Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tammy28

Bylam prostytutka. Moge odpowiedziec na wszystkie pytania

Polecane posty

każdy ma prawo do dokonywania własnych wyborów. autorka wątku chciała w łatwy i szybki sposób zarobić większe pieniądze. to jej decyzja. może słowo "łatwy" nie jest dobre, bo chociaż na początku jakieś moralne wątpliwości musiała mieć (tak sobie wmawiam:)). gratuluję, że mimo takiej przeszłości znalazła sobie oddanego partnera. do tego jest zdrowa.. wniosek- ma wielkie szczęście. mam nadzieję, że z odłożonymi pieniędzmi zrobi w końcu coś w kierunku rozwoju osobistego i znalezienia normalnej pracy.

Gość Tammy28
smieszna jest pani, ktora twierdzi, ze d***** nie wyciagnie 7 tysiecy w tydzien. Przypominam, ze to bylo kilka lat temu wiec i stawki byly wyzsze, a teraz to wiem, ze na d***e sie gorzej zarabia, bo za duzo konkurencji. W mieszkaniowce na pewno sie tez tyle nie zarobi, jak szukalam agencji to sie troche rozgladalam po mieszkaniowkach ale to nie dla mnie. Wiekszosc na tych mieszkaniowkach to daje kazdemu kto tylko zaplaci, a przychodza tez mezczyzni ktorzy miesiac ciulaja na godzine z d****** W porzadnej agencji jest calkiem inaczej, ja pracowalam w naprawde dobrej i u nas stawki sie od 400zl zaczynaly za godzinke oczywiscie, a dla agencji oddawalam 40%. Takze zle nie bylo, zreszta pamietam czasy szukania sponsora, wtedy mozna bylo sobie krzyknac kilka ladnych tysiecy, a teraz? Laski sie daja za tysiaka co miesiac:O Dzis to moze i 7 tysiecy nie yciagniesz bo konkurencja za duzo, ale kiedys zarobialo sie naprawde dobrze.

Gość gość
ty 11.21 pokorę i szacunek mam dla ludzi którzy się szanują a nie dla k***w

Gość gość
Oplulas mnie przez monitor hahaha cyrk tanczy i spiewa dziewczynko :-)

Gość gość
mam pytanie: czy mialas taki przypadek ze facet spuscil ci sie do tylka, potem ty kucnelas nad jego twarza, sperma cala wyplynela do jego ust i on ja polknal albo wyplul ci ja do ust i ty ja polknelas? mialas takie cos?