Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dać jej do zrozumienia

Polecane posty

Gość gość
Jaki z Ciebie wredny i zimny typ :P Nie dziwię jej się, że Ciebie nie chcę ona :P

Gość gość
w jaki sposób miałam to robić? nie patrzeć na ciebie?

Gość gość
Nie pisz o mnie więcej.

Gość gość
dam głowe że jest szczęsliwa z normalnym człowiekiem

Gość gość
nie można być szczęśliwą, gdy ma się taki ogon z tyłu,

Gość autor tego tematu
Eeeeee robi się gorąco. Ja uwielbiam taką atmosferę. Tam jakaś głupia p***a już coś po mnie jedzie, tam jakaś mówi że jestem niedojrzały a sama jest starą próchwą +50 haha. To nie ja pobijam temat. Chce żeby jednej osobie było PRZYKRO ;] Nic więcej

Gość gość
to podejdź do mnie i powiedz, że jestem nikim

Gość autor tego tematu
Nie pisać o tOBIE czyli o kim? o na tym chorym forum, tak pisze o tobie gościu, jesteś zerem. Ja tu wbijam robić sobie jaja na całego...a co nie wolno ?

Gość autor tego tematu
Do Ciebie mam podejść? Czyli do kogo ?

Gość gość
Szkoda mi Ciebie i szkoda mi siebie :-(

Gość autor tego tematu
Ten temat był już 3 razy na samym dole forum. Na szarym końcu.... I trzy razy ktoś go z tego szarego końca wywlókł na sam szczyt. Tylko jedna osoba mogła to zrobić. Tylko w jednym celu.

Gość gość
Nie możesz już sprawić mi żadnej przykrości, szkoda Twojego czasu i energii.

Gość autor tego tematu
Jaki ogoń :D hahaha ale jaja ? Jeśli to Ty; to czytaj: W realnym świecie to ja Cie unikam jak ognia. Nie chce Cie nawet spotykać bo tworzysz takie napięcie w powietrzu że aż mi krew buzuje. Do tego ta twoja poważna minka hahahahaha Nigdy nie widziałem twojego uśmiechu No może raz...cyniczny jak ta twoja cała wylansowana gra.

Gość autor tego tematu
Typowo Weź się dziewczyno uśmiechaj bo takiego ponuraka to nikt nigdy nie zechce A ja zapomniałem okularów z domu bo ujrzałem tylko opakowane zimniejszej od lodu dziewczyny która nawet nie ma szacunku do innych

Gość gość
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, wiem że mnie unikasz, a gdy przypadkiem mijamy się to udajesz, że mnie nie znasz. Bardzo mnie to wszystko bolało ale już mam dosyć. Wiem, że popełniłam wiele błędów. Dostałam za swoje, możesz czuć z tego powodu satysfakcję. Jednak to już koniec, rozumiem, że dla nas nie ma żadnych szans. A

Gość gość
uśmiech mam zarezerwowany dla mojego chlopaka

Gość autor tego tematu
Wróć, wróć, wróć. "udajesz że mnie nie znasz" dokładnie... pamiętaj, że jeśli kiedyś w życiu komuś zrobisz przykrość to wróci to do Ciebie z nawiązką. niczego nie chciałem bardziej od tego żebyś się czuła gorzej ode mnie. Czuła jak to jest jak ktoś Cie lekceważy, jak ignoruje na maxa, traktuje jak powietrze ! [z dnia na dzień] - nie chce znać powodu Jak mówisz komuś "dzień dobry" po czym mijasz mnie z totalną ignorancją :) haha to było dobre :] przyznaje jak gadasz na mój temat za moimi plecami Dając mi do zrozumienia że masz mnie czterech literkach i tak się za mną odwracasz.....dobrze że już nie. Szkoda że nie miałem okazji nigdy Ci tego powiedzieć, bo na prawdę dogodnej sytuacji do tego nie było :) Nie mam żadnych wątpliwości co do tego że to Ty czerpiesz z tego tematu tylko informacje, zgadłem to już w kwietniu.

