Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tammy28

Bylam prostytutka. Moge odpowiedziec na wszystkie pytania

Polecane posty

Gość gość
czyżby kolejna d***** z problemem publicznej spowiedzi ? autorko, czego oczekujesz ? oklasków ? aplauzu ? współczucia ? byłaś .. jesteś ... tylko d*********

Gość Tammy28
z agencji zas pamietam historie meza, ktory zdradzal zone i ona o tym wiedziala i chciala mu zrobic zdjecia kompromitujace by rozwod byl z jego winy. Facet jednak nigdy dziewczyn na wyjazd nie bral, zawsze bzykal u nas. I ona kiedys pod pretekstem, ze jest less przyszla do nas jako klientka. Wziela dziewczyne i zaczela wypytywac o meza, dziewczyna sie skapowala, ze ta na zabawe nie przyszla i do ochrony poszla, a ta zona biegala po korytarzu i sie darla, ze znajdzie go, ze pozwie nas wszystkie do sadu:) Zachowywala sie jak wariatka.

Gość gość
Gdzie się ogłaszają tacy chętni tatusiowie? : O : O

Gość Tammy28
szczesliwa? Byly takie momenty, jak np. wyjazdy zagraniczne na wakacje ze sponsorem. Ogolnie bylam wtedy szczesliwa, bo mialam przyjaciol, na studiach szlo mi dobrze. Z ostatnim moim sposnorem czulam sie szczesliwa dosc czesto, za czesto. On stwierdzil, ze sie zakochal, kupil mi nawet mieszkanie, chcial bysmy byli razem, rozwod i te sprawy. Ale sie ocknelam. Za bardzo zaczelismy sie zblizac uczuciowo i sie angazowac. A na to pozwolic sobie nie moglam.

Gość gość
opisz się ,jak wyglądasz ? Jesteś ładna?

Gość gość
co mzesz powiedziec o wielkosc***enisow, i czy rzeczywiscie wielkosc ma znaczenie?

Gość gość
a oczywiście mieszkanie ci zostawił. komu te bajki wciskasz ?

Gość gość
co z satysfakcją ,czułaś jakąś rozkosz podczas stosunku ,czy tylko to był obowiązek

Gość Jazdaajazdaaarajzaajestgrubaa
to smieszne bo wszystko co piszesz nie zgadza sie z prawda ;) zwykle farmazony znudzonej kury domowej. mojego chlopaka kolegi rodzona siostra byla dlugi czas prostytutką i pracowała właśnie w takiej agencji. to co piszesz nie ma wcale pokrycia z tym co chłopaki opowiadali i ona sama, także nie ośmieszaj sie panna, bo gdybyś w prawdziwej agencji była taka dumna, odmawiałabyś każdego urozmaicenia dostałabyś takii łomot, że by ci sie od razu zmieniło, bo takich jak ty tam nie trzymają. a zarobek w agencji 7 tysięcy na tydzien hahahhaha sorry jesli ktoś uweirzył jest wyjątkowym idiotą

Gość gość
czy swiadczylyscie tez uslugi kobietom? Trojkaty, sex grupowy?

Gość Tammy28
nikt mi mieszkania nie zostawil:) Kupil mi mieszkanie, ale bylo na niego, chcial bym tam po prostu zamieszkala. Nie zgodzilam sie jednak. Nie wiem gdzie tam pracowala jakas dziewczyna, ze lomot spuszczali, ale musiala to byc niezla speluna. U nas podstawe robila kazde czyli seks i oral, a dodatkowe rzeczy typu pocalunki, anal, sm i inne udziwnienia to juz tylko te co byly chetne.

Gość Ania3849
1. Spod jakiego znaku jesteś? 2. Powiesz swojemu facetowi o tym, co robiłaś? 3. Jak wyglądasz?

Gość Tammy28
tak byly dziewczynny chetne na seks z kobieta, takie ktore byly chetne na trojkaty. Za to sie placilo wiecej. Ja nie probowalam takiego seksu wiec jesli mialam klienta na godzine a kolezanka robila trojkat na godzine to zarabiala na tym wiecej. proste. Ale nikt nikogo nie zmuszal by robil cos ponad norme. Nie wiem gdzie takie warunki panuja, ale albo w jakiejs kiepskiej agencji albo trzeba wygladac malo atrakcyjnie by dac sobie wmowic ze na standardzie sie nie zarobi i nalezy wykonywac cos poza.

