Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiemamusia1990

Staraczki rozmiar xxl

Polecane posty

Gość gość
rozna ludzie maja przemiane ii niekoniecznie trzeba duzo jesc zeby byc grubym wiec mnie nie wkurzajcie...ktos moze pow ze moja siostra jest gruba...a jak byla mala byla normalna tylko w szpitalu podawali jej sterydy a caly czas jest na diecie i nic to nie daje wiec darujcie sobie te glupie gadki

Gość gość
Nic się nie bój,tak lochę nastraszę,że słuch po niej zaginie raz na zawsze a syn znajdzie normalną kobietę:D

Gość ex_debill_konkubina
14.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość widać ze te co pisze że po porodzie jest się jeszcze grubszym nic nie wiedzą o ciąży i porodzie.... Po porodzie jeśli kobieta zdecyduje się karmić piersią, ładnie chudnie, organizm aby wyprodukować mleko pali sam kalorie a mamusie nic nie muszą robić, i co łyso wam teraz;p ja po poordzie schudłąm 30kg karmiąc cycem, bez efektu jojo nie wrócił do mnie ani jeden marny kg spowrotem. mimo zaprzestanai już dawno karmienia piersią ............. nie każda nikomu nie jest łyso - powiedz lepeij jak to zrobiłaś, że przytyłaś 30kg - przecież to niemożliwe, żeby się tak zapuścić?

Gość gość
a jakby bylo gdyby kazdy robil jak chce bez zbednych komentarzy?? Polacy to naprawde zacofany wredny narod :)...... niech kadzy wyglada jak chce robi co chce zyje gdzie chce bzyka kogo chce.. co Wam do tego? spojrzcie na swoje podworko - tam wszystko dziala tak jak przyjety ogolnie "obraz" akceptowalny przez to zakompleksione spolczenstwo?

Gość gość
ex debil idź na kolację:D:D

Gość gość
szkoda dyskutowac bo nawet dzieci w podstawowce gdzie pracuje sa madrzejsze bo nie nasmiewaja sie z grubszych dzieci

Gość gość
W ciąży przytylam 10 kilo po porodzie zeszło 8., a w trakcie karmienia przytylam kolejne 5. Znałam taką co się z grubasów śmiała. Niestety tarczyca jej zaszalała i teraz płacze bo mało je a tyje. Grubaski schudną a złośliwe suki sukami zostaną.

Gość gość
ta co schudła 30kg nie zapuściłam się i mimo że tak piszesz nie życzę Ci żebyś przechodziłą przez te choroby co ja i tak tego nie zrozumiesz więc możesz dlaej się wyśmiewac, wisi mi to.

Gość gość
Grubaski schudną:D:D:D to mnie rozśmieszyłaś:chyba jak mięsny zamkną

Gość gość
o, to ja już wiem dlaczego dzieci wyśmiewają sie z każdej innosci- w domu ich tego uczą. Gruba zawsze może schudnać, głupia rozumu nie nabędzie. Ja karmiac piersią utyłam, zrzuciłam dopiero jak odstawiłąm córkę od piersi. Mąż do dzisiaj wspomina jaka byłam fajna- duza pupa, konkretne piersi :) Więc darujcie sobie te teksty, że ktoś, kto kocha grubsza kobiete jest zbokiem. Faceci wcale nie pożądaja chudzielców- wolą bardziej kobiece dziewczyny,. I tak, na koniec, żal mi was- bardzo musicie byc nieszczęśliwe. Mąż zdradza? Nie pomaga w domu? Same z dziecmi na jego łasce? To zróbcie coś ze swoim życiem.

Gość ex_debill_konkubina
14.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość ta co schudła 30kg nie zapuściłam się i mimo że tak piszesz nie życzę Ci żebyś przechodziłą przez te choroby co ja i tak tego nie zrozumiesz więc możesz dlaej się wyśmiewac, wisi mi to. .... o brawo - a piszesz z taką pewnością siebie, że kobiety karmiąc piersią schudną... to niestety nie jest cudowny środek na wszystko.

Gość gość
hahah, chyba trafiłam, co? Pewnie wiekszosć z was była kiedys gruba, maz pewnie wtedy wam usiwadomil, ze jak jestescie grube to nie macie na co liczyc i stad tyle w was nieszczescia.Bidulki:):)

Gość gość
Ja gruba nie jestem pisalam 165 cm i 55 kilo, ale tak uwazam, że gruba może schudnąć a prostak prostakiem zostanie nawet wtedy gdy jest szczupły.

Gość gość
A mój mąż akurat wolał jak ważyłam ciut więcej, ale ja lepiej się czuje w tej wadze. Moze ty masz fagasa ja mam męża. A to, ze cię p*****la kolesie to juz twój problem.

Gość gość
jak to mowil moj kolega do zabawy i na jedna noc moge miec szczupla i pusta lale ale kiedy trzeba sie ustatkowac lepiej zeby dziewczyny bylo ciut wiecej a zeby byla madra

Gość gość
Pewnie kochaś nie chce odejść od pulchnej żony i dlatego taka wredna jesteś. Coż trzeba sobą trochę więcej reprezentować niż wystające kości i otwartość na zdradzających sukinkotow.

Gość nie kosc
a twój gdzie?

Gość gość
Kolega wolał grubą bo wiedział,że go nie zdradzi bo niby z kim? a on dalej będzie się zabawiał na boku

Gość gość
moj maz siedzi ze mna i smieje sie z wypowiedzi wieszakow

Gość gość
Masuje mi stopy a twój gdzie bo nie odpowiedziałaś?

Gość nie kosc
no, a nasi pukaja sie w czoło jak widza twoje ujadanie

Gość gość
czyli siedzi z tobą na forum dla kobiet....tak myślałam c/i/p/a nie facet miękkim robiony

Gość gość
Z tymi pustakami nie warto dyskutować. To muszą być bardzo nieszczęśliwe osoby wylądowujące swoje frustracje na forum.

Gość gość
nie siedzi na forum tylko siedzi ze mna...spedza ze mna czas a ja mu czytam te wasze wypociny zazdrosnych wieszakow co maja jakies kompleksy...

Gość gość
Tak tak... nieszczęśliwe sfrustrowane opuszczone...co jeszcze tłuściochy wymyślicie żeby poczuć się lepiej?:D Szczupłe rządzą a grube dno dno i kilometr mułu

Gość gość
co znow Ci zazdrosc zesiedzisz sama i musisz tu swoja zlosc wyladowywac.??

Gość gość
ja sie czuj***ardzo dobrze i zal mi tych chudzielcow co wala jadem na kilometr

Gość gość
to ze spedza ze mna wieczor nie znaczy ze jest c/i/p/a....

Gość gość
za to Twoj woli spedzac go z dala od Ciebie bo zmijowata jestes...

Gość gość
Przy forum kobiecym to c/i/p/a i nie oszukuj sie...no ale to akurat nie jest dziwne bo to niemożliwe żeby taka locha mogłam mieć prawdziwego mężczyznę