Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uniwersytutka

Wyznanie studentki. Co o mnie sądzicie?

Polecane posty

Uniezależniłam się. Przez 3 lata zaoszczędziłam sporą sumę. Nauczyłam się 2 języków, mam dużo czasu, więc mam dobre wyniki na studiach - nikt mi tego nie odbierze. Nie jestem głupia i nie wydaję tej kasy na ciuchy i imprezy (zresztą nie muszę, bo jak mówiłam on za wszystko płaci) A jak kogoś pokocham, to wtedy się będę zastanawiać.

Gość gość
3 tys nie jest moze bardzo duzo ale pewnie wiekszosc tu tyle nie zarabia.

Gość gość
uprawianie seksu to nie praca, moze inni tyle nie zarabiaja ale zarabiaja jednak cos a ty nic

Gość gość
Błe, inaczej tego nie ujmę

Gość gość
to taka prostytucja wylacznosciowa w zasadzie jakbys miala stalego chlopaka,partnera tylko Ty wiesz,ze jestes z Nim dla kasy a z boku jestescie po prostu razem. Nawet z tego co piszesz to sie tak zachowujecie, wiec czy nazwiesz sie dzifka czy nie zalezy od tego jak czujesz. Choc trzeba przyznac,ze masz leb i dazysz do czegos a cel uswieca srodki

Gość gość
ale czy ty tego nie widzisz dziewczyno Ty juz jestes uzależniona od niego to bardzo zle mysle że powinnas porozmawiac conajmniej z jakimś psychologiem im dalej w las tym gorzej jak nie ten to bedzie nastepny nie tylko od alkoholu i naroktyków mozna sie uzaleznic, Ty juz masz problem, skoro masz tak dobre wykształcenie to zacznij szukać normalnej pracy nawet z 2 językami mogłabys spokonie wiecej zarabiac tylko trzeba trochę wysiłku, im dłużej to trwa tym cięzej ci bedzie z tego wyjść to nie jest normalny związek a układ na zasadzie prostytucji a to zawsze pozostawia ślad w psychice mniejszy lub wiekszy soro masz tak swietne wykształcenie którego nikt ci nie zabierze to szukaj pracy moze znajdziej lepiej płatną niz te 3 tyś

Gość gość
13.03.14 [zgłoś do usunięcia] Uniwersytutka Uniezależniłam się. Przez 3 lata zaoszczędziłam sporą sumę. Nauczyłam się 2 języków, mam dużo czasu, więc mam dobre wyniki na studiach - nikt mi tego nie odbierze. x Jakoś bardziej potrafię zroumieć kogoś kto robi to z prawdziwej biedy, a kasę przeznacza np na leczenie niż w tej sytuacji. Lenistwo i wygoda.

Gość gość
myśle że autorka jest wygodna, leniwa, wyrachowana i ma niskie morale a i jest łatwa wystarczy jej pomachać kasą

Gość gość
też jestem na 4 roku studiów... nie musiałam tonąć w k***wstwie zwanym ładniej sponsoringiem, mimo że z kasą przeważnie było ciężko - NIE UTONĘŁAM

Gość tez mialam sponsora
na studiach i wolalam taki uklad niz dawanie tylka dla chlopaka pod przykrywka milosci. Faceto chodzi o seks zawsze, jak wam mowia ze was kochaja to dlatego, ze chca was bzykac, a wy jak glupie nogi rozkladacie. Potem placz bo rzucil i szukanie nowego ktory bedzie pieprzyl wam farmazony. Ja tam wolalam dobry seks i pieniadze, przynajmniej gdy kolezanki plakaly za jakims frajerem to jas wydawalam kase.

Gość gość
Ciagnij z niego ile sie da, ogolnie z facetow....jesli masz taka mozliwosc. Praca na etacie to dopiero jest k******o! Wyrabiac komus panszczyzne za marne grosze I jeszcze sie z tego cieszyc! To jest dopiero hanba! Wydoj z frajerow ile sie da, nie daj sie eksploatowac byle biznesmanowi po zawodowce z manierami swini. Powodzenia, przynajmniej Ty nie musisz sie meczyc!

Gość gość
Pracę na etacie nazywasz k***wstwem?Chyba jesteś chora.

Gość gość
A moze jest to honor? Sprzedawac swe zycie za kilka zlotych.....czy innej waluty.....nie 2-3h seksu a 160 wzwyz tygodniowo swego zycia. To jest dopiero k******o do potego! A jak slysze o tych tzw ambicjach, lizusach, po trupach do celu, to smiech mnie ogarnia, jacy ludzie sa durni

Gość gość
Cóż za ostracyzm.Myślę, że to jasny układ.Nie masz się czego wstydzić, olej komentujących-pseudo cnotliwych, bo oni ci zazdroszczą.Żadnej miłości nie ma, to tylko taka piękna ideologia, żeby człowiek żył w przeświadczeniu, że istnieją jakieś wyższe uczucia.Masz fajny układ, obie strony zadowolone, w czym problem.

Gość gość
Uwazam ze autorka dobrze robi tylko nie kazdy by tak mogl. Ja bym nie mogla bo akurat taki mal charakter. U mnie bez uczuc nie ma seksu choc wiem ze to tez glupota. Wiec korzystaj ile mozesz z faceta bo i w koncu nikomu nie robisz krzywdy i obie strony zadowolone. :)

Gość kasia828
Hej Dziewczyny, Szukam dziewczyny, która chciałaby opowiedzieć o podobnych doświadczeniach w filmie dokumentalnym. Zapewniamy 100% dyskrecji i honorarium. Piszcie :)

Gość gość
dalej z nim jestes autorko? napisz jak sie potoczyly Twoje losy