Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 77

Imię dla brata Oliwierka ?

Polecane posty

Gość gość
Nie lepiej niech na Twoją emeryturę na kasie pracuje Andżela/Dżesika/Brajan/Oliwier/Dorian/Fabian itp.

Gość gość
jesteście psychiczne,żal mi Was,najwiekszą patologia jest wyśmiewanie imion,to dopiero wiocha

Gość gość
Nie wazne jak nazwiesz brajan,kewin, ariel i tak z bratem oliwierem skończą w pierdlu :) taki los nizin spolecznych

Gość gość
Haha nieźle się uśmiałam :D.

Igorek fajne imie mi sie podoba moxe dlatego ze swojego syns bym tak nazwala;)

Gość gość
Normandzkie imiona górą :):):):):):):D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
jestescie beznadziejne baby. myslicie ze jestescie z******te, bo nazwiecie dziecko michalek albo piotrus a jak ktos juz bardziej pokombinuje, to afera. sorry, ale to wy pokazujecie niski, zenujacy PATOLOGICZNY poziom, nie ktos, kto nazwal dziecko popularnym, modnym imieniem

Gość gość
Od kiedy Oliwier to popularne i modne imię? Piszesz tak, bo masz Doriana albo inne zagraniczne dziwadło i uważasz, że jesteś lepsza, a Twoje dziecko z takim imieniem jest skazane na sukces?

Gość gość
hahha popularne i modne imię wsród 30-letnich konkubin bez zębów i z piątką dzieciaków uczepionych spódnicy :D i o ile może i za granicą imie nie świadczy o pochodzeniu tak w Polsce jest to znak rozpoznawczy patologi i innych dziwactw np. widzisz dziunie w mini w panterkę i z białym łbem - kilka lat temu ze skunksem na głowie , pcha wściekle niebieski wózek trzymając w jednej łapie papierosa a w drugiej komórkę i co drugie słowo k****, po czym nachyla się nad dzieckiem i słyszysz: Alanek, Oskarek, Dorianek, Kewinek , Arielek :D :D :D taka prawda i to dobrze bo jak ci dziecko powie z kim się bawi w przedszkolu to od razu wiadomo co to za element

Gość lala 85
nazwij go Alan,A najlepiej...Nicola:D

Gość gość
Mój syn to Oskar Oliwier I dla mnie to najpiękniejsze imiona na świecie :_) Ale nic mi tez do innych imion,wiec nie komentuje Moze byc Nikola,Brajan...jak komu pasuje, nikogo nie oceniam Bo znam i madrą i ładną Nicole i bardzo trudne dzieci z biednej rodziny noszące imiona Wojtek i Alicja Wiec po co uogolniac...

Gość gość
a moze Ksawiery? Oliwier i Ksawier

Gość gość
hahha popularne i modne imię wsród 30-letnich konkubin bez zębów i z piątką dzieciaków uczepionych spódnicy i o ile może i za granicą imie nie świadczy o pochodzeniu tak w Polsce jest to znak rozpoznawczy patologi i innych dziwactw np. widzisz dziunie w mini w panterkę i z białym łbem - kilka lat temu ze skunksem na głowie , pcha wściekle niebieski wózek trzymając w jednej łapie papierosa a w drugiej komórkę i co drugie słowo k****, po czym nachyla się nad dzieckiem i słyszysz: Alanek, Oskarek, Dorianek, Kewinek , Arielek taka prawda i to dobrze bo jak ci dziecko powie z kim się bawi w przedszkolu to od razu wiadomo co to za element x a dla mnie elementem jest mamuska z przetłuszczonymi włosami, w taniej tunice i leginsach,która swój strój określa jako schludny,która siedzi z dzieckiem w domu i nie pracuje,dziecku nie poswieca czasu bo obiad musi zrobic i chałupe na błysk posprzatac,na żadne tematy oprocz dziecka się nie wypowiada,a do malucha woła franek aby poczuc się lepsza