Gość Tammy28
pisalam juz, ze powiedzialam swojemu facetowi. Jak wygladam? Jestem dosc ladna ale nie mam nachalnej urody, raczej takie delikatne rysy twarzy, niewinny wyglad, nie pasuje mi mocny makijaz. Nie jestem tez jakas modelka, bo mam zaledwie 162cm wzrostu i 48kg

Ania3849 mi osobiście nic nie mówiła, ale swojemu bratu opowiadała, a ja wiem to i owo ppoprzez właśnie chłopaków. mówiła jak tam było. autorko ośmieszyłaś się całkwoicie tymi zarobkami haha 7 tysięcy na tydzień proszę cię, żeby tyle zarobić to chyba musiałabyś całą dobe klientów przyjmować, bo jak się pracuje w agencji (pominełaś ten ważny fakt wymyślając swoją historyjkę) to większy procent zarobków trafia do ludzi wyżej postawionych niż ty. jako prostytutka mało znaczysz.

lepiej sobie kobieto poczytaj w internecie, czy pooglądaj filmiki, gdzie wypowiadają się kobiety, które pracowały w domach publicznych. żenada, brniesz w to g***o. co ty myślisz, że tam po mordzie dziewczyny nie dostają? takich domów nie zakładają normalni ludzie, tylko mafie, przestępcy, którzy szacunku do dziwek nie mają. haha tylko chętne na anal uprawiały anal? to znając życie mało która bylaby na to chętna, także słaba coś ta agencja skoro ofiarowałaby tylko z 1 może 2 dziewczyny na anal :) a klienci przychodza do prostytutek po to czego nie mają u swoich kobiet/zon na ogół, także wymagają czegoś więcej niż oral i klasyk.

Gość Tammy28
to ty mnie nie rozsmieszaj, bo nawet z prostytutka nie rozmawialas tylko wiesz to co ktos powiedzial bo slyszal od kogos:) Oczywiscie, ze w agencji oddaje sie pewien % zarobku, ale w jednej mozesz oddac 60%, w drugiej 50% a w jeszcze innej 40%. Ja cos o tym wiem, bo dlugo szukalam agencji. I nie wiem czy dotarlo do ciebie poprzez plotki,ze prostytutki dostaja napiwki i % od sprzedanych drinkow. Nie wiedzialas? Noc z prostytutka moze kosztowac 1 tysiac a moze i 4 tysiace. Zalezy od jej wygladu, agencji (jesli to poprzez agencje) i uslug oraz uslug dodatkowych za doplata (doplata idzie w calosci do prostytutki). Tak jest przynajmniej w porzadnych agencjach, ale wiem, ze sa i takie co biora 60% wyzyskuja dziewczyny i kaza im wlasne gumki przynosic, nie wspominajac o zelach pod prysznic.

Gość Ania3849
Tammy 28 oki dzięki za odp, mimo, że na jedno pytanie nie odp. O chłopaku nie doczytałam sorki. A 162 cm to nie jest "zaledwie", raczej średni wzrost.

nie wiem kretynko kto by zapłacił tobie (czytałam opis twojego wyglądu) 4 tysiące za noc z samym oralem i klasykiem :D

Gość gość
robilas z polykiem?

Gość Tammy28
filmiki? Nie badz smieszna:) Kto nakreci film prawdziwy o zadowolonej dziwce? przeciez w polsce to by nie przeszlo. Co do nalu to oczywiscie,z e tylkot e co chca. Ja seksu analnego nie uprawialam nigdy. Sa mezczyzni, ktorzy ida tylko na seks analny, sa tacy co ida na rimming, na piss. Jednak za to sie doplaca. Nie powiem, ze dziewczyny to robia dla przyjemnosci (chociaz znam i takie), robia to dla dodatkowej wiekszej kasy. Nie dlatego, ze ktos je zmusza. Nie pierdziel mi tutaj o tym, ze w agencji cie zmuszaja do seksu analnego. Nic nie widzialas, w agencji nie bylas, z prostytutka nie rozmawialas, a sie madrzysz jakbys 10 lat burdel prowadzila

Gość gość
więc klient wbijał w Ciebie swojego palika a Ty o czym wtedy myslałaś ?

