Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z windy

emocjonalnie pokręconym kobietom mówimy NIE

Polecane posty

Gość kobieta ze schodów
To lepiej dla Ciebie, bo jak widac chcesz się autorowi przypodobać

przypodobać? po prostu ma mądre przemyślenia. i potwierdza,ze moja płeć jest gorsza. wszystko solidarność jajników potrafi usprawiedliwić. moją matkę, bo jest MATKĄ i ŻONĄ byście kanonizowały.

Gość kobieta ze schodów
Kobieto, nikt tutaj o Twojej matce nie mówi.

mówi, albo o kafe suczkach. rozedrganych, płaczących, toksycznych sierotach, które są bronione przez femi brać (?)

Gość gość
tu nie chodzi o samą w sobie emocjonalność czy wrażliwość - bo to są jak najbardziej pozytywne cechy, tylko o niedojrzałość emocjonalną tj. impulsywność, brak kontroli nad sobą, wpędzanie w nieuzasadnione poczucie winy drugiej strony, obwinianie o wszystko, granie na uczuciach, chorą zależność od faceta, szantaże, a w skrajnych wypadkach grożenie samobójstwem jak partner chce odejść... to nie jest normalne i każdy facet czegoś takiego nie znosi, ba nie tylko facet, ale i każda osoba bez względu na płeć

Gość gość
Mylisz sie. Kupa facetow to uwielbia. Wrecz zyc bez takich lasek nie moga i z takimi wlasnie sie wiaza. Facet co nie chce z taka byc to od takiej odchodzi i wtedy nie ma problemu ani nie trzeba tematow zakladac.

Gość kobieta ze schodów
OK. A po co nosić jeszcze sztandar z hasłem? Wystarczy po prostu nie wchodzić w związek z taka osobą i już!

po co wchodzić w związek? bo chore osoby mają dwie twarze i na początku mogą być milutkie. albo szantaż: nie lubisz mnie? już mnie nie chcesz widzieć? przecież jeszcze mnie nie znasz! dlaczego nie chcesz związku ze mną, jestem jakaś gorsza! jesteś związkofobem, jeszcze się do mnie przekonasz! wracaj!

Gość gość
"i potwierdza,ze moja płeć jest gorsza" x nie każda kobieta taka jest to raz, a dwa- przecież wiele rzeczy w sobie można zmienić. dobrze, że ty przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawę a nie głupio się bronisz jak niektóre. świadomość to pierwszy krok do zmiany.

Gość gość
broken ale jak juz widzisz ze to niezrownowazona osoba to ze zwiazku trzeba wyjsc. a jak facet w takim zwiazku jest to znaczy ze tak lubi

Gość gość
Uwielbia to hahah padam...byc zmanipulować frajerem cudownie.

Gość lolitka66666
A ja jestem pokrecona i mam to w d***e. Przed okresem szaleje jak mam owulacje tez mnie nosi. W ciazy o dziwo bylam spokojna ,moze dlatego ,ze ciagle rzygalam i nie mialam sily na awantury.Taka jestem i konec.A autor zawsze moze szukac osoby ktora bedzie spelniala jego oczekiwania.Tylko czy autor tego watku tez jest taki opanowany ,ulozony i stabilny emocjonalnie bo jak tak to prosze bardzo GRATULUJE :D

no właśnie takie debilki zwariowane wytipsowane bronią się nawzajem jak stado suk. szkoda, że jestem kobietą (i że to akceptuję, w sensie mój mózg to akceptuje). raz, że pewnie na starość (mam dopiero 25) też taka będę, stanę się potworem. a dwa,że jestem kojarzona pewnie z takimi z takim piekłem.

broken ale jak juz widzisz ze to niezrownowazona osoba to ze zwiazku trzeba wyjsc. a jak facet w takim zwiazku jest to znaczy ze tak lubi x albo jest zakochany, więc psychicznie osłabiony. też byłam kiedyś zakochana i wiem, że pozwoliłabym na wszystko, nawet na seks (czyli na g**** w moim przypadku).

Gość lolitka66666
brokeninside87 twoj nick mowi za siebie.Kazdy jest jaki jest.Kazdy wybiera sobie jak wybiera.Po co kogos wyzywac od debili.Jesli nie chcesz to nie musisz wchodzic w to stado suk.Na pewno sa tacy co podzielaja twoje zdanie wiec mozeposzukaj sobie takiego towarzystwa. Kobiety maja inna psychike niz mezczyzni :D

nie rozumiem co ma do tego ostatnie zdanie. oczywiście, że mają inną psychikę. ale nie każda kobieta jest debilką. tak samo jak feministki nazwały jakiś tam swój grajdoł kongresem kobiet. a cóż to znaczy? że wszystkie kobiety mają je popierać? być z nimi kojarzone? to absurd.

Gość gość
Nooo właśnie. Najgorzej zakochać się w takiej chorej osobie, bo pięknie potrafi to ukrywać, potem piekło. Chcesz pomóc, trwasz, próbujesz, ale i tak zostaniesz co najwyżej sam określony jako chory. I musisz prostu odejść, z ciężkim sercem. Gdy by się nie kochało to tak, z miejsca się zostawia takie osoby, bo po co to znosić.

Gość gość
broken nie zakochasz sie w kims kto ci na pewno nie pasi. wiec jak sie facet w takiej zakochal to znaczy ze chcial wlasnie taka miec.

Gość gość
jeżeli faceta do takiej kobiety ciągnie to znaczy, że sam jest patolem emocjonalnym

Gość gość
co ma tu oblicze. chodzi ci o to ze jest ladna ? no jak facet mysli ch**em to juz jego problem.

Gość gość
ja piertole :O nic kutwa nie można napisać, bo zaraz jest spam

jeżeli faceta do takiej kobiety ciągnie to znaczy, że sam jest patolem emocjonalnym x być może ma problemy, ale przede wszystkim jest ofiarą.

Gość gosc1965
Kazdy ma dwie twarze nawet jak mysli ,ze nie ma.