Gość gość
Myśl sobie co chcesz, pisz co chcesz. Chociaż naprawdę wolałabym, żebyś o mnie jak najszybciej zapomniał i nie tworzył już więcej tematów na forum.

Gość gość
haa beda sie na forum przepychać i wyzywac :D

Gość autor tego tematu
Ja na tym forum założyłem tylko dwa tematy Ten w marcu chyba i jakiś jeszcze jeden o oczach nie pamiętam kiedy. Mam swoje wielkie forum...te to jest bagno. Powiem Ci tak, zachowywałem się tak jak Ty. To spowodowało że często myślałaś na ten temat. Emocjonalnie Cie już to męczyło i przyśniłaś mi się...uwaga ponad 6-7 razy ! Moje sny które analizuję od małego :) spowodowały że założyłem ten wątek.Czytaj post pierwszy do czego nawiązałem. Pytanie, dlaczego akurat tu napisałem ? Znam kogoś kto tu wbijał kiedyś.

Gość autor tego tematu
Achaaaaa Ale mam pytanie? Jak Ty się tutaj znalazłaś haha :] Rebus dla mnie niesamowity

Gość xxxlxlx
Autorze jak masz na imię?

Gość gość
Skoro dokonałeś zemsty ;-) to pewnie czujesz się słodko usatysfakcjonowany. Ja tutaj wchodziłam by lepiej Cię poznać...... i chyba już poznałam, sporo się dowiedziałam.

Gość gość
skoro tak mnie nienawidzisz, to możesz być szczęśliwy sam dla siebie

Gość nowy gość
Tak sobie czytam i czytam i myślę, że takich osób, "par" jak Wy jest wiele w Pl (o czym świadczy popularność tego tematu) - może Autorze chociaż podaj województwo, z którego jesteś, to może część potencjalnych kandydatek, które myślą, że ten wątek jest o nich, uświadomi sobie, że jednak nie? Napisz proszę. I jeszcze jedno Autorze - opisujesz tu historię, która trwa bardzo długo, widać nie do końca możesz sobie z nią poradzić, skoro prosisz o opinię na forum. Z Twych wypowiedzi wynika, że masz bardzo duże poczucie krzywdy - ja to rozumiem, miałam kiedyś podobnie. Ale w pewnym momencie dotarło do mnie, że niekoniecznie miałam rację - że ta cała sytuacja, jaka się wywiązała, była też po części moją sprawką. Nie wiem, co kierowało facetem ale ja jako osoba młodsza (co prawda niewiele) i niższa zawodowo rangą uważałam, że nie mogę mu się narzucać z rozmową i poza "cześć" nie wypada mi rozmawiać o przysłowiowej pogodzie, bo on nigdy poza odpowiedzią na przywitanie się słowem nie odezwał! Jedyne co to kilka razy złapałam go na intensywnym wpatrywaniu się we mnie (właściwie to od tego zaczęło się moje zainteresowanie nim ;) ) I co? I nic! Wiec przestałam się odzywać i omijam szerokim łukiem. Czy uważasz, ze moglibyście być razem szczęśliwi po tym, co Tu nawypisywałeś? Kochałbyś ją?

Gość autor tego tematu
Od jakiegoś czasu wcale nie chce żeby było Ci przykro. Chociaż psuje mi się samopoczucie jak o tobie myślę, bo Ty chciałaś żeby tak było. Wysyłasz sprzeczne sygnały. Wcale mnie nie poznałaś. Tego napisać nie możesz. Ja o tobie nie wiem nic. Nawet facebooka nie mam żeby Ci tam to napisać, czy coś w tym stylu.

Gość gość
to sobie załóż facebookka i jej napisz, jesli ona ma. To 5 minut roboty

Gość autor tego tematu
Nie dzięki...ja z tych anty face śmieć.

Gość gość
Podaj województwo, please :)

Gość gość
Możesz pisać o czym chcesz, o czymkolwiek :-) ale sposób w jaki się wyrażasz, jakich używasz słów, jakie emocje przekazujesz, to może powiedzieć naprawdę wiele o osobie. Ja czytałam uważnie :-P