Gość Tammy28
nie wiesz jak wygladam. To tylko powierzchowny opis, jestem zgrabna, mam duzy biust, brzydka nie jestem. Za noc w agencji na reke nie mialam 4 tysiecy. Mialam mniej ale dochodzily do tego doplaty za pocalunki na przyklad i seks oralny w moja strone. Ale z kim ja dyskutuje? Z osoba, ktora wyobraza sobie, ze d***** musza robic wszystko i sa nieszczesliwe. Moze jeszcze mi wmowisz, ze sponsorem, ktorego sama wybieralam tez robilam wszystko.

ty nawet nie znasz kogoś spokrewnionego z d****** więc jakim prawem zakładasz taki temat? gdyby w tyhc agencjach było tak kolorowo jak piszesz to by 3/4 dziewczyn tam pracowało. nie chcę mi się ze ś****wem dyskutować, bo wymyślasz co chwila nowe farmazony, kto kumaty się skapnie, ale współczuję ci choroby. bo musisz być na coś chora. wchodząc do twojego świata napisze: SZORUJ SZMATO BEZ HONORU ZARABIAĆ TE SWOJE 28 TYSIĘCY MIESIĘCZNIE ZA SAM ORAL I SEKS OD BOGATYCH PRZYSTOJNIAKOW, KTORZY MOGLIBY MIEC KAZDA DZIWKE, KTORA BY SOBIE POZWOLILA ZA TAKIE PIENIADZE NA WSZYSTKO, A WYBRALI NISKA DAME POZDRO

Gość gość
Jazdaajazdaaarajzaajestgrubaa nie osmieszaj sie. To ze wypowiadaja sie w sieci jakies prostytutki glodne,szokujace kawalki to nie znaczy ze w kazdym belu tak jest. Rozmawialas z kazda prostytutka? To zamknij sie." Obiektywna p**deczka od 7 bolesci. Mam kolezanke z poznania,pracuje na rybakach i potwierdza slowa autorki. Jakas dziwna zawisc przemawia przez ciebie, czyzbys zmuszaba byla i nabrana ze musisz robic wszystko i jestes zla ze bylas naiwna? To ze jakas twa kolezanka byla idiotka i dala sobie wmowic ze musi wszystko to nie znaczy ze autorka byla rownie glupia. Niektorych rzeczy nie kupisz za kase,nawet u prostytutki wyobraz sobie ograniczona kobito :-)

Gość Tammy28
I dodam, ze pracowalam w agencji dwa miesiace, w tym 1 miesiac tylko w weekendy wiec zalezalo im bym zostala i dlatego mialam troche ulgi. Normalnie to tak nie jest i nie ma wybrzydzania co do klientow chyba, ze brudny badz pijany, pod wplywem narkotykow.

hahahha seks oralny w twoją strone? mówisz mi że byli chętni zrobić minete prostytutce z agencji ? to do ciebie musieli sami desperaci wpadać :D

Gość Tammy28
a gdzie ja napisalam,z e zarabialam 28 tysiecy miesiecznie? Pomnozylas 7 tysiecy razy 4 tygodnie? Top dosc glupia jestes, bo ja napisalam, ze tyle najwiecej zarobilam w tygodniu a nie ze tyle zarabialam kazdego tygodnia:D

Gość gość
no napewno bylas prostytutka i tak latwo ci przychodzi mowienie o tym toz to wstyd juz nie klam

Gość Tammy28
jest mnostwo mezczyzn, ktorzy chca oralu w strone kobiety, malo tego sa i tacy ktorzy chca rimming robic w strone kobiety. Bo ich to kreci po prostu. Jak widac nie masz zielonego pojecia o prostytucji. Pewnie tez nie wiesz, ze sa i tacy ktorzy chca by prostytutka na nich plula, bila i robila anal w ich strone, Tak jak pisalam juz: jestes osoba ktora cos gdzies przeczytala i teoie sobie dorobila. O prostytucji nie wiesz nic procz tego, ze za seks sie placi.