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość hahha popularne i modne imię wsród 30-letnich konkubin bez zębów i z piątką dzieciaków uczepionych spódnicy i o ile może i za granicą imie nie świadczy o pochodzeniu tak w Polsce jest to znak rozpoznawczy patologi i innych dziwactw np. widzisz dziunie w mini w panterkę i z białym łbem - kilka lat temu ze skunksem na głowie , pcha wściekle niebieski wózek trzymając w jednej łapie papierosa a w drugiej komórkę i co drugie słowo k****, po czym nachyla się nad dzieckiem i słyszysz: Alanek, Oskarek, Dorianek, Kewinek , Arielek taka prawda i to dobrze bo jak ci dziecko powie z kim się bawi w przedszkolu to od razu wiadomo co to za element x a dla mnie elementem jest mamuska z przetłuszczonymi włosami, w taniej tunice i leginsach,która swój strój określa jako schludny,która siedzi z dzieckiem w domu i nie pracuje,dziecku nie poswieca czasu bo obiad musi zrobic i chałupe na błysk posprzatac,na żadne tematy oprocz dziecka się nie wypowiada,a do malucha woła franek aby poczuc się lepsza x x uderz w stół hehehehe :D

Gość gość
Dokładnie jeden lubi nowoczesne imiona a drugi tradycyjne ja nie widzę przeszkód.

Gość gość
hahaha kogos ponioslo, czy ktos jest elementem bo nosi tunike z leginsami i sprzata w domu? :D uderz w stol... konjkubino w bialych kozaczkach :D a do Oliwierka pasuje Oskarek.

Gość gość
Patologia to przekręca imiona w stylu Alan- Anal, mnie by to nawet go głowy nie przyszło. Z tym, że ja nie oceniam ludzi po imieniu.

Gość gość
Ksawierek

Gość gość
Jest napisane tania tunike z leginsami i nie wylapuj zdania z kontekstu i doczytaj do konca

Gość gość
Głupie france takiego wyśmiewania uczycie swoich bachorów i potem takie rozwydrzone stwory gnębią w przedszkolu dziecko noszące imię z,którego w domu mamusia się śmiała i nazwała patologią.

Gość gość
Jak komus Ariel kojarzy sie wylacznie z proszkiem do prania, to znaczy ze jest totalnym ignorantem i sam nalezy do lawki w parku i puszki z piwem. Ograniczacie swoje zycie do polki z chemia uzytkowa - wasza sprawa. Ale nie rznijcie intelektualistow na forach internetowych, bo to zenujace. Dajcie dziecku na imie Franek, moze ktos sie nabierze, ze cos macie pod sufitem.

Gość gość
Ksawery:)

Gość gość
ja tam nie dalabym dziecku na imie Brajan, Alan czy Fabian, a nad Oliwierem sie zastanawialam... Ale w koncu wybralam inne imie. Autorka cos cicho siedzi- czyzby sztucznie rozdmuchana prowokacja? Jesli nie, to ja bym wybrala Igora z Twoich typow, ale to jest tak indywidualna sprawa, ze nie wiem po co pytanie na forum

Gość gość
Ja mam najlepszy typ: Oliwier i Proliver. Nie wiem jak można dziecku dać na imię Oliwier:D hahahahahahaha:D

Gość gość
są trzy typy w dyskusji a pojawiają się Doriany,Alany a potem szczypanie się w oczy na forum...no coment

Gość gość
zgadzam się w/w przedmówcą :)

Gość gość
Ogierek :P

Gość Autorkaaaaaa
Mnie podoba się Iwo z tych które wymieniłas. Wszystkie imiona są ładne gdy ładnie się je wymawia.

Gość gość
pracuje w przedszkolu. Nikola Kapusta Oliwier Kmieć Anastazja Kiełbasa i najlepsze Dzesika Kuciapka mausie to tlenione dziunie po zawodowce albo panie bez zeba na przedzie z 5tka dzieci