Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiemamusia1990

Staraczki rozmiar xxl

Polecane posty

Gość gość
Ależ te grubasy są wulgarne. A pisały, że one taaaaakie szczęśliwe :D Widać to ich szczęście w każdym poście - wulgarnym, pełnym jadu i złości :D

Gość gość
Czy leczysz sie juz psychicznie?

Gość gość
poki co to wulgaryzmy widac tylko u tych chudych

Gość gość
zal mi ciebie :( to pewnie dlatego, ze piszesz z psychiatryka, nie mozesz miec dzieci i normalnego zycia :( lacze sie z toba w bolu, jednak zasugerowalabym pigule, zeby zwiekszyla ci dawke leku :(

Gość gość
chude to są chude, zero dupu cyckó nie mają, to dlatego siedż atu i obrażają grubsze, zazdrosć ich ściska że one mają kobiece kształty a one są jak deski, odróznić ich z tłumu nie można czy to chuda baba idzie czy facet jakiś.... Oj Tereska Tereska z tyłu deska z przodu deska, założe się że na większość was tak wołali hahahaha

Gość gość
Ja dzisiaj padlam ze smiechu :D Bylam na placu zabaw z dzicmi i przylazla tam mamuska xxxl, samo sadlo sie toczylo. Jej dzici tez do szczuplych nie nalezaly ale lazily po drabinkach, probowaly swoje tylki na hustawki wcisnac itd. W pewnym momencie jej dicko, taki pulchniutki chlopczyk wszedl na taka konstrukcje, na ktora wchodzi sie po takiej pajeczynie. I bal sie zejsc. Matka nie miala jak sie do niego dostac, maly wyl ze strachu, gruba probowala sie do niego dostac ale sie nie miescila :D Ubaw po pachy. W koncu dzieci, smiejac sie pomogly tej lebiodzie zlezc z tych drabinek :D Gruba by sobie nie dala rady, gdyby nie dzieci to ona stalaby na dole a jej dzieciak wisialby na tych sznurach, wyjac i trzesac pulchnym tylkiem. Smiesznie ta gruba wygladala jak probowala podskoczyc aby sie do dziecka dostac :D

Gość nie kosc
s****wo, jeszcze żyje, ale już się rozkłada - inni czują smród, ale ono myśli sobie, że takie fajne i zabawne i och ach karma już cię namierza, nikomu jak dotąd nie życzyłam śmierci, nawet osobom, które bardzomnie zraniły, ale taka głupota, ohyda i recydywa nie zasługuje na życie - umrzyj w przeciągu roku w boleściach

Gość gość
Grubasy gincie

Gość gość
gruba rzuciła czar:)

Gość annaL37
chude to są chude, zero dupu cyckó nie mają, to dlatego siedż atu i obrażają grubsze, zazdrosć ich ściska że one mają kobiece kształty a one są jak deski, # ja rozumiem ze taka opinie o szczuplych dziewczyna wyrobilo sobie wiekszosc grubasow( siedzac caly czas z dupskiem na kanapie podjadajac smieci) na podstawie TvN i durnych programow a"la Top Model gdzie dziewczyny musza buc wychudzone , bez piersi bez posladkow , wiec apeluje do grubasow - zejdzcie z sofy i ruszcie zatluszczone dupska na spacer a zobaczycie ze szczupli ludzie nie wygladaja tak jak w telewizjii - telewizja klamie!

Gość gość
:D

Gość Marcin0002
Dobra, szczupłe laski może i wyglądają ładnie, ale to co tu wypisują potwierdzają tylko i wyłącznie opinię o tym,że są puste.

Gość gość
A ty co tu robisz debilu?Mężuś jakiegoś grubasa?:D

myslałam ze ten topik dawno umarł a widzę, że ciągniecie to dalej. Chude jadą na grube, grube jadą na chude. A co to za różnica? Tylko później biedne dzieci, które są przy kości ponoszą tego konsekwencje, posiadając takie mamuśki w domach. A niekoniecznie dziecko musi być grube z obżarstwa, bo o ile dorosłemu można z gęby żarcia odjąć to dziecku nie powiesz że ma nie jeśc i koniec. A później biedne dzieci są wyśmiewane bo mają takie k***iska za matki. Ja jestem gruba i jestem tego świadoma i jestem też świadoma swojej wartości i nie muszę sobie wmawiać że mąż mnie kocha bo szczupłe są niefajne i dlatego woli mnie. Mógłby mieć chudą albo grubą albo łysą albo garbatą, ale ma mnie i to ze mną będzie miał dzieci cokolwiek ktoś powie,

Gość gość
prawiemamusia ty szmato!

Gość gość
ech szkoda slow na wasze obrzucanie sie £ajnem. Lepiej se browca zimnego w gardziel wlac bo suszy w pysku w ten piekny letni dzien.

Gość gość
I jak tu isc do pracy jak tu sniegu po kolana