Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiemamusia1990

Staraczki rozmiar xxl

Polecane posty

Gość gość
20:34 masuje mi stopy niedorozwoju nie umiesz czytać?Tłuszcz włazi na gały?

Gość gość
mowisz locha a nawet nie wiesz jak wygladam i ile waze...idz sie lecz kobieto i zajmij siie swoim mezem bo pewnie nawet nie wiesz gdzie jest... a moj maz jest wspanialym facetem, czulym i kochanym

Gość gość
Do moich stóp nie jest tak daleko więc akurat mam go na oku:D Zjedz coś bo nerwowa się robisz:D

Gość gość
skoro masuje Ci stopy to tez siedzi przy forum to tez c/i/p/a z niego...zal mi was

Gość gość
zmykam bo szkoda czasu na patologie i wypowiedzi wieszakow ktore nie maja szacunku do innych

Gość gość
Mam lapka na brzuchu a on jest przy stopach i nawet nie wie co przeglądam więc pudło kochanieńka:D pozdro dla mężusia-c/i/p/y forumowej:D

Gość gość
Do innych mamy szacunek ale dla świń stanowczo nie:)

Gość gość
Dobra rada dla tłuściochów-nie przechodźcie blisko rzeźni bo możecie zostać pomylone z pewnym zwierzątkiem i będzie po was:D

Gość gość
ktoś tu ma kompleksy hihihi

Gość gość
grubasy zakompleksione na maksa i nienawidzą kobiet o nienagannej figurze.

Gość gość
Grubasy dostaly ak***a :D i zra na potege, jutro nastepne kilogramy beda im zwisac z cycow, dup i brzucholi. Otyle lochy. Ale....co im zostalo? Szlag je trafia za kazdym razem, kiedy widza szczupla kobiete (one sa tak monstrualnie otyle, ze dla nich szczupla kobieta to wieszak :D) Na plazy siedza w babcinych galotach a obok pomykaja szczuplutkie dziewczyny, z jedrnymi posladkami, slicznymi brzuszkami i sterczacymi piersiami. A one maja obwisle cycki, brodawami oparte o wystajace brzuszyska :D Urocze sa.....te 95 kg akrobatki :D Hahahahahahaha :D

Gość stokrota77
witam i z całego serca pozdrawiam i dopinguje wszystkim staraczkom i będącym w ciąż xxl.

Gość gość
musisz miec duzy ten brzuch ze lapka moglas na nim polozyc

Gość gość
ta, u mnie na zumbę przychodzą czasem te szczupłe ,jak widać po figurze od urodzenia,,co niby wszystko potrafią" i wychodzą w połowie ,bo nie mają siły,a na prostych nogach przy skłonie rękami to już podłogi nie dotkną i panie różnej figury,nawet bardziej otyłe i starsze radzą sobie lepiej od nich.

Gość gość
Juz widze grubasa jak sie schyla i ociosanymi lapami dotyka podlogi :D Takie bajki opowiadaj tlusciochu swoim kolezankom slonicom. Akrobatko stu kilowa :D Grubas dyszy i sapie a nie sklony robi, hahahahahahah.

Gość gość
Grubasy na plaży mnie obrzydzają.Latem nad morzem rozłożyła się obok nas locha z mężem grubasem i ten oblech wciąż się na mnie gapił.Moja wymowna mina nie docierała do tego zakutego łba,że ma się odp*******ć.Powiedziałam mężowi i koleś dostał ostrzegawcze spojrzenie co na szczęście poskutkowało:) Żona maciora pewnie myślała tak jak wszystkie lochy tutaj,że mężuś jest tylko w nią wpatrzony bo ma takie piękne kobiece seksowne pulchne ciałko a wszystkimi szczupłymi się brzydzi:D

Gość gość
Hej frustratki co tak wczesnie, mężowie waszych chudych dup nie chcieli i z lóżka wykopali ? Milego dnia wredne suki.

Gość gość
Co tak wcześnie?bo mam dziecko ,które budzi się o szóstej.A gdzie twój gach?poszedł już poroochać prawdziwą kobietę?:D

Gość gość
Mąż tłumoczku mąż. Poszedł po cieplutki chlebek, tak na marginesie to pisałam, że ja nie jestem grubaską, tylko śmiać mi się chce z frustratek takich jak Ty. Uważasz, że jak ktoś jest szczupły to automatycznie obraża grubszych? Idź się lecz kobieto.

Gość gość
Dobra poddaje sie jak ktoś ma pusto we mnie to nic nie pomoże. Ile razy mam pisać, ze gruba nie jestem. Ale ok niech będzie po waszemu zegnam chłodno z domieszką ironii pustaki.

Gość gość
dziewczyny nie przejmujcie sie tymi idiotkami co tu pisza. ich problemem jest to, ze sa chude, a i tak im to gowno dalo, bo mezowie odeszli do grubszych kobiet :d :d :d :d :d :d . . . won stad idiotki :)

Gość gość
moja prowadzaca zajecia na uczelni nie znosila studentek a to dlatego ze maz odszedl do studentki wiec te chudzielce tez tak reaguja;) zal mi was wieszaczki

Gość gość
Grubasy zżarły śniadanie z koryta bo na talerzu za mało by się zmieściło i atakują dalej:D

Gość gość
Utuczone spasione zalane sadłem lochy nigdy nie będziecie takie szczupłe jak my więc wsadźcie sobie swoją zazdrość w wielką zatłuszczona doopę i ubłagajcie fagasa to może was w końcu bzyknie:)od razu wam się humor poprawi:D

Gość gość
Albo niech poćwiczą z Chodakowską:D

Gość samba mama
hmmm bardzo dziwi mnie to dlaczego otyle kobiety mysla ze czlowiek bez nadwagi jest wieszakiem? albo ze czlowiek szczuply bez nadwagi jest caly czas glodny?? wiekszych bzdetow nie czytalam, brak slow az cisnie sie jedno stwierdzenie gruby=glupi . bycie wieszakiem jest bardzo niezdrowe tak samo jak bycie grubasem ,jesli ktos wie odchudza i glodzi do stanu wieszaka jest tak samo nieapetyczny i niezdrowy jak ten co sie obrzera i rosnie do rozmiarow wieprza. zaden zdrowy facet nie chce miec szkieletora i nie chce miec tucznika.

Gość gość
ja bym bardzo chciała zobaczyć mordy tych ,,pięknych" szczupłych pań. I byście się zdziwiły, może nigdy nie byłyście na fitnessie. To by wiele wyjaśniało.

Gość sambamama
nie kazda szczupla jest piekna i nie kazda gruba jest brzydka jesli chodzi o twarz oczywiscie

Gość gość
Mordę mam bardzo ładną i figurę też świetną a ty poza niby ładną mordą co w przypadku grubasów jest niemożliwe bo jak ryj oblany tłuszczem i trzęsące się podgardle może być ładne czym wizualnie możesz się pochwalić?

Gość gość
ja nie wiem jaki wy k***a macie cel w tych pierdach co tu piszecie? myslicie ze kogos to zaboli? dziewczyny piszace tu sa normalne i nie znizaja sie do waszego chudego poziomu, bo to zenada wiec nie wiem po co dalej tu piszecie, skoro one na to nie reaguja? chyba widocznie mezulek jednej i drugiej puscil sie na boczku z pania xxl :)