Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiemamusia1990

Staraczki rozmiar xxl

Polecane posty

Gość gość
poza tym wiele chudych zre wiecej od tych grubych tylko maja lepsza przemiane i niech Bogu dziekuja ze taka maja ale to nie powod zeby ublizac grubszym

Gość gość
"puscil sie na 'boczku'" hahaha! slowo BOCZEK akurat tutaj fajnie pasuje do tematu. Boczek = bekon;-)

Gość gość
Śmieszą mnie grubasy,które na siłę chcą być seksowne i ubierają się w jakieś targowe leginsy i miniówki do tego bluzeczki trzy rozmiary za małe podkreślające każdy zwał tłuszczu i szpilki,które łamią się pod ciężarem cielska:D po co to robicie?przecież macie takie piękne wnętrze a to jest najważniejsze prawda?:D:D

Gość gość
aha! czyli jednak mezus zdradzil :D mam was k***y :D :D :D

Gość gość
"Mordę mam bardzo ładną.." uuoohhhooo!!!!!!!! jaaazdaaa!

Gość gość
gość Mordę mam bardzo ładną i figurę też świetną a ty poza niby ładną mordą co w przypadku grubasów jest niemożliwe bo jak ryj oblany tłuszczem i trzęsące się podgardle może być ładne czym wizualnie możesz się pochwalić? a czy ja powiedziałam,że nie jestem szczupła? nie. Tylko śmieszą mnie te anonimowo wyśmiewające zakompleksione panienki. Każdy ma prawo wyglądać jak chce , jak się z tym dobrze czuje, nie podoba się - nie patrz , proste.

Gość gość
zgadza sie ale jesli wiesz ze masz gorsza przemiane materii to nie powinnas zrec , niech zra te co moga bo maja dobra przemiane, poza tym trzeba sie jeszcze ruszac , szczuple osoby fakt tez zra ale tez sie ruszaja

Gość gość
zgadza sie ale jesli wiesz ze masz gorsza przemiane materii to nie powinnas zrec , niech zra te co moga bo maja dobra przemiane, poza tym trzeba sie jeszcze ruszac , szczuple osoby fakt tez zra ale tez sie ruszaja x a co cie to k***o obchodzi kto co i ile sobie zre? w*********j zajac sie swoimi zasrancami i do garow, bo stary na obiad czeka! durne k***isko znudzone zyciem :D

Gość gość
Grube pokazują swoje prawdziwe oblicze...coraz piękniejsze słówka lecą:D to jest właśnie to wasze piękne wnętrze:D gruby=sfrustrowany i nienawidzący szczupłych(w ich oczach wieszaków) ile razy gach was zdradził na boku to nawet same nie wiecie:D

Gość gość
chude sfrustrowane k***y zrobione w wala przez mezow :D

Gość gość
Ostatnio taka gruba locha nie mogla nadazyc za wlasnym dzieckiem, ktore wybiegalo juz prawie na ulice. Stala, czerwona na nalanym ryju, dyszala (probowala biec za malym) i skrzeczala od zadyszki "Karooolku, stoooj" Gdyby nie mloda, szczupla dziewczyna, ktora podbiegla i zlapala malego za reke, to nie wykluczone, ze dziecko znalazloby sie pod kolami samochodow! Gruby, spasiony wieprz (bo matka tego szmaciska nie nazwe) narazila dziecko na utrate zdrowia a moze i zycia. A kobiecie, ktora jej dziecko uratowala, nawet "dziekuje" nie powiedziala tylko skrzeczec zaczela i drzec swoj oblesny ryj na dziecko. Reakacja ludzi - bezcenna! Kazdy mowil, ze tusza nie pozwolila jej uratowac dziecka i ze naraza wlasnego syna na niebezpieczenstwo, ze w ogole tyle grubasow sie dzisiaj paleta, ze mlode kobiety a zra jak konie. Ona przez swoje kilogramy nie mogla pomoc dziecku, patrzylaby jak ginie pod kolami bo sie maciora odchudzac nie chce. Seksowana akrobatka, narazajaca wlasne dziecko na niebezpieczenstwo. Grubym spaslakom, nie chcacym sie odchudzac powinno sie odbierac dzieci bo lochy swoja tusza narazaja dzieci na niebezpieczenstwa.

Gość gość
powtarzasz sie k***o :D na drugim topiku wkleilas te same wypociny :D

Gość gość

Gość gość
Oj grubaski a wystarczyłoby schudnąć i gach nie musiałby nikogo(szczupłej) szukać na boku:)

Gość gość

Gość gość
Przyznał się,że cię zdradził i stąd to w****ienie?:D musiałaś tyle żreć?masz za swoje:D

Gość gość

Gość gość
Rozumiem,ze zdołałaś wymyślić tylko jedną ripostę?Ale jak na spaślaka to i tak dużo:)dziś czytałam,że amerykańscy naukowcy udowodnili,że grube osoby są mniej inteligentne od normalnych ludzi i jak widać na twoim przykładzie to jednak prawda:D

Gość gość

Gość gość
Lochy właśnie szuka a allegro pięknego bikini na lato.A wy w czym będziecie prezentować się na plaży?Znów gacie pożyczone od babki?:D

Gość gość
p*****l p*****l, ja nawet tego nie czytam. czekam az sie zmeczysz wiesniaro :)

Gość gość

Gość gość
To się nie doczekasz tłusta kierdo:D

Gość gość
ojej ale epitety ze strony otylych leca :(

Gość gość

Gość gość
Staraczi grubasy wkurzone bo nie mogą zajść w ciążę:) A dlaczego? Po pierwsze facet nie chce ich bzykać bo woli iść się zabawić z prawdziwą kobietą a lochę wziął do gotowania i sprzątania a nawet jeśli by go ubłagała a jakiś seks to tusza uniemożliwia ciążę.Proste.

Gość sambamama
widze ze otyli maja niezlego agresora . ide z dzieciakami na basen a wy siedzcie z paczka ciastek i dalej wypisujcie te bzdury-na zdrowie :)

Gość gość
Grube muszą być strasznie nieszczęśliwe.Inaczej nie wylewałyby tutaj tak swojego jadu i złości.

Gość gość
Lochy nie potrafią być solidarne.W pierwszym poście prawiemamusia -przywódczyni spasionych nawoływała do olewania krytyki ale frustracja z powodu nadprogramowego cielska wzięła górę nad zdrowym rozsądkiem:) znów dały się sprowokować...

Gość gość
Jak twoj bachor locho bedzie z********al pod samochod albo lecial na leb z drabinki to mam nadzieje, ze nikt nie podbiegnie aby go lapac. A ty gruba slonico nawet nie zdazysz kroku zrobic ze swoim sadlem :D Dzieci z twojego bachora tez beda sie nabijac bo z grubasow dzieci sie smieja i z ich macior tez :D Gruba, oblesna dziwa. Czym na plazy zakrywasz swoje walki? :D Hahahaha. Grubasy byly, sa i zawsze beda tepione i wysmiewane :D Zawsze. :D