość
Pieniądze niezłe, czyli ile?

Gość Tammy28
nie, nie zdarzylo mi sie, chociaz pewnie dla wielu mlodych dziewczyn facet po 40 to oblech:P Tych moich 5 sponsorow bylo calkiem przystojnymi mezczyznami, ale coz najmlodsi to oni nie byli, za to zadbani i z pieniedzmi. W agencji natomiast raz przyszedl facet taki po 30, z\ buzi brzydki, bo mial jakies szramy i tak nie fajnie wygladal, ale garnitur, drogie buty, ogolnie wygladal na zadbanego. Poszlam z nim do sypialni zdjal marynarke, chce rozpinac koszule (biala) a tu pod pachami ogromne zolte plamy i smrod. Odmowilam. To byl najbardziej oblesny klient z jakim mialam do czynienia. Ale slyszalam o duzo gorszych.

Gość Tammy28
w agencji to roznie wyciagalam, bo bylam wtedy na 4 roku i czasami moglam pracowac poza weekendami. Najwiecej zarobilam pracujac piatek, sobota, sroda na nocki i wtedy za tydzien wyszlo mi 7 tysiecy. Wszystko zalezy od tego jaki jest ruch w agencji i czy wolisz klientow na wyjazdy, na miejscu, na nocki.

Gość gość
Mialas do czynienia z jakims ekstremalnym przypadkiem jak to sie czasem slyszy o bojkach pomiedzy prostytutkami albo agresja sutenerow albo pobiciem proatytutki przez klienta? Wiem, naiwne pytania ale co poczac jak wiem tyle czym karmi nas kolorowa prasa i zewne historie:)

Gość ciekawski chłoptyś
Jaka jest stawka za godzinę? Czy są jakieś dopłaty za anal, oral? Ile kosztuje rimming?

Gość gość
mogłaś odmawiać bez konsekwencji?

Gość Tammy28
nie mialam osobiscie do czynienia z niczym takim, ale slyszalam od dziewczyn wiele okropnych historii. Jedna np. pracowala na poczatku na wlasny rachunek i umowiala sie przez czata. Zostala zgwalcona analnie i pobita do tego stopnia ze wyladowala w szpitalu. Co ciekawe nie zniechecilo jej to do prostytucji. Czasem alfonsi wyszukuja takie dziewczyny niedoswiadczone, podaja sie za klientow, sprawia lekki lomot i dziewczyna sie boi juz pracowac na wlasny rachunek i idzie do agencji badz zorganizowanej mieszkaniowki. Jedna opowiadala jak pracowala na mieszkaniowce i mieli wariata co kolezance pistolet do glowy przystawil. Strasznie sie baly wtedy i jedna szybko po ochrone zadzwonila. Tak czy siak byly strasznie roztrzesione i wszystkie przez jakis czas sie baly pracowac.

Gość Tammy28
sa doplaty w agencjach za anal, rimming, piss, trojkat, za rozne pieszczoty. Ja doplaty bralam tylko za pocalunki, odgrywanie niektorych scenek. Na seksualne urozmaicenia sie nie zgadzalam. Odmawiac moglam bez konsekwencji, ale nie dlatego, ze tak jest, ale ze bylam nowa. Zawsze nowe dziewczyny maja lepiej, bo chce sie je zachecic do pracy w danej agencji.

Gość gość
lubiłaś czasem seks z klientami? miałaś orgazm z którymś?

Gość gość
byłaś z kimś w związku wtedy? wiedział co robisz?

Gość Tammy28
lubilam seks ze sponsorami z ktorymi bywalam w ukladach. Natomiast w agencji bylo mi to juz obojetne. Zauwazylam juz sama po sobie, ze jeszcze troche a zrobie sie obojetna i zbyt przesiaknieta tym wszytskim. Dlatego odeszlam. Nigdy bedac w ukladzie ze sponsorem nie bylam w ziazku, miedzy ukladami tak, ale nie w trakcie. Wiedzialam co robie, ze wszytkiego zdawalam sobie sprawe chociaz czasem zbyt lekkomyslnie do tego podchodzilam. Dlatego napisalam, ze mialam sporo szczescia

Gość gość
są zniżki i promocje dla prawiczków?

Gość lubawa
nie bałaś się, że się zarazisz hifem albo innym cholerstwem?

