Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halshaa

nieszczesliwa milosc

Polecane posty

Gość halshaa

mam problem z przyjacielem.. przyjaznimy sie od jakiegos czasu, wydawalo mi sie ze dobrze sie dogadujemy, az tu nagle zdalam sobie sprawe ze go kocham. Calowalismy sie, do niczego wiecej nie doszlo(on chcial, ja tez, ale przerwalam to dosc dobitnie, majac na uwadze, ze to chyba nie ta kolejnosc, a wiadomo, ze przez takie jednorazowe zachowanie mozna wiele stracic, obrazil sie na mnie.., ale na drugi dzien bylo ok, tzn rozmawialismy, tyle ze nie poruszylismy tego tematu do dzis, a minelo ok 5 miesiecy, ja go nadal kocham, chcialam mu to wielokrotnie powiedziec, ale kiedy ciagle slysze ze on musi gdzies pojsc wyrwac jakies laski itp, robi mi sie zle. ) Czuje ze nie jestem w stanie juz dluzej tego sluchac, po prostu nie daje rady, to jest dla mnie za trudne.. pomozcie prosze:(

Gość halshaa
dodam jeszcze, ze jestem dziewica i chcialabym z tym waznym krokiem poczekac na tego jednego, jestem pewna ze go kocham ale obawiam sie ze on mnie nie i bylabym tylko kolejna z jego wielu.

Gość hdhghj
walcz

Gość gość
nie walcz o *****cza bedziesz tylko jedna z wielu wyrwanych lasek ,przerwalas to wiec dal sobie spokoj z toba i szuka wymowek

Gość Liberum Veto
nie ma pojecia nieszczesliwa milosc nieszczesliwe moze byc tylko pragnienie wzajemnosci

Gość halshaa
najgorsze jest to ze spedzamy bardzo duzo czasu razem, wszyscy mysla ze jestesmy para.. on mnie lubi, ale nie kocha chyba;/.. chcialabym mu powiedziec co czuje, ale skoro on mi ciagle mowi o tych podrywach itp to zupelnire nie wiem jak to zrobic :(

Gość gość
daj sobie spokoj

Gość gość
walcz o milosc

Gość halshaa
pomozcieee :(

Gość gość
Facet wtyka ci teksty o wyrywaniu innych lasek żebyś powiedziała konkretnie czego chcesz. Jeżeli chcesz z nim być to mu powiedz a on odpuści prowokujące gadki. Oj jakaś ty dziecinna. Nie musicie zaraz włazić do łóżka. Ale facet chce wiedzieć na czym stoi.

Gość halshaa
boje sie ze nasza 'przyjazn' sie rozpadnie po tym kiedu mu powiem co do niego czuje a tego bym chyba nie przezyla :(

Gość minl
zaryzykuj

Gość halshaa
dziekuje Wam :((

Gość gość
Tylko czy w tym przypadku warto zaryzykować? Co jeśli ten chłopak rzeczywiście nic do niej nie czuje? Sama jestem nieszczęśliwie zakochana, tylko, że ja z tym chłopakiem znam się długo, jednak od 3 lat bardzje się do siebie zbliżyliśmy, od samego początku jak zaczęliśmy nową szkołę to dużo osób myślało, że jesteśmy razem jednak tak nigdy nie było... Teraz jak ogłądam zdjęcia z nim to chcę mi się płakać. Co robić? Odpuścić czy może walczyć? A jeśli tak to jak?

Gość gość
Dobrze by było gdybyś wprost z nim porozmawiała o tym co czujesz i dowiedziała się co on o tym myśli. Jeśli nie powie Ci że mu nie zależy to długo będzie Ci ciężko

Gość gość
Nie wiem ale gdyby kochał to jakoś okazałby to a przechwałki o wyrywaniu lasek :classic_cool: żałosne

Gość gość
Tylko, że chyba nie dałabym rady tak otwarcie powiedzieć mu co czuję, jestem osobą raczej zamkniętą w sobie i rzadko rozmawiam o uczuciach, a jeszcze rzadziej się do niech przyznaje :(