Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy niemowle może ulewać od WŁOSÓW

Polecane posty

Gość gość

strasznie mi włosy wypadają , zreszta nie mam czasu ich myć codziennie a jak sa przetłuszczone to tym bardziej, Mamy również psa yorka - małe ale też ma sierść i do rzeczy. Czy jak mały zje moje i psa włosy w wiekszej ilości ( a to na smoczku a to na dywanie, na pieluszce, na ubranku itd) czy od tego moze zaczac bełty po jedzeniu puszczać?

Gość gość
Myślę że może. Powinnas odkrzac codziennie . Ja mam dwa koty i tez niestety muszę. ...

Gość gość
odkurzam codziennie :o :o

Gość gość
No to jak odkurzasz codziennie to nie powinno być fruwajacych wszędzie włosów. Przyczyna ulewania jest w takim rrazie inna. Moj ulewal z powodu alergii na bialko. Tyle że zniego chlustalo po jedzeniu. Pomogla zmiana mleka na bebilon pepti. Możesz tez pogadac z pediatra .

Gość gość
ze co? ze twoje dziecko zjada włosy z dywanu? a fuj jaka z ciebie brudaska! obrzydliwe

Gość gość
Odkurzam ale mimo wszystko te wlosy czepiają sie wszystkiego

Gość gość
To je czesto czesz w ciągu dnia. Mniej będzie na podlodze.

Gość gość
Wywal dywany.js tak zrobilam. Dywany to siedlisko zarazkow!!

Gość gość
Sorry ale masz syf w domu. Ja mam zwierzęta i nigdy nie ma sierści na podlodze. Codziennie odkurzam co drugi dzien myje podlogi. Smoczek trzeba plukac raz na jakis czas tym bardziej jak jest oblepiony wlosami...wlosy w żołądku sie nie rozpuszczaja wiec nie dziwne że dziecko wymiotuje.

Gość wifigdańsk
ale york to terier a u takich włosy nie wypadają,tylko się je trymuje.tak więc zostają tylko twoje włosy.a skoro wiesz ze ci wypadają i mały lazi po dywanie i wszystko z podłogi zjada to moze przydałoby się nosic czepek alo jakos inaczej zabezpieczac zeby tyle włosow ci nie wypadało.

Gość brudna matka
ale z ciebie fleja. Jak dziecko może zjesc włosy z podłogi i ze smoczka? Moze piach też je np z butów został na podłodze . albo g***o ci się przyczepiło do podeszwy, wtarło sie w podłoge a syn zjadł :O

Gość kotopogromczynii
Bez przesady chyba nie zdechnie od kilku wlosow:)

Gość gość
ale ludzie to brudasy psy w domu dziecko zjada włosy normalnie szok jak tak można

Gość Nika gość
W większej ilości? O rany

Gość gość
Czyste prowo a wy to łyknęłyście jak włos z podłogi. Wstyd.

Gość gość
Ale ktoś bzdure opisał ha ha nawet jak się sprząta codziennie i myje podłogi i tak jak ma sie zwierzaka to włosy lataja i sie czepiają .Koty i psy lnieją nie ważne jaka pora roku .Autorko pozostaje ci codziennie rano psa lub kota czesać by włosy zostały na szczotce zminimalizujesz te włosy napewno ale do konca nie

Gość gość
Ale york ma włosy a nie sierść! One wcale nie linieją!

Gość gość
Wypier...lic siersciaki z domu jak jest małe dziecko. Moja koleżanka kota musiała oddać bo sierść i dziecko drapał zazdrosny był Pers :)

Gość gość
Jak sie ma zwierzaka trzeba dbać o niego dla mnie to nie powazne by pozbywać sie zwierzaka bo sie dziecko urodziło .Trzeba myslec zanim sie wezmie zwierzaka a nie w********ac potem bo mamy fanaberie jak sie ma problem to trzeba udac sie do weterynarza albo behawiorysty

Gość gość
Nie piszę bzdur. Mam w domu koty i male dziecko. Wystarczy dbać o zwierzaki. Czesac regularnie do tego często odkurzac i nie ma problemu zjadania włosów przez dziecko.