Gość gość
1. Dlaczego odeszłaś z agencji - czy poza tym, że uznałaś, że masz już wystarczająco duzo kasy, był jakiś powód? 2. Czy powiesz swojemu partnerowi o swojej przeszłości? 3. Czy żałujesz tego? 4. Czy zmieniło się Twoje podejście do seksu i meżczyzn? Jesli tak, to jak?

Gość gość
dla prawiczków jest drożej, więcej z nimi ceregieli, wstydzą się, nie chcą się rozebrać, ejakulują niespodziewanie i zanieczyszczają pokój.

Gość Tammy28
1.'' Dlaczego odeszłaś z agencji - czy poza tym, że uznałaś, że masz już wystarczająco duzo kasy, był jakiś powód?'' Powodem bylo to, ze zaczelam sie robic obojetna, czulam sie totalnie wyprana z emocji, zaczynalam zatracac w sobie jakakolwiek empatie. Czulam, ze to juz jest granica tego by przestac. Z jednej strony chcialam wiecej pieniedzy, bo jak w to sie wejdzie to okazuje sie, ze to latwy zarobek (co jest zludne), ale z drugiej wiedzialam, ze jesli ulegne checi posiadania wiecej i wiecej to zniszcze sama siebie. 2. ''Czy powiesz swojemu partnerowi o swojej przeszłości?'' Jestem juz z kims i powiedzialam 3. ''Czy żałujesz tego?'' Nie, nie zaluje. Mysle, ze gdyby nawet nie brak pieniedzy to sprobowalabym seksu za kase i tak. Tak jakos czulam, ze to we mnie siedzialo. Nie wiem, widocznie mialam cos w sobie z d****** Obecnie mi przeszlo i wcale mnie to juz nie kreci. potraktowalam to jak etap wyszalania sie w mlodosci. 4. ''Czy zmieniło się Twoje podejście do seksu i meżczyzn? Jesli tak, to jak?'' Do seksu nie, ale do mezczyzn tak. Na pewno wiem, ze nie warto im ufac w 100 %. Duzo sie nauczylam bedac w ukladach, kazdy z tych pieciu mezczyzn mial swoja historie, dlaczego zdecydowal sie na uklad taki, co nim kierowalo. To mnie tylko utwierdzilo w przekonaniu, ze mezczyzni moga byc tez skomplikowanymi istotami:P

Gość gość
to są w końcu te zniżki dla prawiczków czy nie?

Gość Tammy28
nie ma zadnych znizek:D

Gość gość od czterech pytań
Dzięki za odpowiedzi :) A jaka była reakcja Twojego męzczyzny, jesli mozna wiezieć? I czy jest jakas historia z tego okresu, która zapadła Ci najbardziej w pamieć? Jaka?

Gość Tammy28
reakcja byla dosc spokojna. Mozna powiedziec, ze takiej tez sie spodziewalam gdy w przeszlsoci myslalam o tym, ze powiem mezczyzni o tym. Bo ja od zawsze wiedzialam, ze powiem. I wiedzialam, ze albo mnie zaakceptuje taka jaka bylam i jestem albo to nie ma sensu. Gdy mu wszystko opowiedzialam szybko i dosc pobieznie to zapytal tylko dlaczego mu to mowie, a ja na to, ze chce by mnie znal cala a nie tylko taka jaka sobie wyobrazi i ze ma wybor albo mnie akceptuje w calosci albo w ogole. I zaakcpetowal. W pamiec mi zapadlo wiele momentow, bo ze sponsorami bylam dosc zzyta, wspolne wyjazdy za granice, fajne spedzanie czasu. Duzo by opowiadac jesli pytanie jest tak ogolnikowe. Ale najbardziej w pamiec zapadly mi momenty gdy dawalam ogloszenie, ze szukam sponsora i odpowiadalo na nie wiele mezczyzn. 90% z nich to mlodzi tatusiowie, ktorzy chcieli bzykac za 200zl za h bo zona ma kilka kg po ciazy. I oni to pisali w mailach, ze pewnie ich rozumiem, ale ona ma teraz brzuch bo miesiac temu urodzila albo, ze jest ciagle zmeczona a dziecko ma dopiero 3 miesiace. Strasznie mnie to irytowalo. Nie odpisywalam nigdy.

Gość gość od czterech pytań
Szczerze mówiąc, to i tak nieźle, że nie straciłaś wiary w mężczyzn... przynajmniej tak wnioskuje po wpisach :) Co do tych sytuacji, które zapadły Ci w pamięć, to może jakiś moment, w których się czułas naprawdę szcześliwa?