Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzuch jak w 7m.ciazy 5dni po cc

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze to nic ale jestem w szoku ze taki brzuch zostal.po poprzednim cc brzuch szybko zniknal,wazylam przed ciaza 54 kg.przytylam 15.lekarz podaje mi zastrzyki z oksocytozy na obkurczanie macicy.krwawienie jest srednie ale w ogole mnie brzuch od tych zastrzykow nie boli a powinien.czy ten brzuch sie wchlonie??

Gość gość
Wchłonie się.Mój po dwóch miesiącach był już ok.Najpierw długo długo nic a potem w przeciągu kilku dni zniknął

Gość gość
ja miałam tak samo, wchłonie się , spokojnie :)

Jesteś dopiero 5 dni po cesarce i już chcesz być płaska :D Na to potrzeba czasu ! Mi brzuch wrócił do "normalności " w ciągu 1,5-2 miesięcy.

Gość gość
normalność ?? o jakiej wy normalnosci gadacie, brzuch nigdy nie bedzie jak przed ciaza, ja wrovcilam po cesarce do swojej poprzedniej wagi ba nawet 3 kg mniej niz przed ciąża a w talii mam jakies 5 cm na plusie i nie moge tego zbic zadnymi cwiczeniami- jestem 5 miesiecy po cesarce. brzch bedzie powiedzmy płaski- ale nigdy nie bedzie wygladac idealnie

Gość sambamama
no nie oszukujmy sie po ciazy brzuch nigdy nie bedzie jak przed ale do autorki- nie martw sie wchlonie sie , po cc troche wolniej ale wchlonie sie :)

Gość gość
Ej,nie mówcie,że nie będzie taki sam bo ja w moim różnicy nie widzę poza blizną oczywiście:)

Gość letniajagoda
Mi po sn brzuch się wchłonął po około 3 tyg. Pozostała jedyna ta dziwna skóra;/

Gość gość
Autorko, mi sie dosc wolno macica obkurczala I bylam spasiona, ale karmilam piersia I po 3 miesiacach wszystko sie wchlonelo, a waga spadla sama. Problemem przy cc moga bycc slabsze miesnie brzucha, ale to mozna potem normalnie wycwiczyc.

Gość gość
autorko narazie sie nie przejmuj, daj czas brzuszkowi, skoro za pierwszym razem powrocil do normalnosci to i tym razem powinien a na pewno nie zostanie ci taki wielki.

Gość gość
dlaczego brzuch ma boleć ? mnie nie bolało a po 2 tyg byłam prawie płaska