Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny nie podrywają?

Polecane posty

Gość gość

boją się czy nie potrafią?

Gość gość
Są dwie opcję 1.) Jesteś nieciekawym okazem i żadna Cię nie chcę. 2.) Nie potrafisz odczytywać i interpretować sygnałów zainteresowania, które Ci wysyłają.

Gość mylis sie jest rzeczą
to kobieta wybiera mezczyne który ma ja wybrac. rozumisz? ;)

Gość jasiowędrowniczek
Nie podrywają bo są glupie a potem beczą że albo są same albo mają kretynów . Czasy ubezwłasnowolnienia kobiet minęły i mogą sobie na podrywanie pozwolić .

Gość czeba mieć
godnosc jasiu. nie przeginaj pały!

Gość gość
Dresiarz, mylisz się. Nie jestem kobietą tylko facetem, doskonale znającym techniki uwodzenia stosowane przez kobiety.

Gość gość
po co was podrywac? zebyscie podupczyli, narobili bachorow i wymienili na nowa ? podziekuje

Gość gość
Bo mężczyźni nie cenią kobiety,która sama im się pcha w ręce...

Gość gość
Totoeż zależy od wieku niewiasty. Jak szczeniary to może i nie potrafią, ale na takie szkoda w ogóle zachodu.

Gość gość
Totoeż zależy od wieku niewiasty. Jak szczeniary to może i nie potrafią, ale na takie szkoda w ogóle zachodu. Ja mówię o kobietach w pełnym tego słowa znaczeniu :).

Gość jasiowędrowniczek
Nic nie przeginam . Te które zaryzykowały i się odważyły są wygrane . Sam mam taką to ona powiedziała mi że byłoby jej miło umówić się ze mną .

Gość nie wiasta
kto to niewiasta?

Gość zalezy na jakgo
bencwała sie trafi. ale jak ktos pisal; jak latwo sama przylazla to latwo taka w dqpe kopnac bez krempacji..hie hie prawdaz

Gość gość
"Bo mężczyźni nie cenią kobiety,która sama im się pcha w ręce..." ************ Ciekawe :) Ja sama poderwałam swojego aktualnego chłopaka i nie czuję ,żeby mnie nie doceniał :) Nie jestem jakimś towarem w klepie ,żeby to faceci wybierali mnie...ja sobie sama go wybieram.

Gość no ji
przeesz chodzi o to zeby któlika gonic a nie zlapac

ale o czym wy piszecie? czy podryw od razu ma prowadzić do łózka? jeszcze najlepiej tego samego wieczoru? chyba można podrywać, flirtować i umówić się na następny raz?

Gość gość
Kobiety wola narzekaćna facetów niż samej zagadac

Gość gość
przecież tak naprawdę to nam się nie opłaca podrywać facetów... bo oni chcą tylko kopulować i narobią bachorów i na co nam to ... A wiadomo ŻE ktoś tzn facet jak zaprasza kobietę gdzieś to tak podświadomie myśli co z tego będzie miał .....

Gość gość
Co za bzdury!! To kobieta wybiera mężczyzne?? To mężczyzna wybiera kobietę!!

"To mężczyzna wybiera kobietę!!" *************************** Może w państwach afrykańskich , Arabii Saudyjskiej tak , ale normalna , szanująca się europejka sama wybiera sobie faceta.

a kobiety z reguły nie podrywają bo po co mają się wysilać skoro faceci są tacy napaleni i nas w kółko nagabujecie ? Wam bardziej zależy na seksie niż nam to i wy przeważnie wychodzicie z inicjatywą. Proste.

Gość normalnyfacioooo
Mam być szczery to kobiety mnie częściej podrywają niż ja je, bo nie lubię dostawać kosza proste od zawsze tak było więc ten wątek uważam za kłamstwo.

Gość gość
ciekawe ;) A więc, czy to dlatego dziewczyny nie podrywają, bo nie chcą, żeby faceci pomyśleli, że im bardziej zależy na SEKSIE?

Nie o to chodzi :) Po prostu nie muszą bo faceci staną na uszach ,żeby pooroochać. Kobiety nie mają takich potrzeb seksualnych jak chłopy więc inicjatywę przejmuje ten komu bardziej zależy :) Skomplikowane ? )- Ps; Autor wrzuca wszystkich do jednego wora a nie bierze pod uwagę ,że sam jest po prostu na tyle nieatrakcyjny ,że nie wzbudza zainteresowania żadnej kobiety, bo kobiety podrywają...ale tych , którzy im się podobają :)

Gość gość
E tam podrywają, nie przeginaj znowu w drugą stronę. Wielu by jednak korona z głowy spadła.

Gość gość XXL
ot jak kobiety zagadują do mnie na pewnym portalu randkowym... "hej" "hey" "cześć, co tam?" "cześć, co słychać? xD" kreatywność porażająca jak widać

Gość gość
tak się przecież zagaja rozmowę, ale czy to podryw? chyba nie.

Gość gość XXL
jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gość
Powiedzmy to sobie szczerze: kobiety nie mają pojęcia o podrywaniu. Kilka razy byłem obiektem kobiecego "podrywu" :-o. Zero wyobraźni, flirt tak oklepany, że nie wiadomo - zasnąć, czy uciec? A czym ładniejsza dziewczyna, tym gorzej.